Cansu Dere Kimdir

Cansu Dere Kimdir

Cansu Dere (14 Ekim 1980, Ankara), Türk oyuncu, sunucu ve eski mankendir. Anne tarafından İzmir, İstanbul ve Selanik kökenli, baba tarafından ise Bulgaristan kökenlidir. İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. İTKİB'nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'te çeşitli defilelere katılmış ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Cansu Dere Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansu dere kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 674 cansu dere kimdir haberi bulunmuştur. Tüm cansu dere kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması
Cansu Dere'den milyonluk reklam anlaşması Sadakatsiz dizisindeki performansıyla çok sevilen oyuncu Cansu Dere şimdilerde online bir platforma yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak rol alıyor. Başarılı performansıyla adından sıklıkla söz ettiren Cansu Dere şimdi ise yaptığı milyonluk reklam anlaşmasıyla gündemde.
25.11.2023 Magazin
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Doğal güzel Cansu Dere!
Doğal güzel Cansu Dere! Kanal D ekranında 2020-2022 yılları arasında izleyiciyle buluşan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterine hayat veren Cansu Dere, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
2.06.2023 Magazin
Cansu Dere'den 14 milyonluk teklif iddiasına yanıt!
Cansu Dere'den 14 milyonluk teklif iddiasına yanıt! Cansu Dere, 14 milyon liralık reklam teklifini geri çevirdiği iddiasına yanıt verdi: “Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz. Öyle bir teklif yok.”
13.05.2023 Magazin
Cansu Dere aylar sonra böyle görüntülendi
Cansu Dere aylar sonra böyle görüntülendi Evinde geçirdiği kaza sonucu topuğu çatlayan ve öncesinde evinde yangın çıkan Cansu Dere, aylar sonra Etiler'de ortaya çıktı. Ameliyat olduğu hatırlatılan ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Cansu Dere, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası iyi dileklerini de iletti.
Cansu Dere hayranlarını üzecek haberi verdi!
Cansu Dere hayranlarını üzecek haberi verdi! Son olarak Sadakatsiz dizisinde ‘Asya’ karakterine hayat veren Cansu Dere, bir süredir sessizliğe büründü. Sosyal medya sayfasından uzun süredir paylaşım yapmayan Cansu Dere’nin sağlık sorunu yaşadığı bilgisine ulaşıldı.
5.03.2023 Magazin
Cansu Dere'nin korku dolu gecesi!
Cansu Dere'nin korku dolu gecesi! Son olarak Kanal D'nin Sadakatsiz dizisinde rol alan Cansu Dere büyük panik yaşadı. Evinde yangın çıkan Dere, yaşadığı korku dolu anlarla ilgili konuştu.
26.01.2023 Magazin
Cansu Dere hastaneye kaldırıldı!
Cansu Dere hastaneye kaldırıldı! Kanal D'de izlenme rekorları kıran dizi Sadakatsiz'de Derin ve Asya karakterlerine hayat veren Melis Sezen ve Cansu Dere İspanya'da ödül alacaktı ancak Cansu Dere, uçağın kalkmasına dakikalar kala fenalaşınca seyahatini iptal etmek zorunda kaldı.
13.01.2023 Magazin
Melis Sezen ve Cansu Dere'den sahil pozları!
Melis Sezen ve Cansu Dere'den sahil pozları! 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdıkları Asya ve Derin karakteriyle son olarak sevenlerinin karşısına çıkan Cansu Dere ile Melis Sezen'in Instagram paylaşımı kısa sürede magazin gündemine oturdu. Miami tatilinden paylaştıkları fotoğraflarla gündeme gelen ikiliye sosyal medyada, "Volkan'ı şutlayıp tatile gitmişler" yorumları yağdı.
28.11.2022 Magazin
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı?
Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü? Sinemanın usta oyuncusu Rıza Pekkutsal nereli, kaç yaşındaydı? Usta Sinema ve Tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, İzmir'de hayatını kaybetti. Peki, Rıza Pekkutsal kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte, Türk sinema oyuncusu Rıza Pekkutsal'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler…
17.08.2022 Kültür Sanat
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti Usta sinema ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti. Kemal Sunal ile birçok filmde rol alan Rıza Pekkutsal, 'Bombacı Mülayim' filmindeki memur karakteriyle hafızalara kazınmıştı.
16.08.2022 Magazin
Cansu Dere tekne tatilinde! Fit vücuduyla dikkat çekti...
Cansu Dere tekne tatilinde! Fit vücuduyla dikkat çekti... Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere dizisinin final yapmasıyla sezonun yorgunluğunu teknede atıyor. 41 yaşındaki güzel oyuncu fit vücuduyla dikkat çekti.
16.08.2022 Magazin
Cansu Dere'den gün batımı pozu!
Cansu Dere'den gün batımı pozu! Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından başrol oyuncusu Cansu Dere sezonun yorgunluğunu atıyor. Deniz,kum ve güneşin tadını çıkartan oyuncu zaman zaman bikinili pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor. Şimdilerde Marmaris Bozburun'da olan Dere, bikinili paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Ünlü isim, gün batımında çekilen fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
15.08.2022 Magazin
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti Uzun süredir koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan ünlü simalar pandeminin sona ermesiyle soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak için güneye inen ünlü isimler, verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor. Burcu Esmersoy, İrem Derici, Demet Evgar, Cansu Dere, Şevval Şahin, Ecem Çırpan, Defne Samyeli, Deren Talu, Bensu Soral, Chloe Loughnan, Türkü Turan, Şükran Ovalı, Asena Tuğal, Eda Taşpınar, Demet Özdemir gibi isimler tatil pozlarıyla takipçilerini mest etti.
14.06.2022 Magazin
Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere tatil modunu açtı! Bikinili pozuyla göz kamaştırdı
Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere tatil modunu açtı! Bikinili pozuyla göz kamaştırdı İlgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisinin Asya'sı Cansu Dere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. 41 yaşındaki Cansu Dere, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı. Fit haliyle dikkatleri üzerine çeken Dere, hayranlarından beğeni topladı. İşte Cansu Dere'nin o pozu...
10.06.2022 Magazin
Cansu Dere sezonu açtı! Tatil pozları...
Cansu Dere sezonu açtı! Tatil pozları... Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından Cansu Dere, tatil sezonunu açtı. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan 41 yaşındaki oyuncu, fotoğraflarına 'Ve tatil başlar' notunu düştü
8.06.2022 Magazin
Sadakatsiz'den muhteşem final!
Sadakatsiz'den muhteşem final! Kanal D’nin, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, başladığı günden bu yana gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile büyük ses getiren dizisi Sadakatsiz, final bölümü ile ekrana geldi.
26.05.2022 Televizyon
Cansu Dere ve Caner Cindoruk aşk mı yaşıyor! Dere'den bomba yanıt...
Cansu Dere ve Caner Cindoruk aşk mı yaşıyor! Dere'den bomba yanıt... Sadakatsiz dizisinin final bölümü çekilen oyuncu Cansu Dere, önceki gün arkadaşlarıyla Etiler'de görüntülendi. Rol arkadaşı Caner Cindoruk'la aşk yaşadığı yönündeki iddiaları yanıtlayan Dere, "Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim. Lütfen duymamış olayım" sözleriyle çıkan iddiaları yalanlamış oldu.
22.05.2022 Magazin
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum Kanal D'de 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelecek olan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterini canlandıran Cansu Dere, önceki gün AVM'de görüntülendi.
21.05.2022 Magazin
Cansu Dere'den 'Sadakatsiz'e veda paylaşımı!
Cansu Dere'den 'Sadakatsiz'e veda paylaşımı! İki sezondur Kanal D'de izleyici karşısına çıkan 'Sadakatsiz' dizisinin büyük finali için geri sayım başladı. Çekimleri sona eren dizinin 'Asya Yılmaz'ı Cansu Dere, rol arkadaşlarıyla verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunarak yapıma veda etti.
15.05.2022 Magazin
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu?
Sadakatsiz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu akşam Sadakatsiz yok mu? Sadakatsiz bu akşam yok mu, neden yok? Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, her hafta çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürüyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayımlanması üzerine ''Sadakatsiz bugün var mı, bu akşam Sadakatsiz neden yok?” sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki, Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
4.05.2022 Televizyon
Cansu Dere'den dikkat çeken açıklamalar! 'Aşkın sonsuza dek süreceğini sanmak...'
Cansu Dere'den dikkat çeken açıklamalar! 'Aşkın sonsuza dek süreceğini sanmak...' Kanal D’nin sevilen dizisi “Sadakatsiz”in Asya’sı Cansu Dere, Elle dergisine konuştu. Ünlü oyuncu, “Aşkta yapılan en büyük hata ne sizce?” sorusuna “Herhalde sonsuza dek süreceğini sanmak” yanıtını verdi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.05.2022 Magazin
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok 27 Nisan, bitti mi, bu akşam var mı? 27 Nisan Kanal D yayın akışı: Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları dizinin yeni bölümün bu akşam ekrana gelip gelmeyeceğini sorguluyor. Kanal D’de her hafta çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan, Sadakatsiz’in yeni bölüm fragmanının yayınlanmayınca “Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, Sadakatsiz bugün var mı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bu akşam Sadakatsiz yok mu?
27.04.2022 Televizyon
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!   Kanal D’nin iddialı projelerinden Medyapım ve Mednova imzalı ‘’Sadakatsiz’’ dizisi Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti.  
7.04.2022 Televizyon
Kırmızı halıda Cansu Dere rüzgarı!
Kırmızı halıda Cansu Dere rüzgarı! İspanya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cansu Dere, ülkenin en önemli ödül törenlerinden biri olan sinema, tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’da, Dizi Dalında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü sahibine verdi. Dere, güzelliğiyle herkesi büyüledi.
5.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cansu Dere Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansu dere kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.