Canan Kaftancıoğlu

Canan Kaftancıoğlu

Son dakika Canan Kaftancıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Canan Kaftancıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Canan Kaftancıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canan Kaftancıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canan kaftancıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 canan kaftancıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm canan kaftancıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum! Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı Türkiye’de infial yarattı. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye saldırıp, kurşun yağdırdı. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi cinayetinin faili Tarık Özerbay, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi katliamının faili Tarık Özerbay’ın yakalanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki, Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? İşte Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum…
31.07.2023 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan manifesto hazırlıkları CHP'de seçim sonrası ilk değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın zamanda yeni bir adım atması bekleniyor. İmamoğlu, "Değişime Davet" adıyla bir manifesto yayımlayacak. Öte yandan CHP'de kongre sürecinin başlamasından hemen önce, İmamoğlu CHP İstanbul ilçe başkanları ile bir araya geldi.
4.07.2023 Gündem
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı
CHP'de 'gizli toplantı' iddiası! Kaftancıoğlu davetine katılmayan ismi görevden aldı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir 'gizli toplantı' iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Genel Başkan olmak isteyen İmamoğlu, 18 ilçe başkanı ile gizli toplantı yaptı. CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise o başkanları görüşmeye çağırdı, davetine katılmayan ismi görevden aldı.
3.07.2023 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması CHP'de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmaları devam ediyor. Gözler kurultay sürecine çevrilmişken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.
30.06.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
Bakan Soylu: Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu
Bakan Soylu: Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili "Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu. Çok partili siyasi hayatımızın en huzurlu seçimi oldu. Çok partili siyasi hayatımızın en güzel seçimlerinden birisi oldu" dedi.
22.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
CHP İl binasına silahlı saldırı iddiası
CHP İl binasına silahlı saldırı iddiası CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sarıyer'de bulunan CHP il binasına silahlı saldırı yapıldığını öne sürdü.
6.04.2023 Gündem
Tartışma yaratan fotoğrafa Kılıçdaroğlu'ndan 'üzgünüm' mesajı
Tartışma yaratan fotoğrafa Kılıçdaroğlu'ndan 'üzgünüm' mesajı Sosyal medyada tartışma yaratan fotoğraf için CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.
1.04.2023 Gündem
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar'
Otel odasında yeni evli çiftin sır ölümü! '24 saatten fazla maruz kalmışlar' İstanbul'da Cumartesi günü gerçekleşen düğünlerinden sonra balayı için gittikleri Kapadokya'da kaldıkları otelde ölü bulunan Mutlu Akbaş (27) ile Kader Akbaş (24) toprağa verildi. Geriye çiftin en mutlu günlerinde çekilmiş görüntüler kaldı. Çiftin yakınları, yaşanan ihmalin sorumlularının cezalandırılmasını istedi. Karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren Mutlu ve Kader Akbaş çiftine mezar olan otelde incelemeler sürüyor.
15.03.2023 Yaşam
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu?
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu? TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi. Peki, Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı?
11.01.2023 Gündem
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, son yolculuğuna uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gece yaşamını yitiren kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (68), İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.
19.11.2022 Siyaset
Tanrıkulu ve Kaftancıoğlu'nun paylaşımları CHP'de "kimyasal silah" krizi çıkardı!
Tanrıkulu ve Kaftancıoğlu'nun paylaşımları CHP'de "kimyasal silah" krizi çıkardı! CHP'li Sezgin Tanrıkulu, TSK'nın operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddiasına ilişkin Meclis'e araştırma önergesi vereceğini açıkladı. Bu konuda dikkat çeken bir açıklama da Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi. Peki CHP yönetimi, parti içinden gelen yorumlara ne dedi?
21.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu ekonomi muhabirleriyle buluştu
Kılıçdaroğlu ekonomi muhabirleriyle buluştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da düzenlenen Ekonomi Muhabirleri ile Aile Destekleri Sigortası Buluşması'nda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Ön gördüğümüz düzenleme ile yoksulluğu artık bu ülkede hiçbir siyasal parti istismar konusu yapamaz. Kişi yoksulsa sosyal devletin koruması altında olsun" dedi.
18.09.2022 Siyaset
Kaftancıoğlu 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçundan ifade verdi
 Kaftancıoğlu 'Cumhurbaşkanına Hakaret' suçundan ifade verdi  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçlamasından başlatılan soruşturma nedeniyle savcılığa ifade verdi.
29.08.2022 Gündem
Canan Kaftancıoğlu'na Erdoğan'a yönelik açıklamaları nedeniyle 'hakaret' soruşturması
Canan Kaftancıoğlu'na Erdoğan'a yönelik açıklamaları nedeniyle 'hakaret' soruşturması İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Canan Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik açıklamaları nedeniyle resen soruşturma başlatıldı.
15.08.2022 Siyaset
Restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı törenle açıldı
Restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı törenle açıldı İBB tarafından restorasyonu tamamlanan Yerebatan Sarnıcı yapılan törenle açıldı. Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul'un sırtında bir hançer var. O hançeri çıkarmak için büyük bir fedakarlıkla, özveriyle çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız var." dedi.
22.07.2022 Kültür Sanat
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun ve emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin geri alınmasına yönelik kararla ilgili, "Sabri Uzun da Hanefi Avcı da bilsin ki az kaldı, geliyor sandık. Onların sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz. Haksızlığa tahammül edemiyoruz biz" dedi.
28.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İslam dünyasının temel problemlerinin tek çözümü adalettir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: İslam dünyasının temel problemlerinin tek çözümü adalettir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Ocakları'nın kuruluşunun 110. yılında düzenlenen İslam Dünyası Meseleleri ve Çözüm Yolları Sempozyumu'na katıldı.
27.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'a hizmette 3 yıl programında konuştu
CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul'a hizmette 3 yıl programında konuştu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'İstanbul'a Hizmette 3 Yıl' programında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Adaleti sağlarken, adaletsizlik yapanları asla unutmayacağız." dedi.
24.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Canan Kaftancıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canan kaftancıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.