Gazete Vatan Logo
Magazin Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı

Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı

Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.

Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı

1997 yılında çıkardığı ilk albümü ile büyük bir çıkış yakalayan ve o günden bu yana sahnelerin en sevilen isimlerinden birisi olmaya devam eden ünlü şarkıcı Göksel, yaz konserlerine devam ediyor. Güçlü sesinin yanı sıra farklı tarzı ve yıllara meydan okuyan güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken başarılı şarkıcı, son olarak Harbiye’de verdiği konser ile adından söz ettirdi.

Uzun bir süredir hazırlandığı Harbiye konserinde sevenleri ile bir araya gelen ünlü şarkıcı Göksel, dinleyicilerine yine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı. Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşmiş olan konsere katılımın yüksek olduğu görülürken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.

KONSERDE TALİHSİZ KAZA

Snob Magazin'in haberine göre; Sahnenin ön tarafından oturan iki kişi, soğuk havai fişek yüzünden yaralandı.  Bir kişinin eline gelirken, diğer kişinin ise kafasına isabet ettiği öğrenildi. İki vatandaş hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralanan kişilere dikiş atıldığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı