Cami İmamı

Cami İmamı

Son dakika cami imamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cami imamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cami imamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cami İmamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cami imamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 494 cami imamı haberi bulunmuştur. Tüm cami imamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti İzmirli vatandaşlar, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bitmesinin ardından bayram namazı için tarihi Hisar Camii'ne akın etti.
10.04.2024 Gündem
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı
Adana’da mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi! Duayı yanlış okuyunca yakalandı Adana’da Ramazan Bayramı arifesinde mezarlıkta ‘Sahte hoca’ denetimi gerçekleştirildi. Vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalar mezarlıktan dışarı çıkartıldı.
9.04.2024 Adana
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan imama telefonu! Kurum: Saldırıyı kınıyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, saldırı sonrası yaralanan Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan da imamla telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.
9.01.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz'
TBMM Başkanı Kurtulmuş: 'Türkiye karıştırılmak isteniyorsa müsaade etmeyiz' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fatih Camii'nde imama gerçekleştirilen bıçaklı saldırı hakkında, "Eğer bu işin arkasında organize işler varsa, bu işlerin sahipleri bilsin ki bu ülke buna müsaade etmeyecek kadar güçlüdür şuurludur ve birliktedir." dedi.
9.01.2024 Gündem
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu
Fatih Camii imamına bıçaklı saldırı! İşte yaralıların son durumu Fatih Camii içerisinde slogan atan Ö.S.'yi uyaran Cami İmamı Galip Usta ve o sırada camide olan Bilal Erdem, Ö.S.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıkarken yaralıların sağlık durumu hakkında son bilgi de paylaşıldı.
9.01.2024 Gündem
Sultangazi'de yavru kedileri annesine kavuşturmak için camiden anonsla çağrı
Sultangazi'de yavru kedileri annesine kavuşturmak için camiden anonsla çağrı  Sultangazi'de bakımı bir hayvansever tarafından yapılan yavru kediler, iddiaya göre annelerinin yanından alınarak götürüldü. Kedilerin bakımını üstlenen kişi camiden anons ettirip, afiş bastırarak yavru kedileri alan kişilere seslendi. Anons yapan cami imamı ise “Gecekondunun önündeki yavru kedileri kim aldıysa geri getirsin, anne kedi üzgün ve ağlamaktadır" dedi.
8.10.2023 Yaşam
Camiden kalpleri ısıtan anons: Anne kedi ağlamaktadır, üzgündür
Camiden kalpleri ısıtan anons: Anne kedi ağlamaktadır, üzgündür Sultangazi'de bakımı bir hayvansever tarafından yapılan yavru kediler, iddiaya göre annelerinin yanından alınarak götürüldü. Kedilerin bakımını üstlenen kişi camiden anons ettirip, afiş bastırarak yavru kedileri alan kişilere seslendi. Anons yapan cami imamı ise “Gecekondunun önündeki yavru kedileri kim aldıysa geri getirsin, anne kedi üzgün ve ağlamaktadır" dedi.
8.10.2023 Haber
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin Özellikleri
Zühtü Müridoğlu Eserleri Nelerdir? Zühtü Müridoğlu Eserleri'nin Özellikleri Zühtü Müridoğlu heykeltraş olarak bilinen ünlü bir isimdir. Ortaya koyduğu eserlerin arasında günümüzde bile halen ilgi duyulanlar olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca bu ünlü isim ressam olarakta çalışmalar yapmıştır. Yenilikçi ve modern bir anlayışa sahip olmasıyla tanınır. 
11.08.2023 Eğitim
ABD'de namaz kılan imamı bıçakladı! Detaylar ortaya çıktı: Zanlı Türk, polis Türk, savcı Türk
ABD'de namaz kılan imamı bıçakladı! Detaylar ortaya çıktı: Zanlı Türk, polis Türk, savcı Türk ABD'de korkunç bir olay yaşandı. ABD'nin New Jersey eyaletinde bir cami imamı, namaz kıldırırken secdeye gittiği sırada cemaatin arasına saklanan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Saldırı sonrasında saldırganın kimliği şoke etti. İşte haberin detayları...
12.04.2023 Dünya
Camide namaz kılan imamı bıçakladı! Kimliği şoke etti
Camide namaz kılan imamı bıçakladı! Kimliği şoke etti ABD'nin New Jersey eyaletinde bir cami imamı, namaz kıldırırken secdeye gittiği sırada cemaatin arasına saklanan Türk saldırgan tarafından bıçaklandı.
11.04.2023 Dünya
Yer: İzmir... Camiye gelen cemaat neye uğradığını şaşırdı!
Yer: İzmir... Camiye gelen cemaat neye uğradığını şaşırdı! İzmir'in Bornova ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Akşam namazı için camiye gelen cemaat, camiye giremedi. Bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen O.Ç. isimli genç, siper olduğu cami kapsını açtırmayarak cemaatin içeriye girmesine engel oldu. İlginç anlar anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...
27.03.2023 Yaşam
İmam ve müezzine 'zimmet' soruşturması
İmam ve müezzine 'zimmet' soruşturması Kırıkkale'de, Gürler Camii'nin imamı Ü.U. ve müezzin M.Y.'nin cuma namazı sonrası müftülük adıyla topladıkları paranın bir kısmını zimmetlerine geçirdikleri iddiasıyla haklarında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
19.08.2022 Yaşam
İzmir'deki cami imamı gündem oldu! Turistlerle İngilizce sohbet edip hediye veriyor
İzmir'deki cami imamı gündem oldu! Turistlerle İngilizce sohbet edip hediye veriyor İzmir'in Selçuk ilçesindeki İsa Bey Camisi'nin imamı İbrahim Taşdemir, gelen yabancı turistleri kolonya ve şeker ikram ederek karşılıyor. Misafirperverliği ile dikkat çeken Taşdemir, turistlere ayrıca İslam dinini anlatıp, Kuran-ı Kerim hediye ediyor.
8.08.2022 Yaşam
Halil Konakçı kimdir, nereli, nerede görev yapıyor? İmam Konakçı ne dedi?
Halil Konakçı kimdir, nereli, nerede görev yapıyor? İmam Konakçı ne dedi? Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı kadınlar için “Sokaklar kasap dükkanı gibi. Dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz artık çarşıda pazarda görüyoruz" ifadesini kullanırken, erkeklere de "Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor?" ifadelerini kullanınca Halil Konakçı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Halil Konakçı kimdir, nereli?
27.07.2022 Gündem
O imamdan doktorlar için skandal sözler! Soruşturma başlatıldı
O imamdan doktorlar için skandal sözler! Soruşturma başlatıldı Diyanet İşleri Başkanlığı, Cuma hutbesinde doktorların iş bırakmasına tepki göstererek "Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu, doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir" diyen imam Ahmet Gür ile ilgili harekete geçti. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya Valiliği, imam Ahmet Gür hakkında, sarf ettiği sözler için soruşturma başlatıldığını duyurdu.
8.07.2022 Gündem
Namaz kılma bahanesi ile girdiği camiden bilgisayar çaldı
Namaz kılma bahanesi ile girdiği camiden bilgisayar çaldı Antalya’da namaz kılma bahanesi ile girdiği camiden imamın çıkmasını fırsat bilen şahıs, tornavida ile kapısını kırdığı odadan bilgisayar ve bir miktar para çaldı.
11.06.2022 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda inanılmaz olay! Sabah namazında cami imamı fark etti
İstanbul Boğazı'nda inanılmaz olay! Sabah namazında cami imamı fark etti Üsküdar sahilinde arkadaşlarıyla gezip deniz kıyısında fotoğraf çektiren bir kişi, arkadaşlarıyla şakalaşırken denize düştü. Ekipler tarafından bölgede arama çalışmaları başlatıldı.
4.05.2022 Yaşam
Dünyada sadece Türkiye'de oluyor! Aynı sokakta 2 dakika farkla iftar yapıyorlar
Dünyada sadece Türkiye'de oluyor! Aynı sokakta 2 dakika farkla iftar yapıyorlar Samsun ve Ordu illerinin sınırında bulunan Ambartepe ve Şenbolluk Mahallesi sakinleri, iftarlarını kapı komşularıyla 2 dakika arayla açıyor.
2.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Bu süreci çok rahat atlattım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karantina sonrası ilk açıklama: Bu süreci çok rahat atlattım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan Sağlık durumuyla ilgili, "Bu süreci çok çok rahat atlattım, aşının katkısı elbette oldu. Bu aşıların tesiriyle de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içinde aslında biz negatife döndük." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin elektrik ve doğal gaz fiyatlarını eleştirmesine ilişkin "Televizyonlara baktığınız zaman batıda şu an elektrik, doğal gaz fiyatları nerelerde... Biz şu anda vatandaşlarımızı çok daha rahatlatabilmek için her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya devam ediyoruz. Biz vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz" yanıtını verdi.
11.02.2022 Siyaset
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Büyük finalde mücadele eden yarışmacılardan Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Hasan Koçak O Ses Türkiye 2022 birincisi oldu. O Ses Türkiye'de birincinin açıklanmasının ardından Hasan Koçak'ın hayatı merak ediliyor. Peki, O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? İşte Hasan Koçak'ın hayatı hakkında merak edilenler...
22.01.2022 Gündem
O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye şampiyonu ödülü ne kadar? İşte O Ses Türkiye'nin kazananı ve yaşananlar!
O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye şampiyonu ödülü ne kadar? İşte O Ses Türkiye'nin kazananı ve yaşananlar! O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu! Ekranların ilgiyle takip edilen programı O Ses Türkiye'de büyük final heyecanı yaşandı. Heyecanın dorukta yaşandığı gecede, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yarışmacıları birincilik için son kez sahneye çıktı. Büyük finalde, bir kişi SMS oylamasıyla birinci oldu ve büyük ödülün de sahibi oldu. Peki, O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye Ödülü nedir? O Ses Türkiye şampiyonu ödülü ne kadar? İşte O Ses Türkiye'nin 2021-2022 şampiyonu...
22.01.2022 Gündem
Cami imamı buldu! Elektrik faturasındaki abone numarasından...
Cami imamı buldu! Elektrik faturasındaki abone numarasından... Sivas'ta imam Halil İbrahim Yüceal'ın (58) cami bahçesinde bulduğu altınlar, üzerine sarılı olduğu faturadan sahibi Durmuş Kaya'ya ulaşılarak teslim edildi.
16.09.2021 Yaşam
3 kızını başlarından vurdu! Müezzin ilk ifadesi ortaya çıktı
3 kızını başlarından vurdu! Müezzin ilk ifadesi ortaya çıktı Trabzon'un Of ilçesinde çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaşı (4) tabancayla başlarından vurup öldüren, tutuklu bulunduğu cezaevindeki hücrede de bileklerini keserek intihara kalkışan müezzin Emre Göktaşın (36), mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Kızlarının kendisine cephe aldığını öne sürüp, bunun da zoruna gittiğini anlatan Göktaş, "Eşimle aramızdaki olaylar aklıma geldi. Kaos içindeydim, kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Çocuklarımı çok seviyordum. Ben olayın hala hayalden ibaret olduğunu düşünüyorum. Olayın şokundayım. Şu an kafam allak bullak dedi.
4.09.2021 Yaşam
Üç kızını öldüren imamdan kan donduran ifade! Benden soğumuştu
Üç kızını öldüren imamdan kan donduran ifade! Benden soğumuştu Kan donduran olay Trabzon’un Of ilçesinde yaşandı. Cami imamı Emre Göktaş, evlerinin bir kilometre uzağındaki çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş’ı (4) tabancayla başlarına ateş edip öldürdü. 36 yaşındaki Göktaş’ın ilk ifadesinde “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” dediği ortaya çıktı.
1.09.2021 Gündem
O imam açığa alındı! Cemaate 'haram, yaptırmayın' deyince...
O imam açığa alındı! Cemaate 'haram, yaptırmayın' deyince... Denizli'nin Çameli ilçesinde vatandaşlara haram olduğunu iddia ederek aşı yaptırmamaları için çağrı yaptığı öne sürülen imam, açığa alındı.
28.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cami İmamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cami imamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.