Gazete Vatan Logo
Magazin Eski sevgililer yan yana poz verdi!

Eski sevgililer yan yana poz verdi!

Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.

Eski sevgililer yan yana poz verdi!

Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi.

Birca Akalay, Burak Deniz, Nesrin Cavadzade, Başak Dizer Tatlıtuğ ve Fırat Çelik, Bodrum’da bir markanın özel etkinliğine katıldı. 2018 yılında ayrılan Burak Deniz ile Nesrin Cavadzade’nin aynı fotoğraf karesinde yer alması dikkat çekti. Organizasyonda yer alan Birce Akalay ile Fırat Çelik de bir dönem aşk yaşamış, çift el ele görüntülenmişti.

 

Bir süredir ekranlardan uzak olan Dilan Çiçek Deniz, 2017'de meslektaşı Furkan Andıç ile aşk yaşamaya başlamış ancak ikilinin birlikteliği bir yıl sürmüştü.

Ayrılığın ardından Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz'in arkadaşı Aybüke Pusat ile yeni bir aşka yelken açtı. Bu birliktelik Deniz ile Pusat'ın arasının açılmasına sebep olmuştu.

Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson ile ayrılmasından aylar sonra aradığı aşkı Mert Yazıcıoğlu'nda buldu. Ünlü isimler geçtiğimiz gün Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Tarık Emir Tekin de etkinlikten bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu'nun aynı karede yer aldığı fotoğraf gündem oldu.