Büyükelçiler

Büyükelçiler

Son dakika büyükelçiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyükelçiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyükelçiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyükelçiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyükelçiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 584 büyükelçiler haberi bulunmuştur. Tüm büyükelçiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Büyükelçiler ile iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "Gazze'deki katliama sessiz kalanlar da suçludur" dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te kentsel dönüşü açıklaması: Yüzde 50+1 tamam dediğinde işe başlıyoruz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN Türk'te Fulya Öztürk'e açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki çalışmalara değinirken, kentsel dönüşümün önemini vurguladı. Bakan Özhaseki, "Fay hatları üzerinde yapılaşma olmayacak. Dere yatakları imara açılmayacak. Sıvılaşmanın olduğu zeminlerde yapılaşmaya izin verilmeyecek. Mimarlık ve mühendislik hizmetlerinde sıfır tolerans uygulanacak" dedi.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
30.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya, Tunus, Singapur ve Portekiz büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
23.01.2024 Gündem
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya, Venezuela ve Kanada büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
17.01.2024 Gündem
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya, İsveç ve İrlanda büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
7.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyondaki yükseliş geçici Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Enflasyona ilişkin ise "Enflasyonu vatandaşın günlük hayatından çıkaracağız, biraz sabır bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
21.08.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, mazlum coğrafyalara umut olmaya elbirliğiyle devam edeceklerini vurgulayarak, "Türkiye her daim sahada olacak, dünyanın vicdanı olmaya devam edecek" dedi.
9.08.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye kendi eksenini tahkim eden bir ülkedir
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye kendi eksenini tahkim eden bir ülkedir TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 14. Büyükelçiler Konferansı'nda Büyükelçilere hitap etti.
9.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyun kurucu bir ülke haline gelmiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 14. Büyükelçiler Konferansı’nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye son yıllarda her yaptığı takip edilen, attığı adımlar izlenen uluslararası arenada oyun kurucu bir ülke haline geldi" ifadelerini kullandı.
8.08.2023 Gündem
Bakan Fidan: Avrupa Birliği, Türkiye olmadan küresel bir güç olamaz
Bakan Fidan: Avrupa Birliği, Türkiye olmadan küresel bir güç olamaz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bütün Balkan ülkelerinin, Moldova'nın ve hatta Ukrayna'nın, Avrupa Birliği (AB) ve NATO üyeliklerinin konuşulduğu bir ortamda, Türkiye'nin AB üyelik sürecinin akamete uğratılmış olması stratejik körlüktür. Yeni dönemde, Türkiye-AB ilişkilerine vizyoner bir bakışla yaklaşılması ve sürecin tam üyelik perspektifiyle canlandırılması önem arz etmektedir" dedi.
7.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanımızda duranların desteğini hiçbir zaman unutmayacağız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'ye girerken 101 pare top atışı yapıldı. Törene 78 ülkeden üst düzey temsilci katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye Yüzyılı’nda daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışacağız Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Dışişleri-Asırların Diplomasi Birikimi sempozyumunda konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye Yüzyılında, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle, daha adil bir dünya düzeni için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Akil, adil ve erdemli bir küresel güç olarak, Türkiye eksenini inşa edeceğiz" dedi. 
13.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükelçiler ile iftar programında konuştu. Seçim mesajı veren Erdoğan, "14 Mayıs'ta milletimin en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Dalga dalga büyüyen bir zaferin ayak seslerini duyuyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın cemresi, sadece gönüllere değil aynı zamanda sandığa da düşmüştür" dedi.
4.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ülkeye büyükelçi atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ülkeye büyükelçi atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Razete'de yayımlanan karara göre; bazı büyükelçiler merkeze çekildi, bazı büyükelçilerin ise ataması gerçekleştirildi.
1.04.2023 Gündem
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Makedonya, Birleşik Krallık ve Gambiya büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
22.03.2023 Gündem
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı Konsolosluklarını kapatan ülkelerin de aralarında olduğu 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı.
2.02.2023 Gündem
Adil Karaismailoğlu: Metro görmek için Paris’e gitmeye gerek yok
Adil Karaismailoğlu: Metro görmek için Paris’e gitmeye gerek yok Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Metro görmek için Paris’e gitmeye gerek yok. Yılardır İstanbul’da metrolar işliyor ve dünyanın en kaliteli metroları işliyor. Aynı şekilde otomatik kapı bazılarını çarpabiliyor. O yüzden bizim metrolarımız, tünellerimiz, otoyollarımız, dünyanın en kaliteli işlerini yapıyoruz” dedi.
19.01.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iklim krizine karşı somut adımlar atılması gerektiğini belirterek, "Bugün küresel düzeyde etkili ve somut adımlar atmazsak, üzerinde barış ve adaleti tesis edebileceğimiz bir yaşam alanı ne yazık ki kalmayacak" dedi.
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyükelçiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyükelçiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.