Gazete Vatan Logo

Sadakatsiz'den muhteşem final!

Kanal D’nin, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği, başladığı günden bu yana gerek hikayesi gerekse oyuncu kadrosu ile büyük ses getiren dizisi Sadakatsiz, final bölümü ile ekrana geldi.

Sadakatsiz'den muhteşem final!

Yayınlanan her bölümü ile çok izlenen, final bölümüyle de yine izleyiciden tam not alan Sadakatsiz, 60’ıncı bölümü ile ekran serüvenini tamamladı. Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 6.14 reyting ve 17.11 izlenme payı alan dizi ekran yolculuğunu zirvede bitirdi.

20 yıl sonra…

 Volkan’ın cezaevine girmesinden sonra Derin, akıl sağlığını tamamen kaybederek intihara kalkıştı. Asya, Derin’in ikinci kez hayatını kurtardı. Kliniğe yatırılarak tedavi gören Derin ve Asya arasında buzlar erirken, Gönül de Asya ile hesabını kapattı. Aradan geçen 20 yıl sonrasında ise her birinin hayatında büyük değişimler yaşanmıştı. Derin, Onur ile yepyeni bir hayata başlarken, Asya Ali’nin eğitimi nedeniyle yurt dışında yaşıyordu. Volkan ise hikâyenin kaybedeni tarafı olmuştu.

 Büyük final sosyal medyada da çok konuşuldu…

Sadakatsiz ekrana gelen final bölümü ile sosyal medyada da çok konuşuldu. Yüksek konuşulma rakamlarına ulaşan dizi #SadakatsizVeda hashtagi ile TT listesinde zirvede yer aldı.