Talihsiz Kaza

Talihsiz Kaza

Son dakika talihsiz kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talihsiz kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talihsiz kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talihsiz Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talihsiz kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 599 talihsiz kaza haberi bulunmuştur. Tüm talihsiz kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Celil Nalçakan sette talihsiz kaza yaşadı
Celil Nalçakan sette talihsiz kaza yaşadı Kardeşlerim isimli dizide Akif Atakul rolünü canlandıran Celil Nalçakan talihsiz bir kaza geçirdi. Celil Nalçakan yaşanan olayı sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.
16.12.2023 Magazin
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.
10.07.2023 Magazin
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı Geçtiğimiz aylarda Endonezya’nın Bali Adası’nda yaz sezonunu açan Tuba Ünsal ve sevgilisi yurda döndü. Tuba Ünsal, Türkiye’ye döner dönmez soluğu Bodrum’da aldı. Sevgilisiyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Tuba Ünsal, iskeleden denize inerken talihsiz bir kaza geçirdi.
5.06.2023 Magazin
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, katıldığı Survivor yarışmasında geçirdiği talihsiz kaza sonrası sakatlanarak Survivor 2023’e veda etmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan, bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.
31.05.2023 Magazin
Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı!
Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Ünlü sunucu Özlem Yıldız, yaşadığı talihsizlikleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü" diyen Özlem Yıldız, başına gelen bir talihsizliği daha sosyal medyada anlattı.
1.02.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu sette talihsiz kaza yaşadı! Ambulansta yattı
Aslı Bekiroğlu sette talihsiz kaza yaşadı! Ambulansta yattı Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah’ın paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimleri Şile’de devam ediyor. Meriçliler, "Çekim öncesi Aslı ciddi bir rahatsızlık yaşadı" dedi. Bekiroğlu bir gün ambulansta yatmış.
16.12.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Emre Kaya hastaneye kaldırıldı!
Ünlü şarkıcı Emre Kaya hastaneye kaldırıldı! “Usta Şarkılar” projesinde yer alan birbirinden değerli eserleri kendine has yorumuyla seslendiren ve son ayların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan şarkıcı Emre Kaya, konser sonrası sahneden inerken düştü. Hastaneye kaldırılan ünlü popçunun, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
31.08.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'nun talihsiz kazası!
Aslı Bekiroğlu'nun talihsiz kazası! Cam sebilden şerbet içmeye çalışan Aslı Bekiroğlu'nun şakası tatsız bitti. Sebil yüzünde patladı.
16.08.2022 Magazin
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı!
Yonca Evcimik başına gelen talihsiz kazayı anlattı! Hayvan sevgisi ile bilinen ünlü şarkıcı, Yonca Evcimik, önceki gün Ortakent’de bir mekanda masaj yaptırırken görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, kavga eden sokak köpeklerini ayırmaya çalışırken başına gelenleri anlattı.
3.07.2022 Magazin
Aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın'ın son durumu!
Aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın'ın son durumu! Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümüne Merve Aydın'ın geçirdiği talihsiz kaza damga vurdu. Parkurda aşil tendonu kopan Aydın acı içinde yerde kaldı. Yarışmaya veda eden Aydın’ı ilk ziyaret eden programın sunucusu Murat Ceylan oldu.
6.05.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan 'TikTok' açıklaması: Demek ki şarkılarım onlara hitap ediyor
Ebru Yaşar'dan 'TikTok' açıklaması: Demek ki şarkılarım onlara hitap ediyor Önceki aylarda yaşadığı talihsiz kaza sonrası dizi kırılan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, geçtiğimiz akşam 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti. Gösterim öncesi gazatecilerle bir araya gelen şarkıcı, hem sağlık durumu, hem de yoğun programıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.05.2022 Magazin
Ahu Yağtu sahnede birden yere kapaklandı!
Ahu Yağtu sahnede birden yere kapaklandı! Canlı yayında öyle anlar yaşanıyor ki, izleyenlerin kanı donuyor! Ahu Yağtu'da sahnede birden yere kapaklandı...
17.12.2021 Magazin
Fikret Kuşkan talihsiz bir kaza geçirdi!
Fikret Kuşkan talihsiz bir kaza geçirdi! Elkızı dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Fikret Kuşkan evinin merdivenlerinden düştü. Talihsiz kaza sonrası yaralanan tecrübeli oyuncu hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi.
28.11.2021 Magazin
Tarhana sermek için çarşafı açtı sonrası korkunç!
Tarhana sermek için çarşafı açtı sonrası korkunç! Manisa'nın Kula ilçesinde, besihanenin teras katında tarhana sermek için çarşaf açtığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten düşen Hanım Ayşe Sönmez (62), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Talihsiz kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
18.09.2021 Yaşam
Yedlin'in yerine İsmail Çokçalış!
Yedlin'in yerine İsmail Çokçalış! Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Yedlin'in yerini İsmail Çokçalış'la doldurmayı planlıyor.
13.07.2021 Galatasaray
Talihsiz kaza! Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün zor anları
Talihsiz kaza! Kırkpınar Başpehlivanı Ali Gürbüz'ün zor anları Edirne’de bu yıl 660’ıncısı düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivan olan ve 2019’dan sonra üst üste ikinci kez altı kemeri boynuna takan Ali Gürbüz, ’hamama gitme’ ritüelini bozmadı. Ali Gürbüz’ün halkı selamlamaya gitmek için bindiği faytonun ise tekerleğinin çıkması sonucu ufak çaplı kaza yaşandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Survivor Meryem kimdir? Survivor Meryem Kasap kaç yaşında ve nereli? Meryem Kasap'ın hayatı
Survivor Meryem kimdir? Survivor Meryem Kasap kaç yaşında ve nereli? Meryem Kasap'ın hayatı Survivor 2020'nin iddialı yarışmacılarından olan ve yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmaya veda eden Survivor Meryem, Survivor 2021 için geri dönüyor. Survivor 2021'nin en iddialı yarışmacılarından olan Survivor Meryem Kasap, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Meryem kimdir? Survivor Meryem Kasap kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Meryem Kasap'ın hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı! Kulüpten ilk açıklama geldi...
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı! Kulüpten ilk açıklama geldi... Yılbaşı kutlamasında yaşanan kaza sonrası Galatasaray'da Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı. Havai fişeğin elinde patlaması sonrasında yıldız isim yaralandı. Galatasaray'dan konuyla ilgili açıklama yapıldı. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ise "Omar'ın gözlerinin içi yıkanacak ve o zaman net bulgular ortaya çıkacak." dedi.
1.01.2021 Galatasaray
"Verilmiş sadakam varmış"
"Verilmiş sadakam varmış" Şarkıcı Lara, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektife yansıdı.
22.06.2020 Magazin
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu! O konuşmaları herkes duydu
Acun Ilıcalı canlı yayını kapatmayı unuttu! O konuşmaları herkes duydu Acun Ilıcalı, yaptığı Instagram canlı yayınlarıyla Survivor heyecanını takipçileri ile paylaşıyor. En son Mert Öcal ve Ersin Korkut ile canlı yapan Ilıcalı, yayını kapatmayı unutunca konuşmalar takipçiler tarafından duyuldu.
25.05.2020 Magazin
Ahu Yağtu kaza geçirdi!
Ahu Yağtu kaza geçirdi! "Karanlıkta Komedi" adlı yeni bir tiyatro oyununa başlayan Ahu Yağtu sahnede kaza geçirdi,ünlü oyuncunun omuru kırıldı.
1.03.2020 Magazin
Fenerbahçe'den Ahmet Nur Çebi'ye geçmiş olsun mesajı
Fenerbahçe'den Ahmet Nur Çebi'ye geçmiş olsun mesajı Fenerbahçe, geçirdiği talihsiz kaza sonrası dirseğinde kırık meydana gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi için geçmiş olsun mesajı yayınladı.
10.02.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Talihsiz Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talihsiz kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.