Burak Deniz

Burak Deniz

Son dakika Burak Deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.048 burak deniz haberi bulunmuştur. Tüm burak deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu?
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu? Oyuncu Burak Deniz'le aşk yaşadığı konuşulan Bestemsu Özdemir, önceki akşam Bebek'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Özdemir basın mensuplarını yanında görünce panikledi.
29.02.2024 Magazin
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu 'Leyla ile Mecnun' dizisinin de rol alan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini ise verdikleri dudak dudağa poz ile ilan etti.
21.12.2023 Magazin
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Didem Soydan, paylaştığı son fotoğrafa 'oyuncu olmalısın' yorumu yapan takipçisine verdiği cevapta kötü oyuncuları işaret etti.
4.11.2023 Magazin
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı!
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı! Verdiği cüretkar pozlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi!
Bambaşka Biri 3. bölüm fragmanı: Kenan'dan cinayet itirafı geldi! Bambaşka Biri 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kenan'dan Hamdi Atılbay cinayeti itirafı geldi. Savcı Leyla ise Kenan ile ilgili sırları çözmeyi yine onunla başarmak istedi.
18.09.2023 Televizyon
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran ve Menderes Samancılar gibi isimlerin yer aldığı yapım ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Detayları araştırdık.
18.09.2023 Televizyon
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Magazin
Fox Tv'nin müthiş kadrolu yeni dizisi Bambaşka Biri'ne gelen ilk tepkiler!
Fox Tv'nin müthiş kadrolu yeni dizisi Bambaşka Biri'ne gelen ilk tepkiler! Yeni sezonun en merak edilen dizilerinden Bambaşka Biri ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Sosyal medya paylaşımlarında kimileri yere göğe sığdıramadı kimileri de eleştirdi. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.
11.09.2023 Televizyon
“100”e yoğun ilgi! Atatürk ve Fatih aynı sahnede!
“100”e yoğun ilgi! Atatürk ve Fatih aynı sahnede! Cumhuriyet’in yolculuğunu anlatan “100” önceki akşam seyirci ile buluştu. Özen Yula’nın yazıp yönettiği, Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı ‘100’ adlı gösteri önceki akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelendi. Oyunda Ozan Dolunay, Vahide Perçin, Burak Deniz gibi birbirinden önemli oyuncular rol aldı.
11.09.2023 Magazin
Bambaşka Biri 1. bölüm fragmanı: Savcı Leyla ile Kenan karşılaşıyor! Bambaşka Biri konusu nedir?
Bambaşka Biri 1. bölüm fragmanı: Savcı Leyla ile Kenan karşılaşıyor! Bambaşka Biri konusu nedir? Bambaşka Biri 1 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz'in rol aldığı dizi ilk bölümüyle 11 Eylül'de izleyicinin karşısına çıkıyor. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bambaşka Biri konusu nedir, oyuncuları kimler? Bambaşka Biri uyarlama mı? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı!
Nilperi Şahinkaya tatil sezonunu kapattı! Geçtiğimiz ay sevgilisiyle birlikte Çeşme'ye tatile giden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Şahinkaya, tatil sezonunu kapattığını açıkladı.
28.07.2023 Magazin
Burak Deniz- Nilperi Şahinkaya davasında flaş gelişme!
Burak Deniz- Nilperi Şahinkaya davasında flaş gelişme! Ünlü oyuncu Burak Deniz'e kötü haber geldi. Nilperi Şahinkaya ile aralarında yaşanan kavga sonucunda mahkemelik olan Burak Deniz'in 7 yıl 2 ay hapis cezasıyla yargılanmasına karar verildi.
28.07.2023 Magazin
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor? Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Burak Deniz'in Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in Özdemir'in evinden yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.
24.07.2023 Magazin
Birce Akalay ile Burak Deniz'in keyifli anları!
Birce Akalay ile Burak Deniz'in keyifli anları! Birce Akalay ve Burak Deniz önceki gün Bodrum’da kürek sörfü yaptı. İkilinin samimi anları, objektiflere yansıdı.
19.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum
Eski sevgilisiyle Serenay Sarıkaya aşk yaşamıştı! Hande Erçel: Çok tatlı buluyorum Oyuncu Hande Erçel, hem iş insanı Hakan Sabancı ile ilişkisiyle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Erçel, son olarak yüzü olduğu markanın lansmanında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Afra Saraçoğlu ve Serenay Sarıkaya'yı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi.
21.06.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim
Nilperi Şahinkaya: Ezgi Mola'ya mutluluklar dilerim Sevgilisi Emre Yusufi ile bir lansmana katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs'ta dünyaevine giren meslektaşı Ezgi Mola hakkında konuştu.
12.05.2023 Magazin
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum!
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum! Didem Soydan'ın koleksiyonunu hazırladığı markanın lansman partisi, önceki akşam Kuruçeşme'de yapıldı. Birçok davetlinin katıldığı partide, Soydan'ı annesi ve yakın dostu Umut Eker yalnız bırakmadı. Oyuncu Burak Deniz’le ilişkisi sona eren ünlü manken, özel hayatıyla ilgili soruya cevap verdi.
27.04.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni bir yardım daha geldi! Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı
Ünlü isimlerden deprem bölgesine bağış! Haluk Levent açıkladı Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Sabah meydana gelen şiddetli sarsıntıdan sadece saatler sonra, bölge 7.6'lık bir depremle daha sallandı. Tüm Türkiye deprem bölgesi için seferber olurken, şarkıcı ve AHBAP platformu kurucusu Haluk Levent, yardım için bağış yapan ünlü isimleri açıkladı.
7.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burak Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.