Cep Telefonu

Cep Telefonu

Son dakika cep telefonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cep telefonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cep telefonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cep Telefonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cep telefonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.646 cep telefonu haberi bulunmuştur. Tüm cep telefonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katletti
Vahşet cep telefonundan gelen sinyal ile ortaya çıktı! Birlikte çalıştığı arkadaşı katlettiAdana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan Murat Arlı'yı (61), 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, arkadaşı Atilla Cücü'nün (65) öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı.
26.07.2024Adana
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!Mardin'de Resul Derin'in (40) çekiç ve sopalarla öldüren kuzenler Abdulvahap ve Selahattin Acet'in, ifadelerinde, cinayete neden olarak gösterdikleri taşlı, sopalı kavganın cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgası
Adana'da dolmuşçular arasında ‘Benim hattıma girdin’ kavgasıAdana’da bir minibüsçü, ‘Benim hattıma girdin’ diyerek içinde yolcu varken başka bir minibüse çarparak aynasını kırdı. Olayın ardından iki farklı minibüs durağındaki sürücüler arasında kavga çıkarken, polis havaya ateş açarak tarafları ayırdı.
23.07.2024Gündem
'Oynak Ferit' hem oynuyor hem oynatıyor
'Oynak Ferit' hem oynuyor hem oynatıyorAdana'da müzik duyunca dayanamayıp oynamaya başlayan genç görenleri hayrete düşürüyor. Cenazelere katıldığında cep telefonu melodisine bile oynadığını söyleyen genç, "Kendimi oynamamak için kasıyorum ama dayanamıyorum" dedi.
17.07.2024Adana
Adana'da'Oynak Ferit' hem oynuyor hem oynatıyor! “Müzik sesi duyunca zor duruyorum”
Adana'da'Oynak Ferit' hem oynuyor hem oynatıyor! “Müzik sesi duyunca zor duruyorum”Adana'da müzik duyunca dayanamayıp oynamaya başlayan genç görenleri hayrete düşürüyor. Cenazelere katıldığında cep telefonu melodisine bile oynadığını söyleyen genç, "Kendimi oynamamak için kasıyorum ama dayanamıyorum" dedi.
17.07.2024Adana
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktüler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktülerŞanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün işkence gördü. Sandalyeye bağlanarak kerpetenle dişleri sökülen gence hamamböceği yedirildi. Şahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki işkence fotoğraflarını alan genç, savcılığa şikayette bulundu. Şikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"
Bursa’da ev sahibi kiracısına dehşeti yaşattı! "Domuz bağı ile bağladılar"Bursa'da Mehmet Ö. (37), Ozan U.'nun (33) evinin bir odasını aylık 4 bin liraya kiraladı. Odasında 3 gün kalan Mehmet Ö., eve gelen misafirlerden rahatsız olunca parasını geri alıp, ayrılmak istedi. Para karşılığı cep telefonunu veren Ozan U., 10 gün sonra konuşmak için çağırdığı Mehmet Ö.'ye evinde arkadaşları ile işkence yaptı. Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri de giydirip, fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayan ve olaya karışan 5 kişi hakkında 2 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tutuklu tek sanık Ozan D. 4'üncü duruşmada tahliye edilirken, ağlayarak ifade veren Mehmet Ö. "Domuz bağı ile bağladılar. İşkenceye devam ettiler" dedi.
15.07.2024Gündem
BİM 16-19 Temmuz aktüel katalog 2024: BİM'de bu hafta neler var? İphone 12 128 GB satışa çıkıyor!
BİM 16-19 Temmuz aktüel katalog 2024: BİM'de bu hafta neler var? İphone 12 128 GB satışa çıkıyor!BİM mağazalarında bu hafta satışa sunulacak ürünler arasında İphone 12 Cep Telefonu, Samsung Galaxy S22 Cep Telefonu, Kablosuz Kulaklık, Şişme Bot ve deniz ürünleri, Katlanır Elektrikli Bisiklet ve daha birçok ürün mağazalarda satışta olacak. İşte 16-19 Temmuz BİM aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
15.07.2024Ekonomi
Adana'da şiddetli yağmur ve rüzgar etkili oldu! Ağaçlar yerinden söküldü kule vinç devrildi
Adana'da şiddetli yağmur ve rüzgar etkili oldu! Ağaçlar yerinden söküldü kule vinç devrildiAdana'da etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları ile reklam panoları uçtu. Bir şantiyedeki kule vinç ile çok sayıdaki ağaç da fırtına nedeniyle devrildi.
14.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024! KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli?
KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024! KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli?2024 KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için geri sayım başladı. Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Oturumları 14 Temmuz 2024’da, Alan Bilgisi 1. Gün Oturumları 20 Temmuz 2024, Alan Bilgisi 2. Gün Oturumları 21 Temmuz 2024, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Peki, KPSS sınavında kalem veriliyor mu? KPSS sınavına giderken alınması gerekenler neler, KPSS sınavında hangi belgeler gerekli? İşte KPSS sınavına girerken yanımızda olması gerekenler 2024…
13.07.2024Gündem
Aynı adrese 6 farklı lokantadan yemek siparişi verip 112'ye de asılsız ihbarda bulundu
Aynı adrese 6 farklı lokantadan yemek siparişi verip 112'ye de asılsız ihbarda bulunduİstanbul Esenler'de aynı adrese çok sayıda uygulama ve lokantadan yemek söyleyen bir kişi, 112'yi de arayarak asılsız ihbarda bulundu. Kuryelerin ve ambulansın evin önünde beklediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2024Gündem
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı3 gün önce dünya çapında iyi bilinen hacker sitelerinden biri olan DarkWeb’de, 10 milyar parolanın yer aldığı devasa bir veri seti yayınlandı. Bu durumun bir benzeri 3 yıl önce yaşanmış, annenizin kızlık soyadına kadar bütün kişisel bilgiler, banka, e-posta ve e-ticaret şifreleri hackerlar tarafından ele geçirilmişti. E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin.
12.07.2024Gündem
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!Elazığ merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, "evde ek iş" ilanları vererek dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.
9.07.2024Adana
Gaziantep Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları! Çok sayıda kişi yakalandı
Gaziantep Jandarmadan uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları! Çok sayıda kişi yakalandıGaziantep Jandarma ekipleri tarafından haziran ayı boyunca yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 240 şüpheli gözaltına alındı. 6 kişi tutuklandı.
9.07.2024Gaziantep
Yol verme kavgası: Döverek bayılttılar
Yol verme kavgası: Döverek bayılttılarİstanbul'un Beykoz ilçesinde iki grup arasında yol verme kavgası çıktı. Kavgaya bir tarafın yakınları da dahil olarak bir genci öldüresiye dövdü. O anlar ise çevredeki vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
8.07.2024Gündem
Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü yük trenine çarptı
Polisin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü yük trenine çarptıAdana’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletlinin, hemzemin geçit üzerinden kaçmaya çalıştığı an cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüpheliler kaçmaya çalıştığı sırada arkadan gelen yük treni sebebiyle kaza yapıp trenle birlikte sürüklendi. Yakalanan sürücüye 44 bin 299 TL para cezası kesildi.
8.07.2024Adana
Cep telefonuyla geçirilen süreye dikkat! Hemoroid, anal fissür gibi hastalıklara davetiye çıkarıyor
Cep telefonuyla geçirilen süreye dikkat! Hemoroid, anal fissür gibi hastalıklara davetiye çıkarıyorTuvalette cep telefonu kullanma alışkanlığı, sağlık sorunlarına davetiye çıkarıyor. Tuvalette geçirilen süreyi uzatan bu alışkanlık, hemoroid ve anal fissür gibi ciddi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Ayrıca, bakteri ve virüslerin yayılmasına da yol açıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İlknur Erenler Bayraktar, cep telefonuyla tuvalete girmenin getirdiği tehlikelere dikkat çekiyor.
7.07.2024Yaşam
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladı
Türkiye'nin birçok şehrinden görüldü! Türkiye Uzay Ajansı sebebini açıkladıTürkiye'nin pek çok noktasında vatandaşlar, gökyüzünden süzülen parlak ışık kümesini cep telefonlarıyla kaydetti. Türkiye Uzay Ajansı ışık hüzmesinin meteor olduğunu açıkladı.
5.07.2024Gündem
İstanbul Küçükçekmece'de ambulansa yol vermeyen sürücü saniye saniye kamerada
İstanbul Küçükçekmece'de ambulansa yol vermeyen sürücü saniye saniye kameradaKüçükçekmece'de içerisinde hasta olan ve siren çalan ambulansa yol vermeyen otomobil sürücüsünün o anları, ambulansta bulunan hasta yakını tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
4.07.2024Gündem
Elinde bıçakla yabancı uyruklu iş insanlarına tehditler savurdu: O anlar kameralara yansıdı
Elinde bıçakla yabancı uyruklu iş insanlarına tehditler savurdu: O anlar kameralara yansıdıSarıyer’de elinde bıçakla Arap iş insanlarını tehdit eden M.İ. İ (43) polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin bıçakla tehditler savurduğu anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan M.İ., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.07.2024Gündem
Hasta koyunu tekmeledi: Onun yüzünden sürüyü kaybedecektim
Hasta koyunu tekmeledi: Onun yüzünden sürüyü kaybedecektimAdana'da sürüden ayrılan koyunu havaya atıp yerde tekmeleyen besici gözaltına alındı. O anlar saniye saniye görüntülenirken besicinin, "Koyun hastaydı. Onun yüzünden sürüyü kaybedecektim, pişmanım" ifadesi pes dedirtti. Barınakta bakımı yapılan koyun ise hastalığı nedeniyle öldü.
26.06.2024Adana
Yunan hükümeti halk plajlarının ücretsiz olması için harekete geçti! Fırsatçıları şikayet ediyorlar
Yunan hükümeti halk plajlarının ücretsiz olması için harekete geçti! Fırsatçıları şikayet ediyorlarYunan hükümeti, işletmecilerin plajlara yasadışı şekilde ücretli şezlong ve masa yerleştirmelerini engellemek amacıyla Sahilim (MyCoast) adlı cep telefonu uygulamasını hayata geçirdi. Kurala uymayan işletmeler uygulama sayesinde hemen ihbar ediliyor.
27.06.2024Dünya
Hacdan gelen hacıların bagaj çilesi: Bantların üzerine çıkıp bavullarını almaya çalıştılar
Hacdan gelen hacıların bagaj çilesi: Bantların üzerine çıkıp bavullarını almaya çalıştılarAdana Havalimanı'nda hacdan dönen vatandaşlar, yoğunluğa neden oldu. Bagajların taşındığı bant bir süreliğine dururken, bazı hacılar bandın üzerine çıkıp, bagaj tünelinin içerisine baktı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.06.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Cep Telefonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cep telefonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.