Gazete Vatan Logo
Magazin Melis Sezen’in tercihi transparan oldu

Melis Sezen’in tercihi transparan oldu

Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.

Melis Sezen’in tercihi transparan oldu

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen Gülcemal isimli dizide sergilediği performansla da çok konuşuldu. Melis Sezen siyah transparan detaylara sahip elbisesiyle pozlar verdi. İddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Melis Sezen'e hayranlarından "Çok güzelsin" yorumları yağdı.

Melis Sezen, geçtiğimiz aylarda Marie Claire dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçmişti. Geçtiğimiz haftalarda iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile ilk kez objektiflere yakalanan Melis Sezen aşk hayatı hakkında düşüncelerini belirtmişti.

Ünlü oyuncu, “Âşka ilgili neler düşünüyorsun? Şu an âşık mısın” sorusuna kaçamak bir yanıt verdi:

 “Hiçbir şey bilmiyormuşum. Âşka açtım kendimi demiştim, bir yolculuktayım ve bu bir bilme hali değil.” Sezen, âşık olunca nasıl bir kadın olduğunu da şu sözlerle anlatmıştı:

“İçimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler. Ama bütün yaşamı içimde hissediyorum ve dışarı taşıyorum. Canlı hissediyorum, çiçek açıyorum."