Aras Bulut İynemli Kimdir

Aras Bulut İynemli Kimdir

Aras Bulut İynemli (d. 25 Ağustos 1990, İstanbul), Türk dizi ve sinema oyuncusu. Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay Tan'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir. 2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile "Tamam mıyız?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir. 2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Maral: En Güzel Hikayem, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı TV8'in ilk iç yapımlar dizisidir. Dizinin ilk bölümü 5 Mart tarihinde seyircilere sunulmuştur. 21 Mayıs'ta sezon finali yapmıştır. 2016-2017 yılları arasında İçerde adlı dizide Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu dizide Mert Karadağ/Umut Yılmaz karakterlerini canlandırmıştır. 2017 yılından beri Çukur adlı dizide Yamaç Koçovalı adlı başrol karakteri canlandırmaktır. 2019 yılında 7. Koğuştaki Mucize adlı sinema filminde Memo karakterini canlandırmıştır.

Aras Bulut İynemli Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aras bulut iynemli kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 aras bulut iynemli kimdir haberi bulunmuştur. Tüm aras bulut iynemli kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’
Aras Bulut İynemli ‘Atatürk’ dizisi açıklaması! ‘Sözleşmeden değil edebimden sustum’ ARAS Bulut İynemli, başrolünde yer aldığı ‘Atatürk’ dizisini yayınlamama kararı alan Disney Plus platformuna neden tepki göstermediğini açıkladı.
18.01.2024 Magazin
Aras Bulut İynemli'ye Atatürk olmak yakıştı mı? Sosyal medya Atatürk filmine kilitlendi!
Aras Bulut İynemli'ye Atatürk olmak yakıştı mı? Sosyal medya Atatürk filmine kilitlendi! Atatürk filmi ilk kez televizyonda yayınlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılında Fox Tv'de yayınlanan filmde Atatürk rolünde oyuncu Aras Bulut İynemli yer aldı. Başarılı oyuncunun Atatürk rolüyle ilgili paylaşımların yapıldığı sosyal medyada kimileri benzetemedi, kimileri de hiç yakışmadığını ifade etti. İşte Aras Bulut İynemli'ye gelen Atatürk tepkileri...
29.10.2023 Televizyon
Ali Rıza Efendi neden öldü? Ali Rıza Efendi kaç yaşında öldü?
Ali Rıza Efendi neden öldü? Ali Rıza Efendi kaç yaşında öldü? Atatürk filmiyle birlikte Ali Rıza Efendi'nin hayatı da merak konusu oldu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Mehmet Günsur, Esra Bilgiç'in yer aldığı Atatürk filminde Ali Rıza Efendi'yi Mehmet Günsur canlandırdı. Peki tarihte Ali Rıza Efendi neden öldü?
29.10.2023 Gündem
Atatürk filmi bu akşam mı, hangi kanalda? Atatürk filmi oyuncuları kimler?
Atatürk filmi bu akşam mı, hangi kanalda? Atatürk filmi oyuncuları kimler? Atatürk filmi bu akşam mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda televizyon ekranlarında birbirinden değerli yapımlar ekrana geliyor. Geçtiğimiz aylarda çok konuşulan Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu Atatürk filminin yayını için de geri sayım başladı. Peki Atatürk filmi hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte Atatürk filmi oyuncuları...
29.10.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu ile eşinin tartışması karakolda bitti! Orçun İynemli eşine şiddet uygulamak ve uyuşturucu madde bulundurmakla suçlanıyor
Ünlü oyuncu ile eşinin tartışması karakolda bitti! Orçun İynemli eşine şiddet uygulamak ve uyuşturucu madde bulundurmakla suçlanıyor Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, eşi Eda İynemli'nin, kendisine şiddet uyguladığı ve evde uyuşturucu madde yetiştirdiği iddiaları üzerine gözaltına alındı. Sadece içici olduğunu belirterek evdeki 109.5 gram uyuşturucu maddeyi polise teslim eden İynemli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.10.2023 Ünlüler Dünyası
Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli hakkında şoke eden iddialar! Gözaltına alındı
Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli hakkında şoke eden iddialar! Gözaltına alındı Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, eşi Eda İynemli'nin kendisine şiddet uyguladığı ve uyuşturucu madde yetiştirdiği iddiaları üzerine gözaltına alındı. Uyuşturucu madde yetiştirmediğini kullandığını öne süren Orçun İynemli sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.10.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı Gaddar dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. AY Yapım imzalı Gaddar dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Onur Saylak yer alıyordu. Ancak kadın başrol henüz belli değildi. Gelen son haberlere göre Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu.
12.10.2023 Televizyon
Neslihan Atagül 3 başrollü diziyle ekrana dönüyor! Yeni partneriyle dramın dibini yaşatacak
Neslihan Atagül 3 başrollü diziyle ekrana dönüyor! Yeni partneriyle dramın dibini yaşatacak Uzun süredir ekranda olmayan oyuncu Neslihan Atagül yeni dizisiyle kış sezonunda hayranlarının karşısına çıkıyor. 2 erkek başrolün oynamasının planlandığı dizide Atagül kadın başrol olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte Neslihan Atagül'ün yeni partneri ve detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor!
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor! Migren atakları en sık görülen baş ağrısı türlerinden biridir. Migren ağrıları 72 saate kadar sürer ve kişinin hayatını olumsuz etkiler. Bulantı, ishal, bulanık görme ve yüzde ödem gibi pek çok farklı semptomla birlikte görülen migren için çeşitli tedavi yöntemleri izlenmektedir.
13.08.2023 Sağlık
Aras Bulut İynemli “Atatürk dizisi” sessizliğini bozdu: "Hiç bu konulara girmeyelim”
Aras Bulut İynemli “Atatürk dizisi” sessizliğini bozdu: "Hiç bu konulara girmeyelim” Aras Bulut İynemli, Disney Plus’ın “Atatürk” dizisini yayınlamama kararı sonrası ilk kez açıklama yaptı. Atatürk’ü canlandırdığı dizişe sessizliğini bozan oyunca, “Projeye sahip çıkmak en büyük görevim. Dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.
12.08.2023 Magazin
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum…
Disney Plus Atatürk dizisi iptal mi oldu? Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi? İşte Disney Plus Atatürk dizisi olayı ile ilgili son durum… Atatürk dizisi iptal mi oldu? 2022 yılında Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 'Atatürk' dizisini yayınlamama kararı aldı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, karara sert tepki gösterirken, RTÜK de Disney Plus hakkında incele kararı aldı. Peki, Atatürk dizisi nerede yayınlanacak, Atatürk dizisi neden iptal edildi?
2.08.2023 Televizyon
Hazal Subaşı'dan itiraf geldi: İlişkimiz bir ay önce başladı
Hazal Subaşı'dan itiraf geldi: İlişkimiz bir ay önce başladı Rıza Kocaoğlu ile ilişkisini noktalayan Hazal Subaşı, gönlünü Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başsavcı'ya kaptırdı. İkili Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
25.05.2023 Magazin
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı!
Kadir Doğulu'nun bir kadınla dans ettiği görüntüler sosyal medyayı salladı! 2016 yılında Neslihan Atagül ile dünya evine giren Kadir Doğulu'nun bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan video kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun ayrı ev tuttuğu öne sürülen sevgilisinin de o gece yanında olduğu konuşuluyor. İhanet iddiasıyla ilgi ortaya çıkan detaylar ise 'yok artık' dedirtti.
26.04.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda!
Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk çapkınlık turunda! Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk, cumartesi gecesi çapkınlık turuna çıktı. İki yakın arkadaş, sabaha karşı saat 05.00’te Etiler trafiğinde objektife yansıdı.
17.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği hakkında konuştu! Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu son olarak sosyal medya hesabında en yakın arkadaşlarını takipten çıkmasıyla olay yaratmıştı. Kaygılaroğlu önceki akşam Kadıköy'de görüntülendi. Ünlü oyuncu en yakın arkadaşlarını takipten çıkması olayı sorulması üzerine konuştu. Kaygılaroğlu'nun sildiği kişiler arasında Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Kaan Yıldırım ve Demet Özdemir gibi isimler vardı.
4.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök!
Aras Bulut İynemli'den duygusal veda: Sen hep yaşayacaksın Kök! Dizi sektörünün tanınmış isimlerinden olan ve yaklaşık iki aydır kanser tedavisi gören Köknar Rüştü Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Aras Bulut İynemli, yakın arkadaşı Tezay için sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.
27.02.2023 Magazin
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Haluk Levent, 500 bin TL bağış yaptığını açıkladı!
Haluk Levent, 500 bin TL bağış yaptığını açıkladı! Başkanı olduğu AHBAP Derneği ile birlikte depremin ilk gününden bu yana bölgede çalışma yapan Haluk Levent, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. "Yarın akşam 22.00 de önemli bir açıklama yapacağım" diyen Haluk Levent, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına da 500 bin TL bağış yaptığını duyurdu.
16.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin
Ünlülerin küçüklükleri! 'Altın sarısı saçlar, boncuk mavi gözler...'
Ünlülerin küçüklükleri! 'Altın sarısı saçlar, boncuk mavi gözler...' Aras Bulut İynemli ile ayrılan oyuncu Bige Önal doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Bebeklik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınlayan Önal'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
2.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aras Bulut İynemli Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aras bulut iynemli kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.