Didem Soydan

Didem Soydan

Son dakika Didem Soydan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Didem Soydan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Didem Soydan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Didem Soydan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan didem soydan gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 didem soydan haberi bulunmuştur. Tüm didem soydan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam"
Didem Soydan'dan 'estetik' cevabı! “Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam" Ünlü model Didem Soydan, imaj tazeledi. Yeni halini sosyal medya sayfasından paylaşan Soydan, bir takipçisinin estetik yaptırdığına dair yorumuna yanıt verdi.
9.03.2024 Magazin
Didem Soydan'dan oyunculuk itirafı! "Bir daha oyunculuk denemem!"
Didem Soydan'dan oyunculuk itirafı! "Bir daha oyunculuk denemem!" Ünlü model Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soydan, oyunculuk düşünüp düşünmediği konusundaki sorulara da yanıt vererek böyle bir şeyin söz konusu olmadığını kesin bir dille belirtti.
6.01.2024 Magazin
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum'
Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum' "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla çok konuşan Didem Soydan sık sık takipçilerine verdiği cevaplarla da magazin gündeminde yer alıyor. Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
16.12.2023 Magazin
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, Instagram sayfasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Magazin
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi
Milli muharip uçakta geri sayım başladı! İşte Kaan'ın uçuş tarihi Bartın Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve Anadolu’nun en büyük teknoloji festivali olarak bilinen Arge Proje Pazarı’nın ödül törenine katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Türk mühendislerinin başarısındaki sırrı açıklayarak, milli muharip uçağı Kaan’ın yıl sonuna kadar ilk uçuşunu gerçekleştireceğini duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı
Didem Soydan kötü oyunculara gönderme yaptı Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Didem Soydan, paylaştığı son fotoğrafa 'oyuncu olmalısın' yorumu yapan takipçisine verdiği cevapta kötü oyuncuları işaret etti.
4.11.2023 Magazin
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu
Didem Soydan iddialı pozlarıyla ilgili konuştu "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum günü partisine katıldı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken, sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğrafları hakkında konuştu.
29.10.2023 Magazin
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı!
Didem Soydan estetiksiz halini paylaştı! Verdiği cüretkar pozlar ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü manken Didem Soydan' sosyal medya hesabından okul yıllığında yer alan fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Soydan'ın estetiksiz hali dikkat çekti.
4.10.2023 Magazin
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Magazin
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu: Tek cümlelik yanıt verdi
Can Bonomo'ya Didem Soydan sorusu: Tek cümlelik yanıt verdi Didem Soydan geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir Youtube programında eski aşklarından birini unutamadığını ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek magazin gündemine oturmuştu.
27.08.2023 Magazin
Didem Soydan'ın derin yırtmaçlı elbisesine yorum yağdı
Didem Soydan'ın derin yırtmaçlı elbisesine yorum yağdı Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Derin yırtmaçlı elbisesiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
22.08.2023 Magazin
Açılış hazırlığındaki iş yerinde yangın çıktı!
Açılış hazırlığındaki iş yerinde yangın çıktı! Avcılar'da açılış hazırlığı yapılan tek katlı iş yerinde yangın çıktı. Çatıda başlayan yangında 4 iş yeri zarar gördü.
6.08.2023 Yaşam
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2023 Magazin
Didem Soydan takipçisinin yorumuna kayıtsız kalamadı!
Didem Soydan takipçisinin yorumuna kayıtsız kalamadı! Ünlü manken Didem Soydan yine çok cesur. Didem Soydan, iddialı pozlarına bir yenisini ekledi. Ünlü manken, ailesi üzerinden kendisine tepki gösteren takipçisinin yorumuna kayıtsız kalmadı.
27.07.2023 Magazin
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor? Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Burak Deniz'in Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in Özdemir'in evinden yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.
24.07.2023 Magazin
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı! Ünlü manken Didem Soydan yine çok cesur. Soydan, Tayland'a gitti. Dünyaca ünlü Phi Phi adasında tatil yapan ünlü isme Erdi Doğan, Umut Yıldırım ve Ali Kalyoncu da eşlik etti. Ünlü manken iş ve tatili bir arada yaptı.
4.07.2023 Magazin
Didem Soydan İngiltere'ye gidiyor! 'Şimdilik ismini söyleyemem'
Didem Soydan İngiltere'ye gidiyor! 'Şimdilik ismini söyleyemem' Manken Didem Soydan, İzmir Çankaya’da bir mağaza açılışına katıldı. Yeni saç modeliyle dikkat çeken Soydan, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşecek yeni projesinden bahsetti.
24.06.2023 Magazin
Didem Soydan: Hakaret ve küfür yoksa sorun yok
Didem Soydan: Hakaret ve küfür yoksa sorun yok Ünlü manken Didem Soydan, önceki gün köpeği Köpük ile birlikte Nişantaşı'nda yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarına poz veren 39 yaşındaki manken, soruları yanıtladı.
11.05.2023 Magazin
Didem Soydan: Bana çıplak fotoğraf gönderme
Didem Soydan: Bana çıplak fotoğraf gönderme Sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarla gündemde olan Didem Soydan, son olarak mum üflediği anları takipçileriyle paylaştı. Soydan, paylaştığı fotoğrafa yazdığı yorumla dikkat çekti.
10.05.2023 Magazin
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum!
Didem Soydan: Bekarlığın tadını çıkarıyorum! Didem Soydan'ın koleksiyonunu hazırladığı markanın lansman partisi, önceki akşam Kuruçeşme'de yapıldı. Birçok davetlinin katıldığı partide, Soydan'ı annesi ve yakın dostu Umut Eker yalnız bırakmadı. Oyuncu Burak Deniz’le ilişkisi sona eren ünlü manken, özel hayatıyla ilgili soruya cevap verdi.
27.04.2023 Magazin
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi Umut Eker, yakın arkadaşı manken Didem Soydan ile düzenlediği partide objektif karşısına geçti. Önce eski sevgilisi Selin Türkmen'le, sonra da yeni sevgilisi Tuğçe Meçeoğlu ile poz verdi. Eker bu hareketiyle gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
28.03.2023 Magazin
Didem Soydan kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı!
Didem Soydan kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı! Cesur pozlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündemde olan ünlü model Didem Soydan, önceki akşam Karaköy'de bir markanın lansmanına katıldı. Elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplayan Soydan, gazetecilerin "Oyuncu olmayı hiç düşündünüz mü?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
23.03.2023 Magazin
Didem Soydan'dan 'Felaketin içinde dört gözle seni bekliyorduk' yorumuna tepki gösterdi!
Didem Soydan'dan 'Felaketin içinde dört gözle seni bekliyorduk' yorumuna tepki gösterdi! Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan ve son olarak mayolu pozlarını takipçileriyle paylaşan Didem Soydan, bir sosyal medya kullanıcısının "Felaketin içinde dört gözle seni bekliyorduk" şeklindeki yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
13.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Didem Soydan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki didem soydan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.