Gazete Vatan Logo
Magazin Didem Soydan'dan oyunculuk itirafı! "Bir daha oyunculuk denemem!"

Didem Soydan'dan oyunculuk itirafı! "Bir daha oyunculuk denemem!"

Ünlü model Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soydan, oyunculuk düşünüp düşünmediği konusundaki sorulara da yanıt vererek böyle bir şeyin söz konusu olmadığını kesin bir dille belirtti.

Didem Soydan'dan oyunculuk itirafı! "Bir daha oyunculuk denemem!"

Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarla sık sık gündeme gelen 39 yaşındaki ünlü model Didem Soydan, geçtiğimiz aylarda bir takipçisinin yorumuna verdiği cevapla gündeme gelmişti.

Soydan, bir sosyal medya kullanıcısından gelen "Didem Hanım, güzel bir sinema filminde oynamak size çok yakışır diye düşünüyorum. Aksiyon, gerilim, korku filmleri gibi. Bu arada her zamanki gibi çok güzelsiniz" mesajına kayıtsız kalamamıştı.

"YETENEĞİM YOK"

Takipçisine yanıt veren ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Oyunculuk yeteneğim yok. İnsanlar yeteri kadar kötüsüne maruz kalıyor zaten, ben işimde iyi olmaya çalışıyorum. Çok sevgiler.

"DAHA ÖNCE DENEMİŞTİM"

Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre Nişantaşı’nda muhabirlerle sohbet eden ve oyunculuk düşünmediğini söyleyen ünlü model, "Daha önce denemiştim, pek bana göre değil. Bir daha oyunculuk denemem" açıklamasında bulundu.

Daha çok reklam çekimlerine ve podyumlara ağırlık verdiğini söyleyen Soydan, ardından acelesi olduğunu söyleyerek evinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı