Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi?
Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi? İstanbul’da yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği başta eğitim olmak üzere, ulaşım ve kamu kurumlarının çalışmaları dahil olmak üzere önlemler aldı. Bankaların bugün çalışıp çalışmadığı da merak ediliyor. Peki, Bugün İstanbul’da bankalar açık mı? Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesinin (İSEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da şimdiden başlamalıyız. İsrail’in Gazze’yi insansızlaştırma politikalarına karşı da çok net bir duruş sergilemeliyiz. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi. 
4.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu?
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu? 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu, 15 Temmuz kargolar açık mı? 15 Temmuz PTT, Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo, Trendyol Express’in açık olup olmadığı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gönderi yapmak isteyen ya da bir yerden kargo bekleyen vatandaşlar arama motorlarına girerek resmi tatillerde kargoların çalışma durumu araştırmaya başladı.
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya dönüşü dikkat çeken KPSS açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'nın Soçi kentindeki ziyareti dönüşü KPSS'nin iptali ve yaşanan süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin’in davetine icabetle Soçi’ye yaptığımız çalışma ziyaretini olumlu, başarılı bir şekilde tamamladık. Sayın Putin’le 19 Temmuz’da Tahran’da bir araya gelmemizin ardından Soçi’de ikili ilişkilerimizi ve uluslararası meseleleri etraflıca değerlendirdik" dedi. KPSS'nin iptali hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "FETÖ’cü grup mu desek; 6’lı masa mı desek; bir de masanın altı var, yedi… Şimdi dikkat ederseniz, aynı anda hepsi adeta aynı cümlelerle, aynı kelimelerle bunu tanımlamaya çalıştılar. Yani biz orada boşta bulunsak veya boşluğa düşsek bunu seçime kadar satacaklardı. Çünkü gençleri nasıl aldatırız gayreti içerisindeler. Tabii bu tutmadı. Çünkü biz durumu gördük. Durumu gördükten sonra, ben ÖSYM başkanı olan arkadaşımızı da bir zan altında bırakmak istemem ama soruşturmaların hayırlı bir netice vermesi noktasından hareketle kendisini görevden almak suretiyle oraya hemen, 24 saati bulmadan bir arkadaşımızın atamasını yaptık. Bu atamayla beraber de hemen ekibini en güzel şekilde kurması için talimat verdik" açıklamasında bulundu.
6.08.2022 Siyaset
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi...
Memur, işçi ve personeller ile ilgili son dakika izin kararı! İstanbul Valisi Yerlikaya resmen duyurdu, yasak geldi... İstanbul için son dakika açıklaması! İdari izin ve yasak kararı alındı... İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamada bulunarak, "Kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında memur, işçi ve diğer personelin 11 Mart 2022 Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir. Motosiklet ve scooterların kullanımı bugün 19.00’dan sonra 2. bir karara kadar yasaklandı. Ulaşımda toplu taşıma araçlarına tercih edelim ve bir önemli uyarı daha, araçlarınızla mutlaka kış lastiği olsun. Acil çağrı merkezimiz de 7/24 sizlerin hizmetinizde. " dedi.
10.03.2022 Gündem
PTT çalışma saatleri değişti mi? PTT kaça kadar açık? Bugün PTT açık mı?
PTT çalışma saatleri değişti mi? PTT kaça kadar açık? Bugün PTT açık mı? Yoğun kar yağışı ile ilgili Meteoroloji’den gelen uyarılar üzerine İstanbul’da günler öncesinden kentte yaşanabilecek aksaklık ve olumsuzluklar üzerine İstanbul Valiliği bir dizi önlem almıştı. Öncelikle eğitim, ulaşım ile kamu kurum ve kuruluşları çalışmasıyla ile ilgili tedbirler valilik tarafından duyuruldu. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağısı ile birlikte bazı kamu kurumlarının çalışıp çalışmadığı pek çok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki, PTT çalışma saatleri değişti mi? PTT kaça kadar açık? Bugün PTT açık mı? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
Hitit Bilgisayar halka arz hangi bankalar? Hitit halka arz eşit mi oransal mı, hitit halka arz fiyatı ve hisse kodu ne?
Hitit Bilgisayar halka arz hangi bankalar? Hitit halka arz eşit mi oransal mı, hitit halka arz fiyatı ve hisse kodu ne? Hitit bilgisayar halka arz oluyor. Şirketin yüzde 27,6'sı halka arz ediliyor. Halka arz için talep 23–24–25 Şubat 2022 tarihlerinde toplanacak. Halka arz değerinin 405 - 440 milyon TL arasında olması öngörülürken, arz gelirinin yüzde 80'i yine şirkete sermaye olarak konulacağı da belirtildi. Hitit Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Genel Müdürü Nur Gökman, "halka açık şeffaf ve görünür olmak önemli. Yoksa Hitit, bugüne kadar kendi imkanları ve kendi yarattığı kaynaklarla büyümeyi başarmış bir şirket" şeklinde konuştu. Peki, Hitit Bilgisayar halka arz hangi bankalar? Hitit halka arz eşit mi oransal mı, hitit halka arz fiyatı ve hisse kodu ne?
23.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık, tavuk! Hepsine indirim geldi...
Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık, tavuk! Hepsine indirim geldi... Gıda fiyatlarında KDV'nin yüzde 8'den yüzde 1'e indirilmesine karar verildi, market fiyatlarındaki indirim oranı merak konusu oldu. Açıklamalar art arda geldi, vatandaş rahat bir nefes alacak. Ayçiçek yağı, yumurta, et, süt, pirinç, çay, balık ve tavuk, hepsinin fiyatları değişiyor. Yeni Ekonomi Paketi programına videokonferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonla mücadele de alınan önlemleri sıraladı. Konuyla ilgili konuşan Prof. Dr. Sefer Şener, "Yüzde 7.5, 8’e yakın KDV indirimi olacak reel sektör de katılırsa bu yüzde 20’lik indirim demektir. Bu da ürünlere yansıması demektir" ifadelerini kullandı. Doç. Dr. Cüneyt Dirican ise "Bu sene enflasyon yılı demiştik. Başlığı şu şekilde yenilememiz lazım enflasyonla mücadele tekrardan teyit edilmiş oldu" diye konuştu. İşte gıda fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.02.2022 Ekonomi
Bankalar açık mı, bugün bankalar kaçta kapanıyor? 26 Ocak bankalar kapalı mı, çalışıyor mu, işlem yapıyor mu?
Bankalar açık mı, bugün bankalar kaçta kapanıyor? 26 Ocak bankalar kapalı mı, çalışıyor mu, işlem yapıyor mu? Kar İstanbul’da resmen hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle Vali Yerlikaya kamuda görevli memur, işçi ve diğer personelin idari izinli sayılacağını açıklamasının ardından bankaların durumu sorgulanmaya başlandı. Peki, Bankalar bugün açık mı 26 Ocak, kapalı mı? 26 Ocak bankalar tatil mi?
26.01.2022 Gündem
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı Yüz binlerce kamu çalışanını ilgilendiriyor. Açıklamalar peş peşe geldi. Birçok ilde kamu çalışanlarına idari izin verildi. Valilikler duyurdu. İstanbul, Muğla, Denizli başta olmak üzere çok sayıda kentte yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele idari izin verildi.
25.01.2022 Gündem
Bugün bankalar açık mı?  İstanbul'da bankalar tatil mi?
Bugün bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? İstanbul’da son yılların en sert kışı yaşanıyor! Yoğun kar yağışı İstanbul’da hayatı felç etti. Yollar kapandı, uçuşlar ertelendi ve otobüsler şehirler arası seferlerini gerçekleştirmedi. Özel araçlarla trafiğe çıkmak yasaklanırken, kamu kurum ve kuruluşlarına çalışan personele idari izin verildi. Vatandaşlar günlük işlemlerini yapabilmek için de özellikle bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Bugün bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? İşte detaylar…
25.01.2022 Gündem
Bankalar 15 Temmuz'da açık mı, çalışıyor mu? 15 Temmuz 2021 Bugün bankalar  kaçta açılıyor,  kaçta kapanıyor? Bugün EFT yapılabiliyor mu?
Bankalar 15 Temmuz'da açık mı, çalışıyor mu? 15 Temmuz 2021 Bugün bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bugün EFT yapılabiliyor mu? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlar banka çalışma saatleri gibi detayları merak ediyor. Ülke çapında her sene kamu ve özel sektörde resmi tatil ilan edilen bu tarihte “15 Temmuz bugün bankalar açık mı, çalışıyor mu, saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?” gibi sorular gündemdeki yerini aldı. Bilindiği üzere genellikle bu gibi resmi tatil günlerinde banka gibi kurumlar hizmetlerine ara veriyor. Buna göre; 15 Temmuz Bugün bankalar açık mı, kapalı mı, çalışıyor mu, yarın açık mı olacak? İşte konuya ilişkin tüm merak edilenler…
15.07.2021 Gündem
19 Mayıs borsa açık mı, Borsa İstanbul (BİTS) kapalı mı? 19 Mayıs Çarşamba borsa çalışıyor mu, işlem yapılıyor mu?
19 Mayıs borsa açık mı, Borsa İstanbul (BİTS) kapalı mı? 19 Mayıs Çarşamba borsa çalışıyor mu, işlem yapılıyor mu? Borsa'da işlem yapan vatandaşlar 19 Mayıs borsa açık mı sorusu, çalışıyor mu sorusuna yanıt arıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi tatil sayılmasından dolayı bazı kurum ve kuruluşların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Borsa İstanbul resmi tatiller takvimine göre çalışma saatlerini düzenliyor. Peki, Borsa İstanbul 19 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı?
19.05.2021 Gündem
Tam kapanmada borsa açık mı? Bugün borsa açık mı?
Tam kapanmada borsa açık mı? Bugün borsa açık mı? Türkiye salgın tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanmaya girdi. Tam kapanmanın ilk gününde pek çok kişi de tam kapanmanın kapsamını, açık olan yerleri ve kısıtlamadan muaf tutulan yerleri sıklıkla araştırıyor. Bunlardan biri de Borsa İstanbul. Borsada işlem gerçekleştirmek isteyen pek çok kişi, Tam kapanmada borsa açık mı? Bugün borsa açık mı? Borsa kaçta açılır, kaçta kapanır? Borsa İstanbul tam kapanmada çalışıyor mu? sorularını sıklıkla araştırıyor. İşte Borsa İstanbul çalışma saatleri ve resmi tatil günleri listesi...
30.04.2021 Gündem
Arsa alacak herkesi kapsıyor! Talep patladı, fiyatlar uçtu...
Arsa alacak herkesi kapsıyor! Talep patladı, fiyatlar uçtu... Arsa sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Salgın döneminde yazlık bölgelerdeki arsalarda talep patladı. Fiyatlar adeta zirve yaptı, yüzde 100 artış yaşandı. Artık gençler de büyük ilgi göstermeye başladı. Ancak arsa almak istiyorsanız dikkat edilmesi gereken önemli hususlar var. Peki arsa almaya karar verdiniz, alım öncesinde nelere bakmalı, nasıl adımlar atmalısınız? İşte tüm bilgiler...
14.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Muharrem İnce ve Meral Akşener çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Muharrem İnce ve Meral Akşener çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ndeki üçüncü cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener ile ilgili konuşarak, "Bizim içimizden de birileri ayrıldı, parti kurdular. Parti kuruşları nereye varır bilemem. Muharrem Bey'in hakkıdır, nereye varır bilemem. Ama doğal hakkıdır. Eski bir siyasetçidir. Bahçeli'nin daveti benim yadırgadığım bir davet değildir." dedi. Ekonomi gündemiyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz, bugün dünden daha güçlüyüz, yarın daha güçlü olacağız. Özellikle TL’nin yerli yerine oturacağına inanıyorum. Bunlar gelip geçici şeyler bu dalgalanmalar her zaman olur." ifadelerini kullandı.
7.08.2020 Gündem
Kasaplar 1 Mayıs sokağa çıkma yasağında açık mı? Bugün kasaplar açık olacak mı?
Kasaplar 1 Mayıs sokağa çıkma yasağında açık mı? Bugün kasaplar açık olacak mı? İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 3 günlük sokağa çıkma yasağı dün gece başladı. 81 ilin valiliğine gönderilen sokağa çıkma yasağına ilişkin genelgede 1 Mayıs'ta market, bakkal ve manavlar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterirken, vatandaşlar kasapların açık olup olmadığını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmaya başladı. Kasaplar sokağa çıkma yasağında açık mı? Sokağa çıkma yasağında kasaplar açık olacak mı?
1.05.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağında eczaneye gidilir mi? 1 Mayıs cuma günü eczaneler açık mı, kapalı mı? Nöbetçi eczaneler mi çalışacak?
Sokağa çıkma yasağında eczaneye gidilir mi? 1 Mayıs cuma günü eczaneler açık mı, kapalı mı? Nöbetçi eczaneler mi çalışacak? İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 3 günlük sokağa çıkma yasağı dün gece başladı. 81 ilin valiliğine gönderilen sokağa çıkma yasağına ilişkin genelgede 1 Mayıs'ta market, bakkal ve manavlar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek. Eczanelerin durumunu merak eden vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve Eczaneler açık mı? 1 Mayıs’ta nöbetçi eczaneler mi açık? Sokağa çıkma yasağında eczaneler kaça kadar çalışıyor? Sorularını araştırmaya başladı. İşte detaylar…
1.05.2020 Gündem
Ramazan'da sokağa çıkma yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesi...
Ramazan'da sokağa çıkma yasağı var mı? İçişleri Bakanlığı Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesi... İçişleri Bakanlığı hafta sonunda uygulanacak sokağa çıkma yasağıyla ilgili genelge yayınladı. İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine, hafta sonu 31 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı ile ilgili genelge gönderildi. Zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları ile işletmeler sokağa çıkma yasağı sırasında açık olacak. Fırınlar, marketler, sucular açık mı? Ramazan'da sokağa çıkma yasağı var mı?
18.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantısı sona erdi. Erdoğan açıklamasında ''17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden bütün vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum.'' dedi.
13.04.2020 Siyaset
Memurlar evden çalışabilecek mi? Bakan Albayrak, kamu çalışanlarına ilişkin açıklama yaptı!
Memurlar evden çalışabilecek mi? Bakan Albayrak, kamu çalışanlarına ilişkin açıklama yaptı! Memurlar evden çalışabilecek mi? sorusu corona virüsü salgınına karşı alınan evden çalışma tedbirinden sonra sıklıkla araştırılmaya başladı. Memurlar merakla bekliyordu. Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Anadolu Ajansı Özel Yayını"nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki, Memurlar evden çalışabilecek mi? İşte Berat Albayrak'ın kamu çalışanlarına yönelik yaptığı açıklama...
19.03.2020 Ekonomi