C.A.

C.A.

Son dakika c.a. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan c.a. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını c.a. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

C.A.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan c.a. gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.493 c.a. haberi bulunmuştur. Tüm c.a. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Çarpanlara Ayırma Formülleri Nelerdir? Çarpanlara Ayırma Nasıl Yapılır?
Çarpanlara Ayırma Formülleri Nelerdir? Çarpanlara Ayırma Nasıl Yapılır? İki ya da üç bilinmeyenli işlem üzerinden sonucu bulabilmek için çarpanlara ayırma işlemi yapılır. Özellikle matematikte birçok öğrencinin ya da hesaplama yapan kişiler için önemli bir yere sahip formüller içerisinde yer alır. Bu konuda iki terim toplamı ya da çıkarmanın karesi ya da köprü üzerinden işlem yapılmaktadır. Tabii bazı durumlarda 3 terim üzerinden de alınarak çarpanlara ayırma işlemi gerçekleştirilir. Sonuç olarak herhangi bir rakamın karesi veya küpü üzerinden, çarpanlara ayırma ile sonuç elde edilir.
18.01.2024 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 ayrı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken köprü, çift yönlü olarak yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.
13.01.2024 Gündem
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu
İzmir'in 'La Casa del Papel'lerinden pompalı saldırı! Kimlikleri belli oldu İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir iş yerine pompalı tüfekle saldıran maskeli şahıs, kendisine yardım eden 3 kişi ile birlikte, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.
7.12.2023 Gündem
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı Lise arkadaşını görmeye giden iş insanı bir daha geri dönemedi. Kocaeli'de 4 gün önce kaybolan ve polisin yaptığı çalışmada öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (55) cinayetiyle ilgili lise arkadaşı I.E.’nin (55) de olduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, Nurhan Ör'ü öldürmeyi önceden planladığı ve cesedi yok etmek için asit, tulum, temizlik malzemesi gibi ürünleri temin ederek hazırlık yaptıkları tespit edildi.
11.11.2023 Gündem
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
Ayakkabılarıyla camiye girip namaz kılanlara ve imama bağıran kişiye soruşturma başlatıldı
Ayakkabılarıyla camiye girip namaz kılanlara ve imama bağıran kişiye soruşturma başlatıldı Isparta'da cemaat namaz kılırken ayakkabılarıyla camiye girip, imam hatibe bağırdıktan sonra kaçan Ç.A. hakkında cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
28.09.2023 Gündem
İnternetten cinsel birliktelik için anlaştı, eve gidince şoke oldu
İnternetten cinsel birliktelik için anlaştı, eve gidince şoke oldu Bakırköy'de bankadan 50 bin TL çeken Y.C.A. adlı kişi internetten tanıştığı Ceren Ç.'nin evine giderek 3 bin TL'ye birliktelik karşılığında anlaştı. Ödeme sırasında Ceren Ç. ve evde bulunan arkadaşı Hüseyin D., 50 bin TL'nin tamamını zorla alıp Y.C.A'yı evden kovdu. Gözaltına alınan Ceren Ç. ve Hüseyin D.'nin cinsiyet değiştirdikleri ortaya çıktı.
27.09.2023 Haber
Ceren, Mahsun çıktı! 3 bin liraya anlaştı, eve gidince hayatının şokunu yaşadı
Ceren, Mahsun çıktı! 3 bin liraya anlaştı, eve gidince hayatının şokunu yaşadı Bakırköy'de bankadan 50 bin TL çeken Y.C.A. adlı kişi internetten tanıştığı Ceren Ç.'nin evine giderek 3 bin TL'ye birliktelik karşılığında anlaştı. Ödeme sırasında Ceren Ç. ve evde bulunan arkadaşı Hüseyin D., 50 bin TL'nin tamamını zorla alıp Y.C.A'yı evden kovdu.  Gözaltına alınan Ceren Ç. ve Hüseyin D.'nin cinsiyet değiştirdikleri ortaya çıktı.
27.09.2023 Yaşam
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu Antalya’nın Alanya ilçesinde gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayarak tahta ve demir sopalarla dövülen gurbetçi Cemil Akgün, “Anam yaşında bir kadın üzerinden iftira attılar, ben Müslümanım Elhamdülillah, taciz falan hayatta yapmam, böyle şeylerle alakam yok. Ben buranın çocuğuyum. Kafamda ve vücudumda yaralar var. Aklımla oynadılar, şikayetçi olmadım. Allah onların haklarını verecek ama devletimden de bir şey beklerim. Bir tane demir eğdiler vücudumda, parmağım kırık. Dudağıma dikiş atıldı” dedi. Öte yandan Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, "Olaya karıştığı belirlenen iki tekne, bizim yaptırımımızla 30'ar gün bağlandı. Ayrıca belediye de ruhsat iptali için işlemlere başladı" dedi.
7.08.2023 Yaşam
3 yıl önce kavga ettiği adamı Marmaray'da görünce ortalığı birbirine kattı
3 yıl önce kavga ettiği adamı Marmaray'da görünce ortalığı birbirine kattı Trafikte tartıştığı E.H.A.'yi 3 yıl sonra Marmaray'ın Ataköy istasyonunda gören K.A.E. arkasından giderek saldırdı. Bir süre kavga eden ikiliden K.A.E., güvenlik görevlisinin belindeki silahı alarak E.H.A.'ya ateş etmeye çalıştı. Silah şans eseri ateş almazken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.07.2023 Gündem
Siirt'te otomobil evin bahçesine devrildi : 6 yaralı
Siirt'te otomobil evin bahçesine devrildi : 6 yaralı Siirt’in Baykan ilçesinde otomobilin yol kenarındaki evin bahçesine devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken araçtaki 6 kişi yaralandı.
28.06.2023 Gündem
Tüfekle oynarken arkadaşlarını vurdu; 1 ölü, 2 yaralı
Tüfekle oynarken arkadaşlarını vurdu; 1 ölü, 2 yaralı Isparta'nın Eğirdir ilçesinde mantarhanede çalışan R.C.A.'nın (17) oynadığı av tüfeği ateş aldı. Saçmaların isabet ettiği R.C.A.'nın mesai arkadaşlarından Emirhan Kahraman (17) öldü, B.Y. (18) ve M.Ö. (16) ise yaralandı.
22.05.2023 Gündem
Akılalmaz dolandırıcılık hikayesi: Anne ve kızı dolandırıldı
Akılalmaz dolandırıcılık hikayesi: Anne ve kızı dolandırıldı Kocaeli'de iddiaya göre, anne ve iki çocuğunun telefonlarına casus yazılım programı yükleyen şahıs, bu şekilde onlara ait özel bilgilere ulaşarak, "Üzerinizde büyü var" yalanını söyledi. Bu yalana inanan anne ve kızı ise maddi manevi zarara uğradı.
9.04.2023 Gündem
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar
Taksim Meydanı’nda turist kadına kapkaç kamerada: Çay bardağı fırlatıp çelme taktılar Taksim Meydanı’nda yürüyen İran uyruklu bir turist telefonuyla ilgilendiği esnada kapkaça uğradı. Kadının yaklaşık 50 bin liralık cep telefonunu çalan şahıs Talimhane’de esnaf tarafından çay bardağı fırlatılıp çelme takılarak yakalandı. B Bölge Güven Timleri tarafından gözaltına alınan kapkaççı tutuklandı.
1.04.2023 Gündem
8'inci kattan düşen Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde korkutan şüphe! Kırık telefonun şifresi çözülemiyor
8'inci kattan düşen Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde korkutan şüphe! Kırık telefonun şifresi çözülemiyor 2 yıl önce meydana gelen olayda Ayşe Özgecan Usta 8'inci kattaki dairenin terasından düşerek hayatını kaybetmişti. 28 yaşındaki Özgecan'ın 26 metre yükseklikten düşerek ölümünün ardından tutuksuz yargılanan erkek arkadaşı Bartu C.A., suçlamaları kabul etmedi. Acılı baba Kenan Usta ise olay günü masanın üstünde bulunan telefonun ertesi gün kırık ve şifresi değiştirilmiş bir şekilde yatakla duvar arasında bulunduğuna dikkat çekti. Baba Kenan Usta, "Bu hususta çelişkiler var. Delillerin karartılmaya çalışıldığını düşünüyorum" dedi.
20.03.2023 Gündem
Yargıtay'dan nafaka yükümlülerini ilgilendiren emsal karar
Yargıtay'dan nafaka yükümlülerini ilgilendiren emsal karar Yargıtay, nafaka yükümlülerini ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Yoksulluk nafakası hiçbir surette nafaka yükümlüsüne yükletilen bir ceza veya tazminat niteliğinde olmamalıdır" dedi.
24.02.2023 Gündem
Bakan Koca: Afet bölgesinde hiçbir köy uzakta değil
Bakan Koca: Afet bölgesinde hiçbir köy uzakta değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, afet bölgesinde çalışan sağlık görevlilerinin görüntülerini paylaşarak, "Afet bölgesindeki hiçbir köy uzakta değil. Çünkü biz oradayız. Türkiye'mizin gönlü müsterih olsun" dedi.
21.02.2023 Gündem
Kreşte istismar iddiası mahkemeye taşındı
Kreşte istismar iddiası mahkemeye taşındı Kocaeli'nde kreşte çalışan servis şoförünün 6 yaşındaki çocuğa istismar uyguladığı iddiası mahkemeye taşındı. Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Çocuğu sevmekten öte başka kabahatim yok. Bana neden bu yapıldı? İnsan için kaldırılacak durum değil. Oradaki çocuklar benim için melek" dedi.
5.02.2023 Yaşam
PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi tutuklandı
PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi tutuklandı Adıyaman'da, terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinden Sabri Ok'un kardeşi ve Arzu Ok'un babası olan Mehmet Ok, terör örgütü üyeliği suçlamasıyla tutuklandı.
27.01.2023 Gündem
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler Rezalet eylemi itiraf etti. Akılalmaz olay KKTC'de yaşandı. Eğitim ve çalışma vaadiyle kandırılan genç kadınlar büyüyle korkutularak zorla cinsel ilişkiye zorlanmış. İşte iğrenç olayın detayları...
13.01.2023 Gündem
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltı
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 8 gözaltı Mersin'de, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
6.01.2023 Gündem
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı
Sinan Ateş cinayetinde 4 kişi daha tutuklandı Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 4 kişi daha tutuklandı, tutuklu sayısı 10'a yükseldi.
5.01.2023 Gündem
Eşine şantaj yapanı öldüren sanığa verilen cezaya itiraz
Eşine şantaj yapanı öldüren sanığa verilen cezaya itiraz Kayseri'de C.A.'ya yönelik, 'özel hayatın gizliliği' ve 'şantaj’ suçundan 3,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Gökhan Özcan'ı (35), adliye çıkışında öldüren kadının eşi İsmail Altuntaş'a 'iyi hal' indirimiyle verilen 26 yıl 8 ay hapis ile onu azmettirdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan eşi C.A.’ya verilen beraat kararına, maktulün ailesi itiraz etti. Özcan ailesinin avukatları İsmail Altuntaş’a verilen cezayı az buldu, beraat eden C.A.'nın da cezalandırılması gerektiğini belirtti.
30.12.2022 Gündem
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi Bursa'da, yılbaşı için 81 ildeki eğlence merkezlerine kargo ile gönderilmek üzere hazırlanan 3 bin litre etil alkol ile 400 şişe sahte içki, düzenlenen operasyonla ele geçirildi. 5 kişinin gözaltına alındığı ve sahte içkilerin özel mekanizmalı zulalarda ele geçirildiği operasyon, polis kamerası ile görüntülendi.
28.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

C.A. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki c.a. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.