Gazete Vatan Logo
Magazin Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı

Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Didem Soydan, paylaştığı son fotoğrafa 'oyuncu olmalısın' yorumu yapan takipçisine verdiği cevapta kötü oyuncuları işaret etti.

Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı

"Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündeminde çok konuşulan Didem Soydan, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarına yapılan yoruma dikkat çeken bir cevap verdi.

Didem Soydan, geçtiğimiz aylarda Melis İşiten'in Youtube kanalına konuk olmuştu. Son olarak Burak Deniz'le aşk yaşayan Soydan, hâlâ eski bir sevgilisine aşık olduğunu ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek izleyenleri şaşırtmıştı.

"SİNEMA FİLMİNDE OYNAMAK SİZE ÇOK YAKIŞIR"

39 yaşındaki Didem Soydan, son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekti.

731 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından aynadan çektiği pozlarını peş peşe yayınlayan ünlü modele, kısa sürede 12 binden fazla beğeni geldi.

Takipçilerinin; "Sen çok güzel bir detaysın", "Her zamanki gibi düşman çatlatıyorsunuz" ve "Didem Hanım siz gerçek misiniz?" gibi yorumlar yaptığı Soydan, bir sosyal medya kullanıcısından gelen "Didem Hanım, güzel bir sinema filminde oynamak size çok yakışır diye düşünüyorum. Aksiyon, gerilim, korku filmleri gibi. Bu arada her zamanki gibi çok güzelsiniz" mesajına kayıtsız kalamadı.

Haberin Devamı

 

"YETENEĞİM YOK"

Takipçisine yanıt veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Oyunculuk yeteneğim yok. İnsanlar yeteri kadar kötüsüne maruz kalıyor zaten, ben işimde iyi olmaya çalışıyorum. Çok sevgiler. Çok sevgiler.