Şevval Sam Kimdir

Şevval Sam Kimdir

Türkdeniz Şevval Sam (11 Kasım 1973, İstanbul), Türk oyuncu ve müzisyen. Sanatçı Leman Sam'ın kızıdır. Şevval Sam, 11 Kasım 1973'te İstanbul'da doğdu. Annesi Leman Sam şarkıcı, babası Selim Sam müzisyendir. Kendisinden iki yaş büyük Şehnaz adlı bir ablası vardır. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu. Sanatçı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı, çeşitli sinema film ve dizilerde rol aldı.

Şevval Sam Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şevval sam kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 şevval sam kimdir haberi bulunmuştur. Tüm şevval sam kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi!
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Magazin
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi Koronavirüse yakalanan sanatçı Leman Sam, hastanede tedavi altına alındı.
31.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti
Nursena Say depremzedeler için harekete geçti Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say, 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşlar için konut üreten Yuva Projesi ekibiyle bir araya geldi.
19.09.2023 Magazin
Şevval Sam, Eda Ece'nin hamile olduğunu öğrendiği anı paylaştı
Şevval Sam, Eda Ece'nin hamile olduğunu öğrendiği anı paylaştı Yasak Elma dizisinde uzun yılar birlikte başrol oynayan Şevval Sam ve Eda Ece'nin, dizi bitse de yakın arkadaşlıkları devam ediyor. Önceki Akşam Ataşehir'de sahneye çıkan Şevval Sam, yakın dostu Eda Ece'nin hamileliğiyle ilgili konuştu.
19.09.2023 Magazin
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor!
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor! Şevval Şam ile Metin Tekin'in oyuncu oğulları Tarık Emir Tekin, aşk acısı itirafında bulundu. Genç oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.
31.07.2023 Magazin
Eda Ece nikah tarihini açıkladı! Meğer herkes yanlış biliyormuş
Eda Ece nikah tarihini açıkladı! Meğer herkes yanlış biliyormuş Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Eda Ece, basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu, Şevval Sam'ın sahneye çıkacağı düğünüyle ilgili ilk kez konuştu. Meğer nikah tarihini herkes yanlış biliyormuş. İşte düğün ile ilgili detaylar...
30.05.2023 Magazin
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı Yasak Elma bu akşam neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerind Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi Fox Tv yayın akışında yer almadı. Yakında final yapacak olan dizinin izleyenleri, "Yasak Elma bu akşam var mı" sorusuna yanıt aramya başladı. 177'inci bölümü ekrana gelmesi beklenen Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
29.05.2023 Televizyon
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin finaline son 9 bölüm kaldı. Bu akşam 169'uncu bölümüyle ekrana gelen dizi final yolunda ilerliyor. Nehir Erdoğan, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş br ayrılık yaşanıyor. Ünlü oyuncuya yazılan son ayrılığının önüne geçti.
29.03.2023 Televizyon
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı
Bekir Aksoy'dan şaşırtan Yasak Elma itirafı: O sahne çok saçmaydı Oyuncuları arasında Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Bekir Aksoy, Engin karakterine hayat veriyordu. Diziden ayrılan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem olan akrep sokma sahnesi ile ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı.
16.03.2023 Magazin
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı Yunanistan Devlet Televizyonu ERT’nin haber kanalı ERT News, sabah haberlerine Türkiye'deki deprem görüntüleri ve Şevval Sam'ın seslendirdiği "Ben Seni Sevduğumi" şarkısı ile başladı.
8.02.2023 Vatan TV
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı
Yunan devlet televizyonu haberlere “Ben Seni Sevduğumi” şarkısıyla başladı Yunanistan Devlet Televizyonu ERT’nin haber kanalı ERT News, sabah haberlerine Türkiye'deki deprem görüntüleri ve Şevval Sam'ın seslendirdiği "Ben Seni Sevduğumi" şarkısı ile başladı.
8.02.2023 Dünya
Yasak Elma bu akşam var mı? 6 Şubat Yasak Elma yok mu, yeni bölüm ne zaman?
Yasak Elma bu akşam var mı? 6 Şubat Yasak Elma yok mu, yeni bölüm ne zaman? Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin takipçilerinin "Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok?" sorularına yanıt aramaya başladığı saatlerde beklenen açıklama geldi.
6.02.2023 Televizyon
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti!
Hafsanur Sancaktutan tül elbisesiyle dikkat çekti! 'Dünyayla Benim Aramda' dizisi Altın Kelebek'te 'En İyi İnternet Dizisi' ödülünü aldı. Dizisi ödül alan oyuncu Hafsanur Sancaktutan tarzıyla geceye damga vuran isimlerdendi. Bazı takipçileri güzel oyuncunun tülden elbisesini beğenirken bazısı ise elbisenin transparan olmasını eleştirdi.
5.12.2022 Magazin
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu!
Şevval Sam'ın oğluna bakışı olay oldu! 48. Pantene Altın Kelebek ödül töreninde Şevval Sam'ın, Tarık Emir Tekin ödül alırken oğluna hayran hayran bakması sosyal medyayı salladı.
5.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti!
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti! 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı geceye damga vurdu.
4.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Sanatçılar Barış Manço için sahnede!
Sanatçılar Barış Manço için sahnede! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam farklı ve anlamlı bir geceye imza attı. Boğazın ışıkları altında 23 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Manço anıldı. Bu özel gecede Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, Şevval Şam, Melek Mosso ve Okan Şarlı gibi değerli sanatçılar aynı sahnede bir araya gelerek birbirinden değerli Barış Manço şarkılarını seslendirdi.
13.10.2022 Televizyon
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni!
Efes Antik Kenti’nde filarmoni orkestralı 30'uncu yıl töreni! Teknoloji şirketi Egebimtes’in 30'uncu yıldönümü töreni Şevval Sam’ın solist olarak yer aldığı Olten Filarmoni Orkestrası konseri ile Efes Antik Tiyatrosu’nda düzenlendi.
21.09.2022 Kültür Sanat
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı!
Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş en iyi dizi ödülünü aldı! Strong Medya tarafından 3. Kez düzenlenen Lider Marka Ödülleri önceki akşam İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşti. Sunuculuğunu oyuncu Ceren Benderlioğlu ve Hakan Bilgin’in üstlendiği geceye birçok ünlü isim katıldı. Şevval Sam’ın sahneye çıktı gecede katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.
16.08.2022 Televizyon
Şevval Sam, Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Eda Ece açıkladı!
Şevval Sam, Yasak Elma'dan ayrılıyor mu? Eda Ece açıkladı! Şevval Sam'ın 5 sezondur başrolünü oynadığı Yasak Elma dizisinden ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Dün akşam bir etkinliğe katılan dizinin diğer başrol oyuncusu Eda Ece, söz konusu iddia için "Diziden ayrılmadı, bize 1 ay süre verildi daha sonra konuşacağız" dedi.
15.06.2022 Magazin
Şevval Sam sırrını açıkladı! "22 yıldır yemiyorum"
Şevval Sam sırrını açıkladı! "22 yıldır yemiyorum" Yasak Elma dizisiyle ekranlarda olan Şevval Sam, hakkında merak edilenleri anlattı. 22 yıldır et ve tavuk yemediğini söyleyen Sam, "Spor falan yapamıyorum ama iyi besleniyorum. Paketli gıdalardan uzak durup, sebze ağırlıklı besleniyorum" dedi.
13.06.2022 Magazin
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla...
Sezon bitti, ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı! Ama bir farkla... Yoğun sezonun ardından ünlü simalar bir bir tatile çıktı. Çeşme, Bodrum, Antalya'yı koy koy gezen ünlüler, bu defa tatillerine farklılık getirdi. Elvin Levinler, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Yasemin Özilhan, Müge Boz, Kaan Urgancıoğlu, Şevval Sam, Kadir Doğulu-Neslihan Atagül gibi isimler bu seneki tatillerinde karavan tercih etti. İşte ünlülerin karavan tatillerinden görüntüler...
10.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şevval Sam Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şevval sam kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.