Buzdolabı

Buzdolabı

Son dakika buzdolabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buzdolabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buzdolabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buzdolabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buzdolabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.065 buzdolabı haberi bulunmuştur. Tüm buzdolabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor!
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor! BİM, 6-9 Şubat tarihleri arasında birbirinden uygun indirim fırsatlarıyla vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Aktüel ürünlerde bu hafta kozmetik ürünleri, gıda ürünleri, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, mutfak ürünleri gibi birbirinden farklı ürünler yer aldı. İşte, BİM 6-9 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
7.02.2024 Ekonomi
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor Tüm önlem ve uyarılara rağmen ikinci el alışveriş sitelerinde dolandırıcılık vakaları durmak bilmiyor. Sahtekarlar her gün yeni bir yöntemle binlerce masum insanı kandırıyor. En büyük vurgun sıfır fiyatları katlanan buzdolabı, kombi, çamaşır makinesi ve TV ürünlerinde yaşanıyor.
6.02.2024 Ekonomi
A101'e bütçe dostu buzdolabu ve çamaşır makinesi geldi! A101 30 Ocak-2 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
A101'e bütçe dostu buzdolabu ve çamaşır makinesi geldi! A101 30 Ocak-2 Şubat aktüel ürünler kataloğu... A101 Ocak ayının sonunda uygun fiyatlı çamaşır makinesi ve buzdolabı getiriyor. İşte A101 30 Ocak-2 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
30.01.2024 Ekonomi
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
A101'e elektrikli moped geliyor! İşte 18 Ocak Perşembe A101 aktüel kataloğu
A101'e elektrikli moped geliyor! İşte 18 Ocak Perşembe A101 aktüel kataloğu A101 aktüel 18 Ocak Perşembe günü mağazalarda birçok indirimli ürün yerini alacak. Bu hafta A101'e elektrikli moped, yemek masası takımı, buzdolabı ve küçük ev aletleri gibi birçok ürün geliyor. İşte, 18 Ocak Perşembe A101 aktüel ürünleri...
15.01.2024 Ekonomi
Mıknatıs Kullanım Alanları Nelerdir? Mıknatısın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mıknatıs Kullanım Alanları Nelerdir? Mıknatısın Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sahip olduğu özellik nedeniyle birçok maddeyi kendisine çekme özelliğine sahip olan mıknatıs, hayatın birçok alanında kullanılabilmektedir. Mıknatıs; demir, nikel ve kobalt gibi maddeleri kendisine çekme işlemini gerçekleştirmektedir.
4.01.2024 Yaşam
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur!
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur! Son dönemde artan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcılar açtıkları sahte sosyal medya hesaplarından "yurtdışına taşınıyoruz, eşyalarımız uygun fiyata satılık" ya da "Havalimanında unutulan bagajların satışına başlanıyor" ilanına ekledikleri link ile vatandaşları tuzağa düşürüyor. Mağdur Başak Beyaz "Bu kadar ucuz olması dikkatimi çekti evet şüphelendim ama o an aceleyle sağlıklı düşünemedim. Dolandırıcı beni acele ettirdi" dedi. Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal ise "Bedava peynir fare kapanında olur. Herhangi bir şey çok çok ucuz veya ücretsizse ücret sizsiniz. Lütfen bunu unutmayın. Bu tür mesajları engelleyin. Engellemekle kalmayın, karşı tarafı mağdur etmek için, bu hesapların kapatılması yönünde şikayetlerde bulunun" dedi.
20.12.2023 Gündem
1 TL mucizesi! Buzdolabına 1 TL koymadan evden çıkmayın
1 TL mucizesi! Buzdolabına 1 TL koymadan evden çıkmayın Buzdolabına 1 TL koymanın mucizevi etkileri bulunuyor. Bunu pek çok kişi bilmiyor ancak bilenler için adeta kurtarıcı nitelikte. Bazı pratik bilgilerin hayat kurtardığı doğrudur. Konu buzdolabı olunca gıda zehirlenmesi an meselesi oluyor. Alınacak ufak önlemler ise bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bunun için yapmanız gereken ise sadece 1 TL koymak.
15.11.2023 Yaşam
A101 16 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Pancake tavası 29 TL, borcamlar çılgın indirimde! A101 güncel katalogda neler var?
A101 16 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Pancake tavası 29 TL, borcamlar çılgın indirimde! A101 güncel katalogda neler var? A101 16 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı. Bu hafta A101 güncel katalodgda her üründe çılgın indirim var. Ucuz alışveriş yapmak isteyenler raflarda yerini alan indirimli ürünler arasında borcamlar, akıllı televizyonlarda fiyatların düştüğünü görüyor. No frost buzdolabı, saç kurutma makinesi, su arıtma cihazı da yine indirimli fiyatla satılıyor. Sürpriz kampanyaların yer aldığı A101 16 Kasım 2023 güncel katalogda neler var? İşte 16 Kasım A101 aktüel katalog 2023...
13.11.2023 Ekonomi
A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 içi ve özellikleri
A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 içi ve özellikleri Erba Çekme Karavan 4.00, A101’de satışa sunuluyor. A101’de satışa çıkacak karavanda 01 tip onay belgesi bulunuyor. 750 kilogram altında bir ağırlığa sahip olan karavanın fiyatı ve içi sorgulanmaya başlandı. Peki, A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 için nasıl?
23.10.2023 Ekonomi
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü'
Ajda Pekkan kıyafetiyle dillere düştü! 'Buzdolabı örtüsü' Sahne performansı ve fit fiziğiyle gündemden düşmeyen Süperstar Ajda Pekkan bu kez kostümüyle gündeme geldi. Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşan Ajda Pekkan’ın tercih ettiği bol yırtmaçlı pembe elbisesine yorum yağdı.
26.08.2023 Magazin
Kışlık domateste seferberlik başladı, bütçeye büyük fayda sağlıyor
Kışlık domateste seferberlik başladı, bütçeye büyük fayda sağlıyor Kış aylarında lezzetli ve ucuza sebze yemek için hazırlıklara gecikmeden başlamak gerekiyor. Havaların sıcak gitmesi domates, biber, patlıcan ve taze fasulye gibi ürünlerin bol ve nispeten fiyatının düşük olmasını sağlıyor. Bu fiyatları kış aylarında bulmak mümkün değil. Özellikle 7-8 liraya satılan ‘Rio’ cinsi domatesler kışlık ihtiyaçlar için bulunmaz fırsat. İşlem ise çok basit: Yıka, kabuğunu soy, dilimle, buzdolabı poşetine porsiyonlar halinde koy, derin dondurucuya at!
25.08.2023 Ekonomi
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu Beyin göçünü engellemek ve yurt dışında okuyan yetenekli gençlerin Türkiye’de kariyerlerine devam etmelerini teşvik etmek amacıyla 2018 yılından beri Arçelik tarafından sürdürülen “A Ticket for Your Future” programına bu yıl da Harvard, Yale, Oxford gibi dünyanın en başarılı üniversitelerinden 20 öğrenci katıldı.
3.08.2023 Eğitim
Hangi gıdaların buzdolabında yeri yok? Bilim insanları açıkladı
Hangi gıdaların buzdolabında yeri yok? Bilim insanları açıkladı Alışveriş poşetlerini boşaltırken yumurtaları buzdolabındaki rafa dizmek belki de otomatik olarak yaptığımız bir davranış. Peki bu davranışınızın aslında yanlış olabileceğini hiç düşündünüz mü?
25.07.2023 Sağlık
Rekor sıcaklıklar için soğuk formül! Bakanlık düğmeye bastı
Rekor sıcaklıklar için soğuk formül! Bakanlık düğmeye bastı Dünya genelinde iklim değişliğinin etkileri daha fazla hissedilirken, ortalama sıcaklık artışlarında da üst üste rekorlar kırılıyor. Çevre Bakanlığı’na bağlı İklim Değişikliği Başkanlığı, program kapsamında bir çalışma grubu oluşturdu ve Ulusal Soğutma Eylem Planı hazırlamak için kolları sıvadı.
11.07.2023 Gündem
Çörek Otu Balı Nedir? Çörek Otu Balı Faydaları Nelerdir?
Çörek Otu Balı Nedir? Çörek Otu Balı Faydaları Nelerdir? Arıların Çörek otu bitkisinde bulunan özleri toplayıp bala dönüştürmesi ile meydana gelen Çörek otu balı uzmanlar tarafından sıkça üzerinde durulan bir besindir. Çörek otu kendi başına da bir şifa kaynağıdır. Bununla birlikte bal ile birleştiğinde de birçok derde deva olmaktadır. Birtakım hastalıklara iyi gelmesinden dolayı insanlar tarafından sıkça tercih edilen doğal bir bal çeşidi haline gelmiştir.
8.07.2023 Sağlık
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar'
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar' Bu sene mezun olarak memleketine dönmeye hazırlanan öğrenciler eşyalarını satmaya başlarken, deposu dolu olan spotçular alım yapmayınca gençler sosyal sosyal medya üzerinden satış yapmaya odaklandı.
4.07.2023 Yaşam
Ne olduğunu kimse anlayamadı! Denizin yüzeyindeki cisim bakın ne çıktı
Ne olduğunu kimse anlayamadı! Denizin yüzeyindeki cisim bakın ne çıktı Balıkesir'in Erdek ilçesinde Kurbağlı sahili açıklarında deniz yüzeyinde yüzer vaziyette görülen buzdolabı herkesi şaşırttı.
28.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenler, çadır ve karavan kamplarına ilgi gösterdi. Daha düşük bütçeyle uzun süre tatili amaçlayanlar rezervasyonlarda yoğunluğa neden oldu. Kamp işleten Nesrin Davarcıoğlu, "Bayram tatiliyle birlikte sezona başlamış olacağız. Bayram için talep çok yüksek. 15 gündür telefonumuz susmuyor. Daha ekonomik olduğu için kamp alanları revaçta" dedi.
24.06.2023 Gündem
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev'in, polis ekiplerinin 30 saatlik nöbetiyle yakalandığı ortaya çıktı. Haliyev'in gitme ihtimali olan adresi belirleyip, nöbet tutan polis ekipleri tarafından 30 saat sonra söz konusu adreste yakalandığı, şüphelinin cinayetleri 13 Haziran'da işlediği öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışında talep patladı
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışında talep patladı Kurban Bayramı’nda vatandaşların en çok kullandıkları ürünler arasında olan poşetlerin satışında hareketlilik başladı.
19.06.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışları da arttı: Adetle satılıyor
Kurban Bayramı yaklaşırken poşet satışları da arttı: Adetle satılıyor Kurban Bayramı’nda vatandaşların en çok kullandıkları ürünler arasında olan poşetlerin satışında hareketlilik başladı.
15.06.2023 Ekonomi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi Metaverse’ün e-ticaret, perakende, turizm, kültür-sanat eğitim, oyun ve e-spor başta olmak üzere farklı sektörler aracılığıyla Türkiye'ye potansiyel ekonomik katkısının 2035 yılına kadar 37,5 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.
13.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Buzdolabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buzdolabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.