Melis Sezen

Melis Sezen

Son dakika Melis Sezen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Melis Sezen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Melis Sezen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melis Sezen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melis sezen gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 melis sezen haberi bulunmuştur. Tüm melis sezen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin
Melis Sezen ile Salih Bademci partner oldu! 'Bir Cumhuriyet Şarkısı’nda partner oldular
Melis Sezen ile Salih Bademci partner oldu! 'Bir Cumhuriyet Şarkısı’nda partner oldular Cumhuriyetin 100. yılına ithafen çekilecek “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin kadrosu netlik kazandı. İlk Türk operasının bestecisi Ahmet Adnan Saygun’u Salih Bademci, eşi Mediha Boler’i ise Melis Sezen canlandıracak. Filmin provaları yakında başlayacak.
2.03.2024 Magazin
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu!
Melis Sezen'in ödül gecesi tarzı gündem oldu! Oyuncu Melis Sezen, son günlerde sosyal medyada yaptığı dans paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Gönderileri çok beğenilen ünlü isim bu defa ödül gecesi tarzıyla konuşuldu.
31.01.2024 Magazin
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda
İrem Helvacıoğlu, 'Senden Önce' kadrosunda Kanal D’nin merakla beklenen dizisi 'Senden Önce'nin kadrosuna, İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen'in ardından ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu dahil oldu.
13.12.2023 Magazin
Melis Sezen, 'Senden Önce' ile ekrana dönüyor
Melis Sezen, 'Senden Önce' ile ekrana dönüyor Kanal D'nin kış sezonunda yayınlayacağı, D Media imzalı 'Till Death' dizisinin ismi 'Senden Önce' oldu. Dizinin oyuncu kadrosuna Melis Sezen de katıldı.
12.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
Melis Sezen’in babasının 21 yıl önce yazdığı 100. yıl mektubu ortaya çıktı
Melis Sezen’in babasının 21 yıl önce yazdığı 100. yıl mektubu ortaya çıktı Oyuncu Melis Sezen’e, babasının 29 Ekim 2002'de Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı mektup ortaya çıktı. Sezen, babasının yıllar önce kendisi için mektup yazdığından haberinin olmadığını söyleyerek mektubu sosyal medyada paylaştı.
30.10.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı Gaddar dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. AY Yapım imzalı Gaddar dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Onur Saylak yer alıyordu. Ancak kadın başrol henüz belli değildi. Gelen son haberlere göre Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu.
12.10.2023 Televizyon
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi
Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi Melis Sezen ile başrolü paylaştığı 'Gülcemal' dizisi 13 bölüm süren Murat Ünalmış'tan müjdeli haber geldi. 42 yaşındaki oyuncu, üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Albena İlieva ile nikâh masasına oturdu.
23.09.2023 Magazin
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı Bir markanın davetlisi olarak Venedik Film Festivali'ne katılan oyuncu Melis Sezen, kırmızı halı için tercih ettiği kombiniyle gözleri üzerine çekti.
5.09.2023 Magazin
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu
Melis Sezen atalarını öğrenmek için DNA testine başvurmuştu! Oyuncuya DNA testi sonucu soruldu Kenan Doğulu'nun konserine gelen Melis Sezen burada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sezen'in sevgilisi Atilla Bingöl, ABD'de bir hayli meşhur olan tükürük örneği ile kişinin atalarını belirleyen DNA kitini doğum gününde hediye etmişti. Ünlü oyuncuya DNA testi sonucu soruldu.
30.08.2023 Magazin
Melis Sezen'in tekne pozuna yorum yağdı!
Melis Sezen'in tekne pozuna yorum yağdı! En son 'Gülcemal' dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Sezen, son pozlarıyla büyüledi. Sezen, son olarak tekneden poz verdi.
3.08.2023 Magazin
Melis Sezen tatil pozlarıyla büyüledi 'Kilo almışsın' yorumu yağdı
Melis Sezen tatil pozlarıyla büyüledi 'Kilo almışsın' yorumu yağdı En son 'Gülcemal' dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Sezen, son pozlarıyla büyüledi. Ünlü ismin takipçileri Sezen’in son pozlarına “Kilo almışsın” yorumu yaptı.
1.08.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti dizisinde Müjde Uzman veda haberi sarstı! Alev karakterini ünlü isim oynayacak!
Kızılcık Şerbeti dizisinde Müjde Uzman veda haberi sarstı! Alev karakterini ünlü isim oynayacak! Geçtiğimiz kış sezonunda damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde yaz tatili devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre içerisinde başlayacak olan dizide oyunculardan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son iddiaya göre Alev karakterini oynayan oyuncu Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti'ne veda etti. Yerine düşünülen isim ise herkesin tepkisini çekti.
15.07.2023 Magazin
Gülcemal neden final yapıyor? Gülcemal dizisi neden bitiyor?
Gülcemal neden final yapıyor? Gülcemal dizisi neden bitiyor? Gülcemal dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış, Melis Sezen'in yer aldığı dizi final bölümüyle ekrana geliyor. Ekran macereasına 13. bölümüyle son verecek olan Gülcemal Bursa'da çekiliyordu. Peki Gülcemal neden bitiyor?
13.07.2023 Televizyon
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar
Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün aşkı tam gaz! Öpmeye doyamadılar Kanal D'de 2020-2022 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi 'Sadakatsiz'e canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen'in iş insanı Atilla Bingöl ile aşkı tam gaz sürüyor. Çift, önceki gün Çeşme'de görüntülendikleri plajda birbirlerini öpmeye doyamadı.
2.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Melis Sezen nefesleri kesti, göğüs dekoltesiyle büyüledi!
Melis Sezen nefesleri kesti, göğüs dekoltesiyle büyüledi! Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen güzelliğiyle görenleri büyülüyor. Oyunculuğu çok beğenilen Melis Sezen Instagram hesabında sütyensiz pozunu paylaştı. Ünlü ismin göğüs dekolteli pozuna çok sayıda beğeni geldi.
7.05.2023 Magazin
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı
Işıl Reçber, 14 Mayıs seçimleri için oyunu kullandı Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Türkiye'de 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu İngiltere'de kullandı. Reçber, "Vatanıma, milletime, bizlere hayırlı uğurlu olsun" açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Magazin
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı!  'Aşık olunca çiçek açıyorum'
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı! 'Aşık olunca çiçek açıyorum' 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen, iş insanı Atilla Bingöl ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, "Aşık olunca içimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler" dedi.
2.05.2023 Magazin
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi
Melis Sezen ünlü iş adamıyla görüntülendi! Aşkları belgelendi Şimdilerde Gülcemal dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Melis Sezen kalbini bir iş adamına kaptırdı. Ünlü oyuncu iş adamı Atilla Bingöl ile eğlenirken görüntülendi. Çiftin yakınlaştığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Erol Köse, Melis Sezen ile Atilla Bingöl'ün büyük aşk yaşadığını vurguladı.
30.04.2023 Magazin
Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti!
Gülcemal 4. bölüm fragmanı: Anne ve oğlunun intikamı derken konu yine aşka gitti! Gülcemal 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Ünalmış ve Melis Sezen'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deva kaçırılıyor. Murat Ünalmış ve Zafer arasındaki intikamın dönüp dolaşıp aşka evrilmesi Gülcemal'in konu örgüsünde yepyeni bir yola girildiğinin göstergesi oldu.
20.04.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Melis Sezen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melis sezen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.