Cemevi

Cemevi

Son dakika cemevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 734 cemevi haberi bulunmuştur. Tüm cemevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Giderlerini bakanlık ödeyecek
Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Giderlerini bakanlık ödeyecek Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Kültür ve Turizm Bakanlığı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı
Karadeniz gazından ekonomiye dev katkı Karadeniz'de son 3 ayda üretilen doğalgaz 284 milyon metreküpü aşarken, ekonomiye katkısı 4.3 milyar TL oldu. Günlük 1.5 milyon hanenin ihtiyacı karşılandı.
29.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kamu kurumlarına üst düzey yönetici atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
7.10.2023 Gündem
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti! "Çiçek Taksim" ve "Süper Baba" adlı yapımlarla adından söz ettiren 63 yaşındaki usta oyuncu Mürsel Yaylalı hayatını kaybetti.     
29.08.2023 Magazin
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Muharrem ayı' mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Muharrem ayı' mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Muharrem ayı' mesajında, "Bize düşen Kerbela hadisesinden ders ve ibret almak; birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi tahrip etmeye niyetlenip heveslenen karanlık odaklara geri adım atmadan direnmektir" dedi.
29.07.2023 Gündem
Türkiye'ye 29 milyar liralık enerji yatırımı! Erdoğan'ın Körfez çıkarmasının detayları belli oldu
Türkiye'ye 29 milyar liralık enerji yatırımı! Erdoğan'ın Körfez çıkarmasının detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turu sırasında yaptığı anlaşmalarla ilgili detaylarda enerji başlığı öne çıktı. Edinilen bilgilere göre Arap yatırımcılarla özellikle deniz üstü rüzgâr santrallarıyla ilgili projeler hayata geçirilecek. Kaynaklar, bütün anlaşmalara yerlilik şartının konulduğunu, BAE ile deprem tahvili için de imzaların atıldığını belirtiyorlar.
29.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik'te Cemevi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pendik'te Cemevi'ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem ayının 10. gününde Pendik'te bulunan Ali Baba Sultan Cemevi'nde, Alevi Dedeleri iftarda buluştu.
28.07.2023 Gündem
Doğal gaz abonelerini kapsıyor! Faturada doğrudan indirim yapılacak, 1500 lira cepte kalacak
Doğal gaz abonelerini kapsıyor! Faturada doğrudan indirim yapılacak, 1500 lira cepte kalacak Konut, ibadethane ve cemevi abonelerinin 24 Nisan 2023’ten 31 Mayıs 2023’e kadar olan 38 günlük doğalgaz kullanımlarının tamamı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ödenmişti. Şimdi ise 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküplük kısmı da vatandaşlara ücretsiz verilecek.
31.05.2023 Ekonomi
(Kartlı sayaçlarda bedava doğalgaz) Bedava doğalgaz kartlı sayaçlarda kullanılır mı? Kartlı sayaçlarda doğalgaz indirimi nasıl olacak, Başkent Doğalgaz kartı kullananlara ücretsiz mi?
(Kartlı sayaçlarda bedava doğalgaz) Bedava doğalgaz kartlı sayaçlarda kullanılır mı? Kartlı sayaçlarda doğalgaz indirimi nasıl olacak, Başkent Doğalgaz kartı kullananlara ücretsiz mi? "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında doğalgaz indiriminin tarihi araştırılırken, kartlı sayaçlarda bedava doğalgazın nasıl olacağı da merak konusu oldu. Resmi Gazete'de doğalgazın ücretsiz olacağı tarihler ilan edildi. Dağıtım şirketlerinden doğalgaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen bedelin 1 yıl boyunca ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Bedava doğalgaz kartlı sayaçlarda kullanılır mı? Kartlı sayaçlarda doğalgaz indirimi nasıl olacak?
2.05.2023 Ekonomi
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Konutlarda 1 ay boyunca doğal gaz bedeli alınmayacak! Resmi Gazete’de yayımlandı
Konutlarda 1 ay boyunca doğal gaz bedeli alınmayacak! Resmi Gazete’de yayımlandı Dağıtım şirketlerinden doğal gaz temin eden konut, ibadethane ve cemevi abonelerinden 1 ay boyunca ücret alınmaması ile 25 metreküpe denk gelen bedelin 1 yıl boyunca ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
1.05.2023 Ekonomi
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: 13 bin 400 köy evinin yapımı süreci başladı
Bakan Kurum: 13 bin 400 köy evinin yapımı süreci başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen deprem bölgelerindeki 653 köyde başlatılan köy evleriyle ilgili resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
4.04.2023 Ekonomi
Cemevlerine saldırı sanığı: Kendimi mehdi sanıyordum
Cemevlerine saldırı sanığı: Kendimi mehdi sanıyordum Ankara'da 4 cemevine saldırıp 2 kişiyi yaralayan tutuklu sanık Ahmet Ozan Karaca duruşmadaki savunmasında "Adımın Ahmet olması, yaşımın 24 olması gibi birçok şey mehdiyi işaret ediyordu. O dönem kendimi mehdi zannediyordum" dedi.
27.02.2023 Gündem
Şahkulu Dergahı nerede? Sahkulu Sultan kimdir, Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, hikayesi ne?
Şahkulu Dergahı nerede? Sahkulu Sultan kimdir, Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, hikayesi ne?   Şahkulu Dergahı hakkında yapılan aramalar zaman zaman artıyor. Peki, Şahkulu Dergahı nerededir? Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, Şahkulu kimdir? 
15.02.2023 Gündem
Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na Ali Arif Özzeybek atandı
Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na Ali Arif Özzeybek atandı Alevİ-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na Ali Arif Özzeybek'in atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.02.2023 Gündem
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan!
Özge Ulusoy'dan duygulandıran paylaşım: Canım babamdan geriye kalan! Özge Ulusoy’un 73 yaşındaki babası emekli albay Haydar Ulusoy Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Ulusoy, kazada kırılan babasının saatini paylaşıp duygusal bir not düştü.
6.12.2022 Magazin
Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy trafik kazası mı geçirdi?
Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy trafik kazası mı geçirdi? Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası hayatını kaybetti. Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren, Özge Ulusoy'un babası Haydar Ulusoy hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy kimdir? Haydar Ulusoy neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Haydar Ulusoy hakkındaki bilgiler…
5.12.2022 Magazin
Resmen yürürlüğe girdi! Cemevlerinde su ve elektrik ücretsiz olacak
Resmen yürürlüğe girdi! Cemevlerinde su ve elektrik ücretsiz olacak Cemevlerinin su ve elektrik giderlerinin devlet tarafından karşılanmasının da arasında olduğu yasa Resmi Gazete'de yayımlandı.
26.11.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaşamını yitiren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (68), İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cemevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.