Gazete Vatan Logo
Magazin Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli

Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.

Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli

Ünlü manken Didem Soydan, Melis İşiten'in Youtube kanalına konuk oldu. Son olarak Burak Deniz'le aşk yaşayan ve adından sık sık söz ettiren Soydan, dikkat çekecek açıklamalar yaptı.

 Eski aşkından bahseden Didem Soydan, evli olduğunu söyledi ve izleyenleri şaşırttı.

"AŞIK OLDUĞUM KİŞİ EVLİ"

Eski aşkından "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" diye bahseden ünlü mankenin açıklamalarının ardından o kişinin kim olduğu merak edildi.

"HALA AYNI"

Açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Didem Soydan, konuşmasına "Aşık olduğum kişi hala aynı" diyerek tüm ilişkilerini o isimle kıyasladığını söyledi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan paylaşımla ilgili Soydan'ın bahsettiği kişiye dair birçok iddia ortaya atıldı.

O iddialardan biri de o kişinin Can Bonomo olduğu yönündeydi. Didem Soydan Can Bonomo'nun adı gündeme gelince hemen bir takipçisine yanıt verdi.

Ünlü manken "Tüm sektör ve yakın çevrem bu bahsettiğim hâlâ aşığım dediğim kişinin kim olduğunu biliyor, bahsettiğim kişinin 4 sene Amerika'da yaşadığını da biliyor o sebeple gelip burada atıp tutma" dedi.

Haberin Devamı

'AĞLA ŞİMDİ SONSUZA KADAR'

Bu itirafın ardından Can Bonomo'dan manidar bir paylaşım geldi: Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından" Ağla şimdi sonsuza kadar " şarkısını paylaştı.

 

BUNLARIN SANKİ ÇOCUKLARI VAR!

Öykü’nün kardeşi Ezgi Karayel’den de dikkat çeken paylaşım geldi. Kardeşi ve eniştesinin fotoğrafına şu notu düştü: “Bunların sanki çocukları var”