Caner Cindoruk

Caner Cindoruk

Son dakika Caner Cindoruk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caner Cindoruk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caner Cindoruk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caner Cindoruk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caner cindoruk gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 caner cindoruk haberi bulunmuştur. Tüm caner cindoruk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Caner Cindoruk dizideki kızı ile aşk yaşıyor!
Caner Cindoruk dizideki kızı ile aşk yaşıyor! Caner Cindoruk, dizide kızını canlandıran Mina Koyuncular ile aşk yaşıyor. Çiftin arasındaki yaş farkı ise çok konuşuldu.
1.09.2023 Magazin
Maviye Sürgün nerede çekiliyor? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekiliyor?
Maviye Sürgün nerede çekiliyor? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekiliyor? Maviye Sürgün nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümü yayınlanacak dizinin başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak yer alıyor. İzleyenler çekim yerleri konusunda da araştırmalara devam ediyor. SAT komandosu Ali ile dolandırıcı Defne'nin hikayesini anlatan Maviye Sürgün hangi şehirde çekiliyor? İşte detaylar...
17.07.2023 Televizyon
Maviye Sürgün konusu nedir? Maviye Sürgün oyuncuları kimler? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi?
Maviye Sürgün konusu nedir? Maviye Sürgün oyuncuları kimler? Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi? Maviye Sürgün konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak'ın yer aldığı diziden ilk tanıtım geldi. O3 Medya yapımcılığında yaz dönemi için ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Peki Maviye Sürgün hangi il, ilçede çekildi?
17.07.2023 Televizyon
Maviye Sürgün Ozan'ı kim oynuyor? Maviye Sürgün Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak hangi dizilerde oynadı?
Maviye Sürgün Ozan'ı kim oynuyor? Maviye Sürgün Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak hangi dizilerde oynadı? Maviye Sürgün Ozan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez'in yer aldığı dizide Ozan Adar isimli mafta lideri dikkat çekti. Defne'nin peşinde olan Ozan'ı Serkan Altunorak canlandırıyor. Peki Serkan Altunorak kaç yaşında? Serkan Altunorak hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
12.06.2023 Televizyon
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk senaryo yazıyor!
Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk senaryo yazıyor! Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, Levent’te görüntülendi. Oyuncu, "Senaryoyla ilgili çalışmalarım var, yakın zamanda onunla ilgili bilginiz olur" dedi.
14.08.2022 Magazin
Sadakatsiz'den muhteşem final!
Sadakatsiz'den muhteşem final! Kanal D’nin, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, başladığı günden bu yana gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile büyük ses getiren dizisi Sadakatsiz, final bölümü ile ekrana geldi.
26.05.2022 Televizyon
Cansu Dere ve Caner Cindoruk aşk mı yaşıyor! Dere'den bomba yanıt...
Cansu Dere ve Caner Cindoruk aşk mı yaşıyor! Dere'den bomba yanıt... Sadakatsiz dizisinin final bölümü çekilen oyuncu Cansu Dere, önceki gün arkadaşlarıyla Etiler'de görüntülendi. Rol arkadaşı Caner Cindoruk'la aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yanıtlayan Dere, "Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim. Lütfen duymamış olayım" sözleriyle çıkan iddiaları yalanlamış oldu.
22.05.2022 Magazin
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu?
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu? Sadakatsiz bu akşam yok mu, neden yok? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürüyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayımlanması üzerine ''Sadakatsiz bugün var mı, bu akşam Sadakatsiz neden yok?” sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
4.05.2022 Televizyon
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları dizinin yeni bölümün bu akşam ekrana gelip gelmeyeceğini sorguluyor. Kanal D’de her hafta çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan, Sadakatsiz’in yeni bölüm fragmanının yayınlanmayınca “Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bugün var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bu akşam Sadakatsiz yok mu?
27.04.2022 Televizyon
Behzat Uygur takipçisini ifşa etti!
Behzat Uygur takipçisini ifşa etti! Usta tiyatrocu Behzat Uygur, kendisinden sürekli kız arkadaşları için video çekmesini isteyen takipçisinin mesajlarını ifşa etti. Mesajları sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, " 17 günde bir senin ilişkilerine prodüksiyon mu yapacağım" diyerek isyan etti.
21.04.2022 Magazin
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!   Kanal D’nin iddialı projelerinden Medyapım ve Mednova imzalı ‘’Sadakatsiz’’ dizisi Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti.  
7.04.2022 Televizyon
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen bornozuyla sokağa çıktı!
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen bornozuyla sokağa çıktı! Başrolünü Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Sadakatsiz'de yıldızı parlayan Melis Sezen, yine konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu bornozla sokakta yürüyüş yaptı.
6.03.2022 Magazin
Ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un acı günü!
Ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un acı günü! MED Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'un annesi Lamia Aksoy hayatını kaybetti. Ünlü yapımcının annesi, dün Levent Afet Yolal Camisi'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'na defnedildi
26.02.2022 Magazin
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu!
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Sadakatsiz', çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin başrol oyuncuları da sette çektikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
22.02.2022 Magazin
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti!
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', dün akşam 49'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde kalp krizi geçiren Haluk Güçlü, vefat etti. Hal böyle olunca Haluk'a hayat veren Burak Sergen de diziden ayrıldı. 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ise rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.
17.02.2022 Magazin
Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sadakatsiz bu akşam yok mu? sorusu bugün Kanal D ekranlarını açan vatandaşlar tarafından sorgulandı. Sadakatsiz dizisi bu akşam Kanal D yayın akışında bulunmuyor. Sadakatsiz dizisinin takipçileri "Sadakatsiz neden yok?" sorusuna yanıt ararken, Sadatsiz'in yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da sorguluyor. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
26.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu? Sadakatsiz yılbaşı tatili ardından çekimlerine başladı anacak Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. İşte Sadakatsiz dizisinde korona olanlar…
19.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları verilen yılbaşı tatilinin ardından merakla 46. Bölümü bekliyordu. Çarşamba günleri ekranlara damga vuran Sadakatsiz yerine Kanal D 12 Ocak yayın akışında yabancı sinema Logan Wolverine görünce Sadakatsiz neden yok, final mi yaptı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Sadakatsiz’in bu akşam neden olmadığı, yeni bölümün ne zaman olacağı merak ediliyor. İşte detaylar…
12.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bu akşam var mı? Kanal D yayın akışı 5 Ocak 2022
Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bu akşam var mı? Kanal D yayın akışı 5 Ocak 2022 Sadakatsiz bu akşam var mı, yeni bölüm bu akşam yok mu? 5 Ocak Kanal D yayın akışı incelenerek Sadakatsiz dizisinin olup olmayacağı sorgulanmaya başlandı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in başrollerini paylaştığı dizi hakkında merak edilenler…
5.01.2022 Televizyon
Ali ölüm kalım savaşı veriyor!
Ali ölüm kalım savaşı veriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz yeni bölüm fragmanına; Ali’nin kafa travması geçirmesi damga vuruyor. Volkan'ın Asya'ya sarıldığı sırada içeriden Ali'nin kalp atışının durduğu duyulur.
28.12.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede...
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede... Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Televizyon
Ünlü oyuncu Cemal Hünal hakkında şaşırtan iddia!
Ünlü oyuncu Cemal Hünal hakkında şaşırtan iddia! Son olarak Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın Survivor 2022'ye katılacağı iddia edildi.
18.11.2021 Magazin
Sadakatsiz’de Volkan, Aras'ın sırrını öğrendi! Asya şimdi ne yapacak?
Sadakatsiz’de Volkan, Aras'ın sırrını öğrendi! Asya şimdi ne yapacak? Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in paylaştığı Sadakatsiz dün geceye yine damga vurdu. Aras tüm geçmişini hatırlarken; annesini kıskanan Ali’nin davranışları Asya’yı çileden çıkardı. Yeni bölümün son sahnesinde, Leyla’nın ağzından Aras ile ilgili büyük sırrı öğrenen Volkan’ın mutluluğu sosyal medyada gündem oldu.
11.11.2021 Magazin
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Caner Cindoruk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caner cindoruk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.