Bungalov

Bungalov

Son dakika bungalov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bungalov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bungalov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bungalov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bungalov gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 bungalov haberi bulunmuştur. Tüm bungalov haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi Mersin'de kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı. Şüphelilerin 180 milyon liralık vurgun yaptığı tespit edildi.
25.03.2024 Gündem
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor Alternatif konaklama yöntemleri arasında yer alan bungalovlar ve villalara her geçen gün talep artıyor. Son dönemde yaşanan dolandırıcılık vakaları ise endişe yaratıyor. Dolandırıcıların yeni yöntemlerine karşı uyarıda bulunan Mehmet Bozdoğan, Birebir kopyalanan internet siteleri ve binlerce takipçisi olan sahte sosyal medya hesapları, insanlarda güven duygusu uyandırıyor. Rezervasyon için ön ödemeyi alan dolandırıcılar maalesef durmuyor. Ev sigortası adı altında bir ödeme daha talep ediyor. İkinci ödeme yapılmazsa, rezervasyonun iptal edilip paranın iade edilmeyeceği belirtiliyor. Parasının yanmasından korkanlar bir ödeme daha yapıyor. Ancak, mekana gittiklerinde ne bir muhatap ne de ev bulabiliyorlar” ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisinin yakalandığını açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon
Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne operasyon Antalya'nın Kemer merkezli Kumluca, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde 'Tefecilik', 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Yağma' suçlarından yaklaşık 11 milyar lira gelir elde ettikleri tespit edilen 'Çukur Çetesi'ne yönelik operasyonda, 48 şüpheli hakkında işlem başlatılırken, suçtan elde edilen şirketler, tatil sitesi, banka hesapları ile çok sayıda taşınmaz ve araca el koyuldu.
25.12.2023 Gündem
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü
Yedikuyular Kayak Merkezi beyaza büründü Kahramanmaraş ve bölgenin en önemli kayak merkezleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi, kar yağışı sonrası beyaza büründü.
24.12.2023 Gündem
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde TIR, traktör ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3’ü çocuk, 6 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Şanlıurfa’da 'bungalov' dolandırıcılarına operasyon! 80 milyonluk vurgun
Şanlıurfa’da 'bungalov' dolandırıcılarına operasyon! 80 milyonluk vurgun Şanlıurfa’da sosyal medya üzerinde canlı yayın yaparak, bungalov ev ve son model cep telefonu çekilişi vaadiyle, 72 kişiyi 830 bin lira dolandıran 7 şüpheli yakalandı.
7.11.2023 Yaşam
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı
Kırklareli'de sel felaketi! 2 can kaybı, yollar çöktü, kritik uyarı yapıldı Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde etkili olan kuvvetli yağışta dereler taştı, bazı yollar kapandı. Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Turizm tesisinde kalan kampçıların kayıp olduğu söyleniyor. Onları aramaya devam ediyorlar. Şu an yol açılmak üzere. Sayı bilgisi ilk etapta 4 yetişkin, 1 çocuk olduğu söylendi ama net değil.' dedi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesi ve İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından yaşanan selde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de kayıp olduğu belirtildi.
5.09.2023 Gündem
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenler, çadır ve karavan kamplarına ilgi gösterdi. Daha düşük bütçeyle uzun süre tatili amaçlayanlar rezervasyonlarda yoğunluğa neden oldu. Kamp işleten Nesrin Davarcıoğlu, "Bayram tatiliyle birlikte sezona başlamış olacağız. Bayram için talep çok yüksek. 15 gündür telefonumuz susmuyor. Daha ekonomik olduğu için kamp alanları revaçta" dedi.
24.06.2023 Gündem
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftine bayramda büyük şok!
Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çiftine bayramda büyük şok! Yıldız Çağrı Atiksoy ve eşi Berk Oktay, Ramazan Bayramı'nı Sapanca'daki bungalov evlerde geçirmek istedi. Instagram'da gördükleri bir firmaya ücretin yarısını ödeyip rezervasyon yaptırdılar. Dün sabah Sapanca'ya gittiklerinde ise büyük şok yaşadılar.
22.04.2023 Magazin
Sahte bungalov ilanlarıyla 180 kişiyi 300 bin TL dolandırdılar
Sahte bungalov ilanlarıyla 180 kişiyi 300 bin TL dolandırdılar Sahte bungalov ilanlarıyla aralarında depremzede vatandaşlarında bulunduğu 180 kişiyi 300 bin lira dolandıran 4 şüpheli, Sakarya merkezli Denizli ve Mersin illerinde polis ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda yakalandı.
18.03.2023 Gündem
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı
Genç sevgililerin bungalovda korkunç sonu! Soruşturma başlatıldı Genç çift hafta sonu tatili için Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan bungalova gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde korkunç olay sonrası genç çiften kahreden haber geldi. Olay sonrası harekete geçilerek soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
27.02.2023 Yaşam
Ev sahibi ve kiracı ilişkilerinde yeni dönem! 'Yüzde 30’ları geçti' deyip açıkladı
Ev sahibi ve kiracı ilişkilerinde yeni dönem! 'Yüzde 30’ları geçti' deyip açıkladı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren düzenleme geliyor. Adalet Bakanlığı’nın hazırladığı 7. Yargı Paketi’nin detayları belli oldu. Buna göre, kira ilişkisinden kaynaklanan uyuşmazlıklar, zorunlu arabuluculuk kapsamına alınacak. Peki düzenleme hayata geçerse kiracılara ve ev sahiplerine neler getirecek? Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, “Kira ilişkilerinden kaynaklanan davalar son yıllarda inanılmaz artışlar kaydetti. Neredeyse tüm davalar içindeki oranları yüzde 30’ları geçtiğini tahmin ediyoruz. Arabuluculuk uygulaması bu açıdan faydalı olacaktır” dedi.
18.01.2023 Ekonomi
8 yıldır emekli maaşı alan kadın eve gelen tebligat ile kabusu yaşadı
8 yıldır emekli maaşı alan kadın eve gelen tebligat ile kabusu yaşadı Isparta’da emekli olan Serpil Kavurt’a bağlanan maaş 8 yıl sonra kesilip, faiziyle 205 bin TL olarak geri ödemesi istendi. Emekli olduğu şirkette kimlik numarası kullanılarak kurulan paravan şirketlerde sigortalı gösterildiğini öğrenen ve aldığı tebligatı açmasıyla şoka giren Kavur’ta sebep olarak ise kanunda öngörülen şartlar yerine gelmediği halde sahte bilgi ve belgelerle aylık bağlanması gösterildi.
19.12.2022 Yaşam
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı
Evli milyonlarca çifti kapsıyor! Flaş 'cinsel ilişki' kararı Yargıtay evlilikte cinsel ilişki ile ilgili dikkat çeken bir karar imza attı. Karara göre; evlilikte bunu yapan karşı tarafa tazminat ödemek zorunda kalıyor. Konuyla ilgili önemli noktalara dikkat çeken Avukat Cansen Erdoğan, çiftlerin bilmesi gereken detayları anlattı.
19.12.2022 Gündem
Antalya'da öğrencisine cinsel içerikli mesajlar atan antrenör tutuklandı
Antalya'da öğrencisine cinsel içerikli mesajlar atan antrenör tutuklandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir futbol okulunda antrenör olarak görev yapan ve 14 yaşındaki sporcusuna cinsel içerikli mesajlar attığı iddia edilen antrenör, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.12.2022 Yaşam
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar!
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar! Tekirdağ, Van ve Mersin’de yaşanan ‘sahte doktor’ haberleri gündemdeki yerini korurken bu kez de Antalya’da ‘sahte mimar’ olayı yaşandı. 42 yıldır mimar ve şantiye şefi olarak çalışan Avni Tekinaslan’ın diplomasının sahte olduğu anlaşıldı.
18.12.2022 Gündem
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi FTX’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Piyasanın büyüklüğü 800 milyar doların biraz üstünde seyrederken; Binance CEO’su Zhao geçtiğimiz hafta 24 saat içinde platformdan 1 milyar doların üzerinde varlık çekildiğini duyurdu. Blockchain analitik firması Nansen ise bu oranın 3 milyar dolar olduğunu belirtti. Kriptolarda dalgalı seyir sürse de uzmanlar bu ortamın geleneksel varlıkları olumsuz etkilemediğini söylüyor.
18.12.2022 Ekonomi
Tatil yapmak isteyenlere 'bungalov' ile tuzak! Gerçek gibi gösterdikleri her şey sahte çıktı
Tatil yapmak isteyenlere 'bungalov' ile tuzak! Gerçek gibi gösterdikleri her şey sahte çıktı Dolandırıcılar bu kez de tatile çıkmak isteyen vatandaşları markaja aldı. Annesine bungalov ile tatil sürprizi yapmak isteyen üniversite öğrencisi F.A., fırsatçıların tuzağına düştü. Sosyal medya hesabından gördüğü tatil mekanı ile iletişime geçen F.A., kendisine gerçek gibi sunulan sahte belge ile şoke olurken, tüm parasını kaptırmanın üzüntüsünü yaşadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, Instagram üzerinden yapılan dolandırıcılıklarla ilgili ‘ticari sicil gazetesi’ ve ‘kredi kartı’ uyarısı yaptı.
18.12.2022 Yaşam
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek? Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bungalov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bungalov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.