Tarık Emir Tekin

Tarık Emir Tekin

Son dakika Tarık Emir Tekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarık Emir Tekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarık Emir Tekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarık Emir Tekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarık emir tekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 tarık emir tekin haberi bulunmuştur. Tüm tarık emir tekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı TÜİK'in verilerine göre Ekim ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 7,4, ithalat yüzde 0,6 arttı.
29.11.2023 Ekonomi
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor!
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor! Şevval Şam ile Metin Tekin'in oyuncu oğulları Tarık Emir Tekin, aşk acısı itirafında bulundu. Genç oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.
31.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddiasına Tarık Emir Tekin'den fotoğraflı yanıt!
Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddiasına Tarık Emir Tekin'den fotoğraflı yanıt! Evlilik kararı aldığı İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile ani bir kararla yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz'in, meslektaşı Taro Emir Tekin'e gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Daha önce haklarında çıkan aşk iddiasını yalanlayan ikili, birlikte yer aldıkları bir fotoğraf ile sevenlerinin merak ettiği soruyu yanıtladı.
28.01.2023 Magazin
Tarık Emir Tekin'den ayrılık açıklaması!
Tarık Emir Tekin'den ayrılık açıklaması! Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan son olarak 'Bir Peri Masalı' dizisinde rol alan Tarık Emir Tekin, uzun bir süredir Fransız Sofia Katc ile aşk yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen çiftten Sofia, sürpriz bir hamleyle sosyal medyada sevgilisini takip etmeyi bırakmış ve birlikte çekilen karelerini silmişti. Önceki gece Taksim'de görüntülenen Tarık Emir Tekin, basın mensuplarının soruları üzerine konuya açıklık getirdi.
8.01.2023 Magazin
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu!
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu! 48. Pantene Altın Kelebek ödül töreninde Şevval Sam'ın, Tarık Emir Tekin ödül alırken oğluna hayran hayran bakması sosyal medyayı salladı.
5.12.2022 Magazin
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...' Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.
1.06.2022 Magazin
Tarık Emir Tekin asker yolcusu! 'Biraz uzağa düştüm'
Tarık Emir Tekin asker yolcusu! 'Biraz uzağa düştüm' 'Sadakatsiz' dizisindeki Selçuk karakteriyle adından söz ettiren Tarık Emir Tekin, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Sevgilisi Sofia ile birlikte kahve içmeye çıkan Tekin, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak askere gideceğini açıkladı.
9.05.2022 Magazin
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
'Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin'den dikkat çeken açıklama! 'Başarı kaygısı hiç yaşamadım'
'Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin'den dikkat çeken açıklama! 'Başarı kaygısı hiç yaşamadım' 'Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Sevgilisi Sofia ile birlikte sahil gezintisine çıkan Tekin, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak aile hayatı ve kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
16.04.2022 Magazin
Tarık Emir Tekin tarzıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Tarık Emir Tekin tarzıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı! ‘Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam ve ‘Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakterine hayat veren oğlu Tarık Emir Tekin, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi. Tekin’in giyim tarzı dikkat çekti.
11.11.2021 Magazin
Şevval Sam: Babasıyla değil benimle rekabet etsin
Şevval Sam: Babasıyla değil benimle rekabet etsin Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda 48'inci yaş gününü kutladı. 1993 yılında nikah masasına oturduğu 'Sarı Fırtına' lakaplı eski milli futbolcu Metin Tekin ile 1996'da boşanan ve bu evlilikten bir çocuğu olan sanatçı, 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan oğlu Tarık Emir Tekin'in babasına olan benzerliği hakkında konuştu.
6.11.2021 Magazin
Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin'den evlilik açıklaması
Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin'den evlilik açıklaması Kanal D'nin fenomen dizisi 'Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Çetin, Çeşme tatilinin ardından soluğu Bodrum'da aldı. Genç oyuncu, önceki gün sevgilisi Sofia ile Yalıkavak'taki Miya Beach'te objektiflere takıldı.
19.06.2021 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 81. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 81. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Tarık Emir Tekin.
25.02.2021 Televizyon
Oğlumla gurur duyuyorum
Oğlumla gurur duyuyorum Şevval Sam, önceki akşam oğlu Tarık Emir Tekin ile Cihangir’deydi.
21.10.2018 Magazin
Temelli döndüm
Temelli döndüm Eski futbolcu Metin Tekin ve şarkıcı Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, İngiltere’deki eğitimini tamamlayıp ülkeye döndü.
29.03.2018 Magazin
Sevgili değil kankayız
Sevgili değil kankayız EN son ‘Bodrum Masalı’ dizisinde oynayan Dilan Çiçek Deniz önceki gece Cihangir’de bir apartman önünde aynı dizide rol alan Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin ile görüntülendi.
12.09.2017 Magazin
Emir sakatlandı
Emir sakatlandı Şevval Sam, önceki akşam oğlu Tarık Emir Tekin ile Cihangir Geyik adlı mekandaydı.
20.08.2017 Magazin
Kendisi kardeşim olur
Kendisi kardeşim olur Şevval Sam’ın eski futbolcu Metin Tekin’den olan oğlu Tarık Emir Tekin İstanbul’a geldi.
7.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tarık Emir Tekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarık emir tekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.