Sadakatsız

Sadakatsız

Son dakika Sadakatsız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadakatsız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadakatsız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadakatsız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadakatsız gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 sadakatsız haberi bulunmuştur. Tüm sadakatsız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadakat bu 3 burcun yanından geçmiyor! Astrolog Aygül Aydın: Bu 5 burç için terk edilmek adeta bir kader!
Sadakat bu 3 burcun yanından geçmiyor! Astrolog Aygül Aydın: Bu 5 burç için terk edilmek adeta bir kader! Merkür retrosunun her türlü olumsuzluğa neden olabileceğinin altını çizen Astrolog Aygül, iletişim kurmakta zorlanan bazı burçlar için terk edilme sinyalleri de verdi. Aygül Aydın, en sadakatsiz 3 burç hakkında bilgi verdi. Öte yandan Astrolog Dinçer Güner de ilişkilerde beklentinin önemine vurgu yaparak hayal kırıklıklarıyla dolu bir Nisan ayı geçirecek burçları açıkladı.
2.04.2024 Astroloji
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı TÜİK'in verilerine göre Ekim ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 7,4, ithalat yüzde 0,6 arttı.
29.11.2023 Ekonomi
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması Sadakatsiz dizisindeki performansıyla çok sevilen oyuncu Cansu Dere şimdilerde online bir platforma yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak rol alıyor. Başarılı performansıyla adından sıklıkla söz ettiren Cansu Dere şimdi ise yaptığı milyonluk reklam anlaşmasıyla gündemde.
25.11.2023 Magazin
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza!
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza! Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Halime Yüksel'i (21) öldürüp, ardından 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapse çarptırılan Mustafa Yüksel'in (37) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nce onandı.
9.10.2023 Gündem
Sadakatsiz erkeği tanımanın 13 açık işareti! Şüphe varsa bunları okuyun!
Sadakatsiz erkeği tanımanın 13 açık işareti! Şüphe varsa bunları okuyun! Erkekler aldattığında ne yapar? Sadakatsiz erkeklerin ihanetinin arkasında özgüven eksikliği, onaylanma ya da fiziksel tatminsizlik gibi etkenler yer alır. İlişkiler için yıkıcı etkisi olan aldatma olayında uzun süren bağı koparmak gerekebilir. Ancak bir yandan içinizi yiyip bitiren bir şüphe varsa bu 13 işarete kulak verin.
4.08.2023 Gündem
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor!
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor! Şevval Şam ile Metin Tekin'in oyuncu oğulları Tarık Emir Tekin, aşk acısı itirafında bulundu. Genç oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.
31.07.2023 Magazin
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum Sadakatsiz dizisiyle son olarak ekrana gelen Burak Sergen, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen ile 'nafaka yüzünden sorunlar yaşıyor. Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması için dava açtı.
20.07.2023 Magazin
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar Kanal D'de 2020-2022 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi 'Sadakatsiz'e canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen'in iş insanı Atilla Bingöl ile aşkı tam gaz sürüyor. Çift, önceki gün Çeşme'de görüntülendikleri plajda birbirlerini öpmeye doyamadı.
2.07.2023 Magazin
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı Kardashian soyadlı kız kardeşlerin en küçüğü olan Khloe Kardashian, taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen bebeği ve o bebeğin babası olan Tristan Thompson'ın sadakatsiz aşkıyla ilgili haberler yüzünden manşetlerden inmiyor. Bebeğini beklerken aldatıldığını öğrenen ünlü yıldızın ihaneti affetmediği ve oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı!
13.06.2023 Magazin
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Doğal güzel Cansu Dere!
Doğal güzel Cansu Dere! Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Magazin
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı!  'Aşık olunca çiçek açıyorum'
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı! 'Aşık olunca çiçek açıyorum' 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen, iş insanı Atilla Bingöl ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, "Aşık olunca içimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler" dedi.
2.05.2023 Magazin
Güzel Günler Derin'i kim oynuyor? Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Güzel Günler Derin'i kim oynuyor? Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı? Güzel Günler Derin kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisinde Derin'i Doğan Can Sarıkaya oynuyor. Peki Doğan Can Sarıkaya kimdir, hangi dizilerde oynadı?
26.03.2023 Televizyon
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı Yargıtay Genel Kurulu, bir boşanma davasında "Aldatan kadının kusuru, kendisine hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkekten daha ağırdır" şeklinde bir karar verdi. Diğer davalar için de emsal teşkil edecek olan bu kararı hukukçular ve ünlü isimler değerlendirdi.
26.03.2023 Gündem
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Melis Sezen'in İspanyol hayranları peşini bırakmadı!
Melis Sezen'in İspanyol hayranları peşini bırakmadı! Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle adından söz ettiren Melis Sezen Malaga Film Festivaline katıldı, hayranları peşini bırakmadı.
19.03.2023 Magazin
Cansu Dere hayranlarını üzecek haberi verdi!
Cansu Dere hayranlarını üzecek haberi verdi! Son olarak Sadakatsiz dizisinde ‘Asya’ karakterine hayat veren Cansu Dere, bir süredir sessizliğe büründü. Sosyal medya sayfasından uzun süredir paylaşım yapmayan Cansu Dere’nin sağlık sorunu yaşadığı bilgisine ulaşıldı.
5.03.2023 Magazin
Cansu Dere'nin korku dolu gecesi!
Cansu Dere'nin korku dolu gecesi! Son olarak Kanal D'nin Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere büyük panik yaşadı. Evinde yangın çıkan Dere, yaşadığı korku dolu anlarla ilgili konuştu.
26.01.2023 Magazin
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu!
Melis Sezen dekoltesiyle iddiasını konuşturdu! 'Gülcemal' dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı
24.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sadakatsız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadakatsız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.