Ayrılık

Ayrılık

Son dakika ayrılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.582 ayrılık haberi bulunmuştur. Tüm ayrılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..."
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..." Bugün Akrep Burcunda Dolunay var. Türkiye saati ile 01:46'da yaşanacak Dolunay, hayatlarımızda da ilginç bir değişimi beraberinde getirebilir. Bazı burçları yoğun şekilde etkileneceği bu doluanyda dikkat edilmesi gereken adımlar olabilir. Gizli kalmış şeylerin ortalığa çıkmasını sağlayabilecek bu dolunayda krizü nefret ve ayrılık da yaşanabilir. Astrolog Dinçer Güner, 24 Nisan Akrep Dolunayı'nı 12 burç için tek tek yorumladı. İşte burç burç dolunay etkileri...
24.04.2024 Astroloji
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Kritik puan kaybı sonrası 3 yıldız isimle yollar ayrılıyor. Ali Koç yönetiminden oyuncuya kendine 'kulüp bul' talimatı geldi. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim Miguel Crespo, Fenerbahçe'ye dönecek mi? Ayrılık sebebini açıkladı. Kış transfer döneminde Fenerbahçe'den La Liga ekipleri Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo, Portekiz basınına ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız geçtiğimiz günlerde Napoli idmanını izlemişti. Dries Mertens, efsanesi olduğu eski takımından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.
20.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip resmen açıkladı.
20.04.2024 Beşiktaş
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
19.04.2024 Magazin
Arda Güler Real Madrid'e resti çekti! Ancelotti'nin yüzüne söyledi: Ayrılmak istiyorum
Arda Güler Real Madrid'e resti çekti! Ancelotti'nin yüzüne söyledi: Ayrılmak istiyorum Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'in Türk futbolcusu Arda Güler'in, İspanyol devinde forma giyme şansı bulamadığı için ayrılık kararı aldığı ve talebini yönetime bildirdiği iddia edildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da ilk ayrılık! Nicolo Zaniolo'nin yeni takımı belli oldu
Galatasaray'da ilk ayrılık! Nicolo Zaniolo'nin yeni takımı belli oldu Sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Ada'da inişli-çıkışlı bir performans sergiliyor. Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken İtalya ve İspanya’dan talipleri olan İtalyan yıldızın geleceği yavaş yavaş netleşiyor.
6.04.2024 Galatasaray
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Vincent Aboubakar'dan çılgın talep! Beşiktaş'ta ayrılık kararı
Vincent Aboubakar'dan çılgın talep! Beşiktaş'ta ayrılık kararı Beşiktaş'ta son dönemde taraftarların sık sık tepki gösterdiği Vincent Aboubakar'ın sezon sonunda veda hazırlığında olduğu öğrenildi. Kamerunlu santrforun yeni takımından talep ettiği bedel netlik kazandı.
1.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Akman kardeşler kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun hazırlıkları sürerken Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman'ın akıbeti belli oldu. Genç futbolculardan biri takımdan ayrılmaya karar verdi.
29.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe’yi yıkan ayrılık! İrfan Can Kahveci artık pes etti, yeni takımını açıkladılar
Fenerbahçe’yi yıkan ayrılık! İrfan Can Kahveci artık pes etti, yeni takımını açıkladılar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, milli ara öncesi son olarak Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Maç sonunda istenmeyen olaylar yaşansa da aldığı 3 puanla birlikte şampiyonluk için iddiasını sürdüren Kanarya'da flaş bir gelişme yaşandı. Sezonun en iyileri arasında yer alan İrfan Can Kahveci'nin yaz transfer döneminde transfer olacağı duyuruldu. İşte Kahveci'nin yeni adresi...
27.03.2024 Fenerbahçe
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyor
Gerekçesi belli oldu, Ömer dizisinde ayrılık kararları tek tek geldi! Rekortmen dizi tel tel dökülüyor Ömer 49 bölümle ekrana geldi. Star'da yayınlanan rekortmen dizide ardı ardına gelen ayrılık haberleri depreme neden oldu. İşte kriz yaratan o durum
26.03.2024 Magazin
Galatasaray'da deprem! Şampiyonluk gelmeden ayrılık geldi, Okan Buruk veda ediyor
Galatasaray'da deprem! Şampiyonluk gelmeden ayrılık geldi, Okan Buruk veda ediyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Lige verilen arada transfer çalışmalarına yoğunlaşan sarı kırmızılılarla ilgili şok etkisi yaratacak bir haber geldi. Haziran ayında sözleşmesi bitecek teknik direktör Okan Buruk'un, görevi bırakıp bırakmayacağının belli olduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...
25.03.2024 Galatasaray
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı?
Ezgi Şenler'den Buray açıklaması! Ayrılık nedeni kıskançlık mı? 'Sevmek Yüzünden'in filminin ilk gösterimi önceki akşam gerçekleşti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Ezgi Şenler, şarkıcı Buray'la biten ilişkisi hakkında konuşurken; ayrılık nedenine dair 'kıskançlık' iddiasına da yanıt verdi.
22.03.2024 Magazin
Dzeko, Suudi Arabistan'a gidiyor! Batshuayi hemen kankasını aradı: Fenerbahçe'ye gel
Dzeko, Suudi Arabistan'a gidiyor! Batshuayi hemen kankasını aradı: Fenerbahçe'ye gel Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Yıldız golcü Edin Dzeko için ayrılık yolu gözüktü. Ali Koç B planını gündeme aldı. Fenerbahçe'nin gözüne kestirdiği yeni golcü yıldız için Michy Batshuayi devreye girdi.
22.03.2024 Fenerbahçe
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
22.03.2024 Magazin
Tete, Ndombele yerine gidiyor! Taraftar çıldıracak, sezon sonuna kadar dayanamadı
Tete, Ndombele yerine gidiyor! Taraftar çıldıracak, sezon sonuna kadar dayanamadı Galatasaray'da ayrılık haberleri gündem oldu. Galatasaray'ın yıldız oyuncusunun takımdan ayrılacağı söylentileri çok konuşulanlar arasına girdi. Son zamanlarda gündeme gelen ve taraftarları hayrete düşüren yeni bir iddia, durumu daha da ilginç bir hale getirdi.
21.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ayrılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.