Sofia

Sofia

Son dakika Sofia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sofia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sofia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sofia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sofia gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 sofia haberi bulunmuştur. Tüm sofia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
Seray Sever kasım ayında denize girdi
Seray Sever kasım ayında denize girdi Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, denize girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2023 Magazin
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almış ve ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Sever, bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Magazin
Ünlü çiftin ayrılığı çok konuşulmuştu: Boşandıktan sonra elbise dolabını karıştırmış!
Ünlü çiftin ayrılığı çok konuşulmuştu: Boşandıktan sonra elbise dolabını karıştırmış! Bu yaz aylarında gösteri dünyasından ardı ardına çok konuşulan boşanma haberleri geldi. Bunlardan birinin kahramanları da Sofia Vergara ve Joe Manganiello oldu kuşkusuz.
23.08.2023 Magazin
Boşanma haberi herkesi şaşırtmıştı! 7 yıllık evlilik neden bitti?
Boşanma haberi herkesi şaşırtmıştı! 7 yıllık evlilik neden bitti? Yedi yıl önce büyük bir aşkla evlenen çift yolun sonuna geldik dedi ve ayrıldıklarını ilan etti. Boşanmak için mahkemeye dilekçe veren tarafın yakışıklı aktör Joe Manganiello olduğu ortaya çıktı. Peki 7 yıllık evlilik neden bitiiyor? Mal paylaşımı nasıl olacak? İşte yanıtı...
2.08.2023 Magazin
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor!
Tarık Emir Tekin aşk acısı çekiyor! Şevval Şam ile Metin Tekin'in oyuncu oğulları Tarık Emir Tekin, aşk acısı itirafında bulundu. Genç oyuncu, ayrıldığı sevgilisi Sofia'yı unutamadığını söyledi.
31.07.2023 Magazin
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı 'Modern Family' dizisiyle geniş kitlelercen tanınan oyuncu Sofia Vergara'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu yedi yıldır evli olduğu Joe Manganiello ile boşanma kararı aldı.
18.07.2023 Magazin
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.
10.07.2023 Magazin
Sofia Vergara mayoyla kamera karşısına geçti!
Sofia Vergara mayoyla kamera karşısına geçti! 50 yaşındaki Sofia Vergara, 30 milyon takipçiye ulaşan Instagram sayfasından hayranlarına teşekkür etmek için mayosuyla poz verdi. Ünlü ismin bu pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
10.07.2023 Magazin
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım!
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım! Rol aldığı 'Modern Family' adlı diziyle şöhretinde ikinci bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki Sofia Vergara, yaz sezonunu açtı. Havuz başında çektiği selfie'yi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin bikinili pozuna, binlerce beğeni ve yorum geldi.
26.06.2023 Magazin
'O benim hayalimdeki erkek' demişti! Muradına erdi
'O benim hayalimdeki erkek' demişti! Muradına erdi Geçtiğimiz hafta müzik yapımcısı Elliot Grainge ile dünyaevine giren ünlü model Sofia Richie'nin ayakları hala yere değmiyor. Üç tane farklı kıyafet giydiği ve iki gün iki gece süren törenin ardından, çiçeği burnunda kocasıyla balayına çıkan genç yıldız, balayına ait kareleri sosyal medyada takipçileriyle paylaşmaktan geri durmuyor.
1.05.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek Uluslararası Koro Müziği Federasyonunun (IFCM) en büyük etkinliği olan Dünya Koro Müziği Sempozyumu (WSCM), Kültür ve Turizm Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. ABD’den İspanya’ya, Tayvan’dan Kanada’ya dünyanın en iyi koroları ve alanında uzman konuşmacılar 25-30 Nisan tarihleri arasında bir araya gelecek. Konuk koroların ve koro şeflerinin performansları ile 28 farklı ülkeden uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik, küresel koronavirüs salgını sonrası dünya çapındaki ilk korolar buluşması olma özelliğini de taşıyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı
5 bin kadın ile ilişki yaşayan Kral ülkede infial yarattı İspanya'nın eski kralı Juan Carlos'un çapkınlığı ülkede infial yaratmıştı. 5 bin kadın ile ilişki yaşadığı ifade edilen eski kral tahtan çekilmesine rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürgün hayatında olan Kral'ın eski sevgilisinin ürkütücü iddiaları var. İşte dikkat çeken detaylar...
26.01.2023 Dünya
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması!
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması! Seray Sever, ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren Sever, Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı Eray Sünbül'e gönlünü kaptırdı. 2018 yılında evlenen Seray Sever ile Eray Sünbül, geçen Nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına aldı. Hem hamilelik süreci hem de doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez ihanet açıklamasıyla gündem oldu.
11.01.2023 Magazin
Tarık Emir Tekin'den ayrılık açıklaması!
Tarık Emir Tekin'den ayrılık açıklaması! Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan son olarak 'Bir Peri Masalı' dizisinde rol alan Tarık Emir Tekin, uzun bir süredir Fransız Sofia Katc ile aşk yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen çiftten Sofia, sürpriz bir hamleyle sosyal medyada sevgilisini takip etmeyi bırakmış ve birlikte çekilen karelerini silmişti. Önceki gece Taksim'de görüntülenen Tarık Emir Tekin, basın mensuplarının soruları üzerine konuya açıklık getirdi.
8.01.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Sofia Vergara bikinili ayna pozuyla sosyal medyayı salladı!
Ünlü oyuncu Sofia Vergara bikinili ayna pozuyla sosyal medyayı salladı! Modern Family dizisiyle tanınan 50 yaşındaki Sofia Vergara kocasıyla tatile çıktı. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu bikinisini giyip ayna karşısında poz verdi. Sofia Vergara'nın bu pozu sosyal medyayı salladı.
29.12.2022 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi!
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi! Geçtiğimiz nisan ayında kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alan Seray Sever'den meslektaşı Pınar Altuğ ile ilgili çok konuşulacak itiraf geldi.
8.11.2022 Magazin
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu... Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022 Magazin
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hicran 07 Kasım Pazartesi başlıyor!
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Hicran 07 Kasım Pazartesi başlıyor! Kanal D’nin, hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Duygu dolu bir tanıtımı ile izleyicinin dikkatini çeken dizi 07 Kasım Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
31.10.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak 10 film belli oldu.
1.09.2022 Kültür Sanat
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın aracına bomba konularak öldürülmesi sonrası olayın failleri araştırılırken, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı.
22.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sofia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sofia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.