Gazete Vatan Logo

Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?

Sadakatsiz yılbaşı tatili ardından çekimlerine başladı anacak Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. İşte Sadakatsiz dizisinde korona olanlar…

Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?

Sadakatsiz dizisi iki haftalık aranın ardından çekimlere başladı. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar'ın paylaştığı Sadakatsiz dizisinin sette yapılan rutin testlerde başrol oyuncusu Cansu Dere, pozitif çıktı.

SADAKATSİZ ÇEKİMLERİ DURDU MU?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, karantinaya giren başrol oyuncusunun sağlık durumu iyi. Dizinin Asya'sı Cansu Dere'nin sağlık durumu projenin yayın takvimini etkilemeyecek. Ünlü oyuncunun yer almadığı diğer sahnelerin çekimi sürüyor. Bir bölüm de stokları olan ekip Dere negatife döner dönmez Asya'lı sahnelere başlayacak.

Ali'nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan'ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras'ın da daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır. Volkan'ın Asya'nın hayatını kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirecek bir sır perdesini aralar.

Haberin Devamı