Kamu Bankaları

Kamu Bankaları

Son dakika kamu bankaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu bankaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu bankaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Bankaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu bankaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.050 kamu bankaları haberi bulunmuştur. Tüm kamu bankaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar?
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri ne zaman, nasıl yatar, seçim görevlisi ücreti ne kadar, nereye yatacak? Sorularının yanıtı seçimlerin sona ermesiyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Sandık görevlisi ücretleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla merak ediliyor. Sandıkların kurulması, kimlik kontrolü, oy dökümü ve sayımı gibi görevler üstlenen sandık görevlilerinin alacağı ücretin miktarı dışında ücretin hesaplara ne zaman yatacağına ilişkin soruların yanıtı öğrenilmeye çalışılıyor. Seçim görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranlarına göre hesaplanıyor. Salon başkanı, bina sorumlusu ve sandık memuru ücretleri farklı olarak yatırılacak. Peki, Seçim görevli ücretleri 2024 ne zaman yatacak, seçim görevlileri ne kadar ücret alacak? Seçim görevlisi ücreti nasıl alınır? İşte seçim görevlisi memur ücretleri ile salon başkanı, bina sorumlusu görevli ücretleri…
14.04.2024 Gündem
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Bankalar emekli asgari promosyonunu açıkladı, Uzmanlardan uyarı!
Bankalar emekli asgari promosyonunu açıkladı, Uzmanlardan uyarı! Asgari emekli promosyon tutarları kamu bankaları tarafından yenilendi. Bununla beraber özel bankalarda da harekete geçerek banka promosyonu kampanyalarını güncelledi. Uzmanlar ise banka seçimi yaparken emeklilere uyarılarda bulundu.
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı promosyon ödemesi bugün başlıyor! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor
Emekliye zamlı promosyon ödemesi bugün başlıyor! Tek seferde 15 bin TL maaş hesaplarına yatırılıyor Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta kamu bankalarında emekli promosyonlarının artırılacağını açıkladı. Emekli maaşı alanlara 8 ile 12 bin lira arasında maaşına göre promosyon ödemesi bugünden itibaren yapılmaya başlanacak. Emekli olmaya hak kazananlar ya da bankalarla yaptıkları anlaşma sona eren emekliler, maaşlarının yatması karşılığında bankalardan promosyon alabiliyorlar. Kamu bankaları promosyon miktarlarını güncelledi. Bazı özel bankaların da Mart ayı itibarıyla promosyon miktarlarını artırdığı görüldü. Özel bankalarda promosyon miktarı 15 bin TL'ye kadar çıkıyor.
28.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kamu bankalarından ödenen emekli promosyonunun 8 ila 12 bin liraya çıkarılacağını açıklaması üzerine emeklilerin gözü banka promosyonlarına çevrildi.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu? Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. Özel bankalar peş peşe promosyon tutarlarını açıklarken gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarında emekli banka promosyonlarının alt liminiti açıkladı. Peki, Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024…
22.03.2024 Ekonomi
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak?
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Kamu bankaları pazartesi günü promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak.”
21.03.2024 Ekonomi
Kamu bankaları hangileri? Kamu bankaları promosyon 2024: Kamu bankaları promosyon ne zaman verecek?
Kamu bankaları hangileri? Kamu bankaları promosyon 2024: Kamu bankaları promosyon ne zaman verecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Peki, Kamu bankaları promosyon ne zaman verecek? Kamu bankaları hangileri?
21.03.2024 Ekonomi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik hayali kuran gençlere Kabine Toplantısı'nın ardından verdiği evlilik kredisi müjdesi milyonlarca gencin yüzünü güldürdü. Faizsiz kredi ile ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı.
28.09.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi geliyor! 81 ilde konut seferberliği başlıyor
Düşük faizli kredi geliyor! 81 ilde konut seferberliği başlıyor Düşük faizli kredi müjdesi verildi. Dar gelirliler için 81 ilde konut seferberliği başlayacak. Hükümet konut fiyatlarının yüksek olduğu İstanbul gibi şehirler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşların ilk konuta erişim imkânını artırmak için dört koldan harekete geçti. İlk evini alana kamu bankaları aracılığıyla düşük faizli kredi desteğinin Ekim ayında Meclis'in açılmasıyla birlikte hayata geçmesi bekleniyor.
18.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Evi olmayana yeni kampanya geliyor! Detaylar belli oldu
Evi olmayana yeni kampanya geliyor! Detaylar belli oldu Evi olmayan herkesi ilgilendiriyor. Dar gelirliye konut kredisi kampanyası geliyor. Uygun fiyatlı üretilecek konutlara kamu bankaları düşük faizli destek sağlayacak. Orta Vadeli Program kapsamında konut kredisi ve emeklilik sistemi başta olmak üzere 85 milyon vatandaşın cebine doğrudan yansıyacak uygulamalar geliyor.
10.09.2023 Ekonomi
Dar gelirliye ev müjdesi! Kredi muslukları açılıyor, düşük faizli destek sağlanacak
Dar gelirliye ev müjdesi! Kredi muslukları açılıyor, düşük faizli destek sağlanacak Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Dar gelirlilere uygun fiyatlı konut üretilecek. Kamu bankaları düşük faizli destek sağlayacak. İnşaat sektörü dar ve sabit gelirliye, uygun fiyat aralıklarında konut üretimine başlıyor. Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara uygun kredi kullandıracak. Orta Vadeli Programla, ev alacaklardan evleneceklere, iş arayandan girişimciye, esnaftan reel sektöre toplumun tüm kesimine yansıyacak yatırım, üretim ve istihdamda yeni reçete ortaya konuldu. İşletmelerin krediye erişimi kolaylaşırken, elektrikli araç, batarya yatırımı için teşvik muslukları açılıyor. Türk lirası cinsi yatırım araçlarının cazibesi ve çeşitliliği artırılacak. Kredi kartı kullanımı parasal istikrarı etkilemeyecek ve tüketim talebini dengeleyecek şekilde uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecek. İşte detaylar...
8.09.2023 Ekonomi
Kredi fırsatı: Faizler düşüyor, vade sayısı artıyor! Ev alacaklara müjde gibi haber
Kredi fırsatı: Faizler düşüyor, vade sayısı artıyor! Ev alacaklara müjde gibi haber Ev alacaklara kredi müjdesi geldi. Düşük faizli kredi imkanı kamu bankaları eliyle sunulacak. Konut kredisi ile ev sahibi olmak kolaylaştırılırken dolaylı olarak fahiş kiralarda da düşüş görülmesi bekleniyor. Merkez Bankası ve BDDK çalışmayı yürütüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın "İlk konut edinimini destekleyici çerçevede hareket edeceğiz. Konut arzını artırmak durumundayız" açıklaması sonrası yeni kampanyanın detayları netleşmeye başladı. Yeni konut kredisi kampanyasının kira fiyatlarını baskılayıcı etki yapması bekleniyor.
15.08.2023 Ekonomi
15 Mayıs bankalar açık mı, bankalar bugün tatil mi? 15 Mayıs bankalarda işlem yapılacak mı, bankalar açık mı?
15 Mayıs bankalar açık mı, bankalar bugün tatil mi? 15 Mayıs bankalarda işlem yapılacak mı, bankalar açık mı? 15 Mayıs'ta bankalar çalışıyor mu, bugün bankalar açık mı? sorusunun yanıtı sorgulanıyor. 14 Mayıs Pazar günü 81 ilde oy kullandı. Seçimin ertesi günü olan okulların tatil edilmesi, bankada işlem yapacak vatandaşların 15 Mayıs bankalar açık mı, sorusuna yanıt aramasına neden oldu.
15.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik’te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni’nde konuştu.
24.04.2023 Gündem
Bakan Nebati Togg için ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! Detayları merak konusu oldu
Bakan Nebati Togg için ‘kredi paketini oluşturduk’ demişti! Detayları merak konusu oldu Yerli otomobil TOGG’un piyasaya çıkışı sonrası ‘TOGG’a özel kredi paketi’ beklentisi ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili en net açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yapmıştı. Peki TOGG’a özel kredi nasıl olacak? İşte detaylar...
19.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Seçimden sonra kiraların üzerine gideceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde arttığını görüyoruz. Bu fırsatçılık. Bu fırsatçılığa da düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İstanbul'da nüfus 1 milyon olacak iki şehir kurulacağını belirten Erdoğan, "Bakanlığımız yerleri belirledi. Bu alanlar sadece riskli binaları dönüştürmek isteyen vatandaşlarımız için kullanılacak" dedi. Öte yandan Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili müjdeyi 20 Nisan'da açıklayacağını belirtti.
18.04.2023 Gündem
Togg ile ilgili müjdeli haber! Bankalar harekete geçti, özel kredi
Togg ile ilgili müjdeli haber! Bankalar harekete geçti, özel kredi Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili sevindiren gelişmeyi duyurdu. Kamu bankaları harekete geçiyor. Özel ve uygun kredi geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı Togg'a özel kredi için kamu bankalarına çağrı yapmıştı. Konuyla ilgili bir açıklama da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. İşte haberin detayları...
13.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! AK Parti'den seçim öncesi üç sürpriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı bazı sürprizlerin detayları ortaya çıkmaya başladı. Şu anda üç uygulama üzerinde çalışılıyor. Bunların, “Aile hesabı oluşturulması, vatandaşlık fonu ve gençlere bayram ikramiyesi” olduğu öğrenildi.
6.04.2023 Gündem
Kamu bankaları sermeye artırıyor
Kamu bankaları sermeye artırıyor Halkbank ve Vakıfbank tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.
23.03.2023 Ekonomi
TOGG için kredi verilecek mi, TOGG kredi desteği veren bankalar hangileri?? Kamu bankaları TOGG için faizsiz kredi imkanı sunacak mı, TOGG kredisi nasıl alınacak?
TOGG için kredi verilecek mi, TOGG kredi desteği veren bankalar hangileri?? Kamu bankaları TOGG için faizsiz kredi imkanı sunacak mı, TOGG kredisi nasıl alınacak? TOGG T10x modeli için fiyat açıklandı. TOGG fiyat listesinin belli olmasının ardından TOGG için kredi araştırması da başladı. TOGG’u satın almak isteyenler vatandaşlar kamu bankaları başta olmak üzere bankaların uygun vade ve faizsiz kredi imkanı sunup sunmadığı merak ediliyor. Peki, TOGG için kredi verilecek mi, kamu bankaları TOGG için faizsiz kredi imkanı sunacak mı? TOGG kredisi nasıl alınacak, TOGG kredi desteği veren bankalar hangileri?
16.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Bankaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu bankaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.