Gazete Vatan Logo
Magazin Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'

Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'

Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.

Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'

Uzun yıllardır 'Yasak Elma' adlı dizide rol alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, geçtiğimiz haftalarda Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen Tarık Emir Tekin ve sevgilisi Sofia ile objektiflere takılmıştı. Vatani görevini yapacağı Maltepe'deki birliğine teslim olmadan önceki gece Tekin, sevgilisi ve annesi ile birlikte yemek yemişti.

"BİRAZ DUYGUSALLAŞTIM"

Oğlunu yolcu ettikten sonra basın mensuplarını kırmayarak sorularına yanıt veren Sam, "Şimdi yolcu ettim oğlumu. Pazartesi teslim olacak. O da, ben de çok heyecanlıyız. Biraz da duygusallaştım haliyle" diyerek muhabirlere teşekkür etmişti.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Uzun süredir dizi setini ve sahneleri birlikte idare eden Şevval Sam, sonraki günlerde ise 30 Mayıs'ta Zorlu PSM'de vereceği konserin provaları için Cihangir'de stüdyoya girmişti. Provalar arasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sam, "Heyecan dorukta. Şimdiye kadar yüzlerce konser verdim ama bu sefer çok heyecanlıyım. Bu yüzden özel bir hazırlık yapıyoruz. Neşeli bir konser hazırlıyoruz. İzleyenlerin çok eğleneceğini düşünüyorum, çünkü biz sahnede çok eğleniyoruz" demişti.

Haberin Devamı

"ADRES VERMİYORUM"

"Konser aralarında karavanınızla bir iki günlük kaçamaklar yapacak mısınız?" sorusuna Sam, "Bir iki günlük kaçamaklar yapmazsak, makineyi biraz yorabiliriz. Prenses(karavanı) benden daha ünlü olduğu için sürekli yakalanıyorum o yüzden şimdi adres vermiyorum" diye konuşmuştu.

Arkadaşından satın aldığı karavanın yenilenme süreciyle bizzat kendisi ilgilenen Şevval Sam, geçtiğimiz yaz karavanıyla Marmaris'e gitmişti. Güneş ve denizin tadını çıkaran ünlü isim, keyifli anlarını sosyal medyadan "Prenses'i tatile götüreyim' dedim. O da hak etti artık..." notuyla paylaşmıştı.

"İÇ TASARIMI BANA AİT"

Sam, daha önce de "Karavanın iç tasarımı tamamen bana ait. Yıllardır evimde kullandığım koltuklarımın kılıflarını burada kullandım. Karavanın içi tamamen ahşap yapıldı. Bana bu 2021’in ilk hediyesi oldu" ifadelerini kullanmıştı.

"SON KAPALI MEKAN KONSERİ"

Türk müziğinin başarılı ismi Şevval Sam, son olarak geçtiğimiz akşam Zorlu PSM'de sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü isim, "Çok heyecanlıyım. Bu, kışa veda, yaza merhaba konseri gibi olacak. Çünkü son kapalı mekan konserimiz" dedi.

Haberin Devamı

Tarık Ediz imzalı, su yeşili payetli elbisesiyle göz kamaştıran Sam, "2 senelik bir pandemi süreci yaşadık. Biraz uzun sürdü ama bugün acısını çıkaracağız. Festival gibi bir gece yaşayacağız" şeklinde konuştu.

ANNESİNİ SAHNEYE DAVET ETTİ

Kendisini izlemeye gelenler arasında yer alan annesi Leman Sam'ı sahneye davet eden Şevval Sam, "Üniversite zamanlarında yazdığım bir şarkıyı, Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olan Leman Sam seslendirdi. Ama en büyük şansım onun benim annem olması" ifadelerini kullandı.

Ardından anne-kız beraber Şevval Sam'ın yazdığı 'Gül Güzeli' şarkısını seslendirdi.

Konserin ikinci yarısında da özel dikim yeşil yansımalı mavi organza bir elbise tercih eden güzel sanatçı, bitmeyen enerjisi, sevilen şarkılardan oluşan repertuvarı ve tiyatral sahne performansıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

"SONRADAN KARADENİZLİ OLDUM"

Öte yandan Trabzonspor için bir şampiyonluk şarkısı hazırlayan Sam, "Karadeniz halkı sizi çok seviyor. Neler söyleyeceksiniz?" sorusunu, "Sonradan olunur mu bilmiyorum ama galiba ben sonradan Karadenizli oldum. Karadenizliler'in bana olan sevgisi hiç kaybolmadı. Şampiyonluk şarkısını da Trabzonspor'a bir hediye olarak yaptım yeni albüme de koyacağım" diye cevaplamıştı.