Camdaki Kız Son Bölüm

Camdaki Kız Son Bölüm

Son dakika Camdaki Kız son bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Camdaki Kız son bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Camdaki Kız son bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız Son Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız son bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 camdaki kız son bölüm haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız son bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin' Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm özeti ve 79'uncu bölüm fragmanı...
12.05.2023 Magazin
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı!
'Camdaki Kız'da Türkan'dan boşanan Hayri'nin bir yüzü daha ortaya çıktı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da Hayri'nin Türkan'dan boşandığını öğrenen Nalan ne yapacak? Her perşembe izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Camdaki Kız'ın 76'ıncı bölüm fragmanı ve 75’inci bölüm özeti...
21.04.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var!
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var! Camdaki Kız 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri Nalan'a karşı son kozunu kullandı. Nalan'ın Türkan'ın varlığından haberdar olduğu Camdaki Kız son bölüm sonrası Hayri'nin atacağı adım merak konusu oldu. Hayri, Muzo'ya, "Sedat onu yüzlerce kez aldatmışken Nalan ona bin şans verdiyse belki bana da verir" dedi.
31.03.2023 Televizyon
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı
Zirvenin sahibi Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm tanıtımı merak uyandırdı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 60. bölümüyle AB kategorisinde 7,99 reyting ve 20,28 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise 8,57 reyting ve 18,92 izlenme payı elde ederek perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
9.12.2022 Televizyon
Camdaki Kız heyecan dolu bölümüyle ekranlara damga vurdu
Camdaki Kız heyecan dolu bölümüyle ekranlara damga vurdu Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Kanal D dizisi 'Camdaki Kız', 27 Ekim'de yayınlanan 54’üncü bölümüyle AB kategorisinde 5,71 reyting ve 16,75 izlenme payı ile perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.
28.10.2022 Magazin
Camdaki Kız'da yeni dönem başlıyor! 'Yeni beşir'imiz Hayri'
Camdaki Kız'da yeni dönem başlıyor! 'Yeni beşir'imiz Hayri' Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’, 24 Mart Perşembe akşamı 36’ncı bölümüyle ekranlara geldi. Babasını kaybetmesiyle büyük bir yıkım yaşayan Nalan, Adil’in kendisine anlatmaya çalıştığı sırrın peşine düşerken; Cana’nın öğrendiği gerçeği, Feride’ye karşı kullanması dengeleri değiştirdi. Zor günler geçiren Nalan’ın aradığı desteği Hayri’den bulması ve ikilinin daha da yakınlaşması sosyal medyaya damga vurdu.
25.03.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı!
Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri, Feride'ye yakalandı, sosyal medya sallandı! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 10 Mart Perşembe akşamı 34’üncü bölümüyle ekranlara geldi. Nalan’ın bebeğini kaybetmesi herkesi derinden sarsarken; Rafet ve Feride de buna sebep olan Sedat ile Cana için intikam planı yaptı. Yaşadığı kötü günlerde en büyük desteği Hayri’den bulan Nalan’ın onunla vakit geçirmesi Feride’nin dikkatinden kaçmadı. Nalan ve Hayri’nin Feride’nin radarına takılması sosyal medyada gündem oldu.
11.03.2022 Magazin
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git'
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git' Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı 'Camdaki Kız', 17 Şubat Perşembe akşamı 31'inci bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Feride'nin Cana'ya kumpas kurarak bodruma kapatması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Sedat ve Cana ilişkisine daha fazla sessiz kalmak isteyemeyen Adil'in atacağı adım heyecan uyandırırken, dizinin final anında Nalan'ın Sedat'ın yasak aşkı ile yüzleşmesi damga vurdu.
18.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık karıştı! Feride'den korkutan plan: Cehenneme hoş geldin Cana
Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık karıştı! Feride'den korkutan plan: Cehenneme hoş geldin Cana Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı 'Camdaki Kız', 10 Şubat Perşembe akşamı 30’uncu bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Nalan’ın hamileliği ve Sedat’ın tutuksuz yargılanması herkesi sevince boğarken; Alp’in Adil’e gerçekleri söylemesi, Feride’yi harekete geçirdi. Cana’ya kumpas kurup onu bodruma kilitleyen Feride İpekoğlu, sosyal medyaya damga vurdu.
10.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan'ın sevincini yaşayamaması gündem oldu!
Camdaki Kız'da Nalan'ın sevincini yaşayamaması gündem oldu! Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Camdaki Kız', 27 Ocak Perşembe akşamı 28'inci bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizide; Koroğlu Şirketi'nin yeni otel projesinde yaşanan kaza büyük bir sıkıntıya sebep olurken; yaşadıklarını sineye çekip konağa dönen Nalan, hamile olduğunu öğrendi. Kocası zor durumdayken bebek haberini alan Nalan'ın mutluluğunu yaşayamaması sosyal medyada gündem oldu.
28.01.2022 Magazin
Camdaki Kız'da olay sahne! Yatak odasını dürbünle izledi
Camdaki Kız'da olay sahne! Yatak odasını dürbünle izledi Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 16 Eylül Perşembe akşamı on birinci bölümüyle ekranlara geldi. Diziye; Gülcihan ve Cavit’in yarım kalmış büyük aşkı ile Feride’nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar damga vurdu. Feride'nin bu hamlesi sosyal medyada ses getirirken; birçok kişi Feride'yi 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki bir karaktere benzetti. İşte detaylar...
17.09.2021 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 80’inci bölümüyle Total kategoride 6,41 reyting, 17,17 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,31 reyting ve 19 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,22 reyting ve 18,61 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
2.06.2023 Televizyon
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 77’nci bölümüyle Total kategoride 5,26 reyting, 13,55 izlenme payı, Ab kategorisinde 5,30 reyting ve 15,37 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,44 reyting ve 15,62 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
5.05.2023 Televizyon
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?
5.05.2023 Magazin
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi!
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi! Camdaki Kız 77 bölüm 2 fragman yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gülcihan ölüyor. Zaman atlamasından önceki son bölüm olan dizide Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi: "Ben evlenmek istemiyorum, Hayri!"
30.04.2023 Televizyon
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 73’üncü bölümüyle Total kategorisinde 5,61 reyting ve 14,35 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,46 reyting ve 17,77 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,94 reyting ve 16,58 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
7.04.2023 Televizyon
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 70’inci bölümüyle Total kategoride 5,47 reyting ve 13,90 izlenme payı, AB kategorisinde 6,02 reyting ve 16,92 izlenme payı, 20+ ABC1 kategorisinde ise 6,89 reyting ve 16,40 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.  
17.03.2023 Televizyon
Nalan'ın boşanma kararı sonrası dağıttı! Camdaki Kız Sedat'a bir de gerçek baba şoku!
Nalan'ın boşanma kararı sonrası dağıttı! Camdaki Kız Sedat'a bir de gerçek baba şoku! Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın gerçek babasını öğrenince şaşıracaksınız. Dizinin son bölümünde intiharın eşiğine gelen Sedat, sonunda yüzüğü çıkarıp Nalan'a teslim etti. Hayri'nin "Benim senden başka işim yok ki" diyerek aşkını ilan ettiği Camdaki Kız dizisinin 71. bölüm fragmanında Muzo'dan gerçek bir tehdit geldi.
16.03.2023 Televizyon
Yargı final sahnesiyle şoke etti! Ilgaz ve Ceylin boşandı mı?
Yargı final sahnesiyle şoke etti! Ilgaz ve Ceylin boşandı mı? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son sahnesiyle şaşırttı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 55'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte son bölümde yaşananlar...
6.03.2023 Magazin
Camdaki Kız'da itiraflarla dolu bölüm! Camdaki Kız 68. bölümde neler oldu?
Camdaki Kız'da itiraflarla dolu bölüm! Camdaki Kız 68. bölümde neler oldu? Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Camdaki Kız 68. bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizi her hafta izleyici ekran başına kilitliyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlandığı Camdaki Kız son bölümde neler oldu?
2.03.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Sedat'ın sekreter kız rezaleti! Nalan her şeyi gözleri ile gördü
Camdaki Kız'da Sedat'ın sekreter kız rezaleti! Nalan her şeyi gözleri ile gördü Camdaki Kız tüm hızda Sedat’ın çapkınlıkları bitmiyor. Nalan Billur’la buluştuktan sonra eşyalarını toplamak için konağa döndüğünde kapıda Selen, Levent ve Muzo konuşurken gördü. Saklanıp onları dinlediğinde Sedat’ın otelde biriyle olduğunu duydu. Selen’lerin peşinden otele geçince büyük rezaleti gözleri ile gördü. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 67. bölüm özeti...
3.02.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok!
Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu? Nalan ile Hayri'ye Selen'den kaçış yok! Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 3 Kasım Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 55. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 55. bölümde neler oldu?
4.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız Son Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız son bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.