Gazete Vatan Logo

Bugün bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi?

İstanbul’da son yılların en sert kışı yaşanıyor! Yoğun kar yağışı İstanbul’da hayatı felç etti. Yollar kapandı, uçuşlar ertelendi ve otobüsler şehirler arası seferlerini gerçekleştirmedi. Özel araçlarla trafiğe çıkmak yasaklanırken, kamu kurum ve kuruluşlarına çalışan personele idari izin verildi. Vatandaşlar günlük işlemlerini yapabilmek için de özellikle bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Bugün bankalar açık mı? İstanbul'da bankalar tatil mi? İşte detaylar…

Bugün bankalar açık mı?  İstanbul'da bankalar tatil mi?

İstanbul’da yoğun kar yağışı hayatı etkilemeye devam ediyor. Kapalı olan yollar ile ilgili çalışmalar sürerken, İstanbul Valiliği dün gece itibariyle bugün aldığı önlemleri açıkladı. Özel araçlarla trafiğe çıkmak saat 13.00’e kadar yasaklanırken, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara da idari izin verildi. Günlük işlemler için vatandaşlar başta bankalar, PTT ve adliyeler gibi kamu kurumlarının açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Bankalar açık mı? İstanbul'da bugün bankalar açık mı? Bankalar bugün tatil mi? İşte detaylar…

İSTANBUL'DA BUGÜN BANKALAR AÇIK MI?

İstanbul'da kamu bankaları bir gün süreyle kapalı olacak. İstanbul Valisi Yerlikaya'dan konuyla ilgili şu açıklama geldi:

“Kötü hava koşulları nedeniyle; kurumlarımızca zorunlu hizmetlerin yürütülmesi ve asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında kamuda görevli memur, işçi ve diğer personel 25 Ocak 2022 Salı günü tam gün idari izinli sayılacaklardır.”

Özel araçların saat 13.00' kadar İstanbul'da trafiğe çıkmaları yasaklanırken İstanbul'a girişlerde de kısıtlamaya gidildi. HSK kararıyla yargı çalışanları İstanbul'da bugün idari izinli sayıldı.

Haberin Devamı