Çevre Ve Şehircilik Bakanı

Çevre Ve Şehircilik Bakanı

Son dakika çevre ve şehircilik bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çevre ve şehircilik bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çevre ve şehircilik bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çevre ve şehircilik bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.092 çevre ve şehircilik bakanı haberi bulunmuştur. Tüm çevre ve şehircilik bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular başladı! Bakan Özhaseki detayları açıkladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm' projesi ile ilgili merak edilenleri açıkladı.
17.07.2023 Ekonomi
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı
Bakan Kurum: Seçimde algı değil, hakikat kazandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
18.05.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan Fikirtepe açıklaması: 12 bin konut inşa ediyoruz
Bakan Kurum'dan Fikirtepe açıklaması: 12 bin konut inşa ediyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe'deki konutlara ilişkin açıklamalarda bulundu.
11.05.2023 Ekonomi
Gaziantep ve Kilis'te yeni konut ve köy evlerinin temeli bugün atılıyor
Gaziantep ve Kilis'te yeni konut ve köy evlerinin temeli bugün atılıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Buna göre Gaziantep'te 7.087 konut ve köy evi, Kilis'te ise 649 konut ve köy evinin temellerini bugün atılacak.
31.03.2023 Gündem
Bakan Kurum duyurdu: Hatay için hemen şimdi! Yeni konutların temeli bugün atılıyor
Bakan Kurum duyurdu: Hatay için hemen şimdi! Yeni konutların temeli bugün atılıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Buna göre 3 bin 112 konutun temeli bugün Hatay'da atılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Yeni konutların temeli atılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak
Yeni konutların temeli atılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak Depremin vurduğu şehirlerde yeniden inşa süreci bugün resmen başlıyor. İhale süreci tamamlanan 46 bin konutun, 17 bin 902'sİ için bugün 11 ilde eşzamanlı temel atma töreni düzenlenecek. Zemin artı üç-dört katlı planlanan yeni binalarda teslimlere bir yılda başlanılması hedefleniyor.
23.03.2023 Ekonomi
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu TOKİ kuralarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Bugün Tekirdağ'da yapılan kura çekimi sonrasında İstanbul için tarih merakla bekleniyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? sorusuna yanıt verdi. Buna göre İlk Evim projesi kapsamındaki kura çekimleri 16 Mart'ta başlıyor.
13.03.2023 Ekonomi
İstanbul için 80 binlik konut alanı!  MSB de onayladı
İstanbul için 80 binlik konut alanı! MSB de onayladı İstanbul’da 1.5 milyon konutluk büyük dönüşüm için planlamalar yapılırken, Avrupa Yakası’ndaki rezerv alanlarından biri Esenler’de olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un verdiği bilgiye göre 2019’da imar değişikliği yapılarak rezerv alanı ilan edilen Esenler’deki araziye 70-80 bin konut inşa edilecek. Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili detay ise dikkat çekti.
11.03.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu ve Bakan Kurum deprem bölgesinde! 2 ay içinde temeller atılıyor
Bakan Karaismailoğlu ve Bakan Kurum deprem bölgesinde! 2 ay içinde temeller atılıyor Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezinde açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, Adıyaman'da yeni yerleşim yerlerinin belirlendiğini belirtirken ayrıca, 'Tüm illerimizde 604 bin 856 bölümden oluşan 212 bin binanın acil yıkılacak, yıkık, ağır hasarlı olduğu tespitini yaptık.' dedi. Kurum, "13 bin 987 köy inşa evi yapacağız. Arazisi uygunsa arazisine, uygun değilse mera arazilerine yapılacak. İnşallah 2 ay içinde 11 ilde 244 bin konutun temellerini atacağız" ifadelerini kullandı.
2.03.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan deprem sonrası yapılacak konutlarla ilgili açıklama: 3-4 katı geçmeyecek
Bakan Kurum'dan deprem sonrası yapılacak konutlarla ilgili açıklama: 3-4 katı geçmeyecek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, mart ayında inşaat sürecinin başlayacağını belirtti, yapıların 3-4 katlı olacağını ifade etti. Kurum, rezerv alanlar bittikten sonra şehir merkezlerinin master plan çerçevesinde inşa edileceğini de sözlerine ekledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de, bölgeye verilecek hayvancılık ve tarım desteklerini açıkladı.
18.02.2023 Gündem
Hasarsız binalara yardım var mı? Depremde hasar görmeyen binalar için 10 bin TL yardım verilecek mi?
Hasarsız binalara yardım var mı? Depremde hasar görmeyen binalar için 10 bin TL yardım verilecek mi? Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yürütülen hasar tespit çalışmalarında 1 milyon 856 bin bağımsız birim incelendi. Acil yıkılması gereken 50 bin 576 bina tespit edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illerdeki hasar tespit çalışmalarını 7 bin 100 personelle sürdürdüklerini bildirdi. Peki, Hasarsız binalara yardım var mı? Depremde hasar görmeyen binalar için 10 bin TL yardım verilecek mi?
17.02.2023 Gündem
İlk Evim Arsa kampanyasında kura çekimi başlıyor! Bakan Kurum açıkladı
İlk Evim Arsa kampanyasında kura çekimi başlıyor! Bakan Kurum açıkladı İlk Evim Arsa kampanyasında kura çekimi başlıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İlk Evim Arsa kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde 1 milyon konut arsa kura çekimlerinin 1 Şubat'ta başlayacağını duyurdu.
31.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum 'Bu tablo umut vermiyor' diyerek uyardı
Bakan Kurum 'Bu tablo umut vermiyor' diyerek uyardı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak Aralık ayının yaşandığını belirterek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
5.01.2023 Gündem
Bakan Maaşları 2023: En yüksek, en düşük bakan maaşı ne kadar? Bakanlar ne kadar maaş alıyor?
Bakan Maaşları 2023: En yüksek, en düşük bakan maaşı ne kadar? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde yürütme cumhurbaşkanı ve cumhurbaşkanına bağlı bakanlıklarla yapılır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde 17 bakan bulunuyor. Bakan olarak seçilenler seçilmelerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurulunda yemin edip, göreve başlıyor. Peki, En yüksek, en düşük bakan maaşı ne kadar? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? Bakan Maaşları 2023 yılında ne kadar olacak?
24.12.2022 Çalışma Hayatı
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI
TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 7 Kasım’da başladı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan’da kura çekilişleri tamamlandı, sıradaki il Van oldu. Peki, Van TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Van kura çekimi sonuçları açıklandı mı?
11.11.2022 Ekonomi
TOKİ Batman kura sonuçları açıklandı mı, kura çekimi canlı nasıl takip edilecek? Batman TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Batman kura sonuçları açıklandı mı, kura çekimi canlı nasıl takip edilecek? Batman TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ kura çekimi heyecanı 7 Kasım’da başladı. Mart ayına kadar tamamlanması beklenen kura çekimi öncelikle Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesi için başlatıldı. Bugün Batman ve Iğdır TOKİ kura çekimi var. Peki, TOKİ Batman kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Batman TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
9.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! YOUTUBE TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte Ardahan ve Şırnak TOKİ canlı çekiliş izle
TOKİ kura çekimi canlı yayın izleme linki! YOUTUBE TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? İşte Ardahan ve Şırnak TOKİ canlı çekiliş izle TOKİ kura tarihleri Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklandı. Başvurusunu yapan vatandaşlar ev sahibi olup olmayacaklarını TOKİ kura sonuçlarıyla öğrenecek. TOKİ kura çekimleri Şırnak ve Ardahan illeri ile başlayacak. Peki TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? TOKİ kura çekimi zaman, sonuçlar bugün açıklanacak mı? İşte Şırnak ve Ardahan TOKİ kura canlı yayını izleme…
7.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi?
TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi? TOKİ İlk Evim Arsa Projesi ile arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor. Proje kapsamında 1 milyon arsa sahibini bekliyor. Arsa başvuruları şu an 67 bine ulaştı. Arsa tapularının ne zaman verileceğini ise Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. Kurum aynı zamanda hem konut hem de arsa başvurusu yapılıp yapılamayacağına yönelik de açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ arsa tapuları ne zaman verilecek, TOKİ’de hem konut hem de arsa başvurusu yapılabilir mi?
12.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çevre Ve Şehircilik Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çevre ve şehircilik bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.