Gazete Vatan Logo

Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!

Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı Türkiye’de infial yarattı. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye saldırıp, kurşun yağdırdı. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi cinayetinin faili Tarık Özerbay, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi katliamının faili Tarık Özerbay’ın yakalanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki, Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? İşte Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum…

Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!

Tarık Özerbay hakkında aramalar, Esenyurt'ta meydana gelen cinayetler sonrası arttı. Zanlılardan Tarık Özerbay'ın sosyal medya paylaşımları ortaya çıkarken, Tarık Özerbay kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtı da merak edilmeye başlandı. Peki, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı öldüren Tarık Özerbay yakalandı mı?

TARIK ÖZERBAY YAKALANDI MI?

Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki bir tekel bayiinde meydana gelen korkunç olay, 00.15 sıralarında gerçekleşti. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye acımasızca saldırdılar ve adeta kurşun yağdırdı.

Saldırı sonucunda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen de yaralandı.

Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı Yusuf Erzen'i tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise olayın ardındaki şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Esenyurt'ta iki kişinin öldürüldüğü tekel bayisindeki silahlı saldırının şüphelilerinden Murat Özer Esenyurt'ta yakalandı.

Haberin Devamı

Ekiplerin, diğer şüpheliler yakalamak için çalışması sürüyor.

TARIK ÖZERBAY KİMDİR?

Twitter hesabından paylaşım yapmayan Tarık Özerbay'ın terör soruşturmaları nedeniyle tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş ile ilgili paylaşımları beğendiği görüldü.

Tarık Özerbay'ın FETÖ'nün ABD imamlarından biri olan Sacit Arvasi'nin ve CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımını da beğendiği ortaya çıktı.

Dün saat 17.10 itibarıyla Twitter'da yapılan çalışmalar neticesinde "Tekel" etiketi altında paylaşımda bulunan 35.368 hesaptan 9.220'sinin bot; 26.148 hesabın ise isimli hesap olduğu tespit edildi.

26148 isimli hesaptan ise 5136'sının FETÖ bağlantılı; 2898'inin de terör örgütü PKK bağlantılı hesap olduğu ortaya çıktı.

Araştırma sonucuna göre paylaşım yapanların yüzde 52'sini oluşturan 18114'ünün isimli hesap; yüzde 48'ini oluşturan 17254'ünün ise bot ve terör bağlantılı hesaplar olduğu tespit edildi.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Vahşi olayda hayatını kaybedenlerden olan Batuhan Bayındır'ın sosyal medya hesabında yazdığı bir yazı ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bayındır'ın profilinde "kimm vurduya gittikkk, döneceğiiizz." şeklinde bir paylaşım yaptığı görüldü.

CENAZELER DEFNEDİLDİ

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen ile Batuhan Bayındır'ın cenazelerinin dün Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak defnedildikleri öğrenildi.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

Esenyurt'ta tekel bayinde yaşanan cinayetle ilgili Emniyetten açıklama:

Esenyurt'ta husumetli iki grup arasında meydana gelen ve 2 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili çalışma başlatılmış olup olaya karıştığı belirlenen şahıslardan biri gözaltına alınırken, firari üç şahsın yakalanması için emniyet ekiplerimizin çalışması devam etmektedir.

Olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde yapmış oldukları incelemede; 1 adet 7.65 mm ve 11 adet 9 mm kovan bulunmuş olup, olayın yaşandığı işletmede ayrıca 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 adet de mermi ele geçirilmiştir.

Haberin Devamı

Erzen'i bulmak için tekel bayiine gelen silahlı saldırganlar, Yusuf Erzen, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı gördü. Erzen kardeşlerden babalarını çağırmalarını isteyen saldırganlar, daha sonra çıkan arbedede ortalığı savaş alanına çevirdi.