Buğra Kavuncu

Buğra Kavuncu

Son dakika Buğra Kavuncu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buğra Kavuncu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buğra Kavuncu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buğra Kavuncu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buğra kavuncu gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 buğra kavuncu haberi bulunmuştur. Tüm buğra kavuncu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti'den  istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin üzerine İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etti.
8.04.2024 Gündem
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi?
İstanbul'un ilçelerinde hangi aday önde? 39 ilçe seçim sonuçlarına göre 31 Mart'ta İstanbul'da hangi adaylar önde bitirdi? 31 Mart 2024 Pazar Mahalli İdareler Seçim sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gitti. Oy sayımına geçildikten ve seçim yasağı kalktıktan sonra ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'un 39 ilçe seçim sonuçları da belli olmaya başladı. Peki İstanbul'un hangi ilçelerinde kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları İstanbul seçim sonuçları son dakika gelen oy oranları ile anbean güncelleniyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Türkiye sandığa gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17:00'da sandıklar kapandı ve YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla İstanbul'daki seçim yarışı başladı. İstanbul'da seçim sandıklarının yüzde 99'u açıldı. İşte İstanbul ve ilçelerindeki son durum...
1.04.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı
İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı Meral Akşener, İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Buğra Kavuncu olarak açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün bir araya geldi. Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesiyle ilgili kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
14.07.2023 Gündem
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
Babacan'dan 15 vekil göndermesi: Kimseye en ufak bir borcumuz yok
Babacan'dan 15 vekil göndermesi: Kimseye en ufak bir borcumuz yok Seçim sonrası partisinin kurultayında konuşan Meral Akşener'in 15 vekil transferine ilişkin açıklaması gündemdeyken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan açıklama geldi. Babacan, "Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var” dedi.
27.06.2023 Gündem
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı?
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı? İYİ Parti seçimler sonrası kurultaya giderken parti içerisindeki hava nasıl? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son bilgileri aktardı.
19.06.2023 Gündem
İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden Taylan Yıldız istifa etti
İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden Taylan Yıldız istifa etti İyi Parti kurucularından Taylan Yıldız sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile, istifa ettiğini duyurdu.
19.06.2023 Gündem
İYİ Parti’de istifa furyası sürüyor! 'Dayatmalara boyun eğdik'
İYİ Parti’de istifa furyası sürüyor! 'Dayatmalara boyun eğdik' İYİ Parti’de 27. dönem İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray’ın istifasının ardından dün iki önemli isim daha istifa etti. Eski İstanbul Milletvekili ve parti kurucusu Prof. Dr. Andican, sosyal medya hesabından istifasını duyurdu.
13.06.2023 Gündem
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu.
9.04.2023 Gündem
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden, Adem (40) ve Elif Mukaddes Topkara (27) çiftinin aileleri, Ayazağa Mahallesi'nde bulunan evinde taziyeleri kabul etti. Baba Mustafa Topkara, "Eliç ve Yağız biri kız biri erkek iki torunum var. Küçük çocukları da yanlarına alacaklarmış, küçük kız ben gelmek istemiyorum diyor, ufağı da uyuyor bu yüzden onları, ablasına bırakmışlar. Oradan çıkıyorlar 20 dakika sonra patlama oluyor." dedi.
14.11.2022 Gündem
CHP'li Öztrak: Ortak cumhurbaşkanı adayımız 6'lı masada belirlenecektir
CHP'li Öztrak: Ortak cumhurbaşkanı adayımız 6'lı masada belirlenecektir CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına ilişkin, "Sayın Yavaş, Ankaralılar tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanımız olarak seçilmiştir. Tüm büyükşehir belediye başkanlarımız gibi üstün hizmetler vermektedir. Ortak cumhurbaşkanı adayımız 6'lı masada belirlenecektir. Hem Türkiye Cumhuriyeti'nin 13'üncü cumhurbaşkanı hem de herkesin cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.
22.08.2022 Siyaset
İYİ Parti'nin İstanbul'da 100 bin üyeye ulaşması kutlaması
İYİ Parti'nin İstanbul'da 100 bin üyeye ulaşması kutlaması İYİ Parti, İstanbul’da 100 bin üyeye ulaşmasını kutladı. Partililere seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’da 100 bin kişilik bir aile olduklarını ifade ederek, "İstanbul’da birinci parti olacağız biz" dedi. Akşener, İYİ Parti’ye üye olan emekli askeri hakim Ahmet Zeki Üçok’a da rozet taktı.
22.05.2022 Siyaset
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki son rayların kaynatma işlemi yapıldı
Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki son rayların kaynatma işlemi yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının Kabataş kesiminde rayların birbirine bağlanması törenine katıldı. Burada açıklama yapan İmamoğlu, "Fulya-Yıldız hattını biz bu yıl sonuna yetiştirip bu hatları bağlantı şekliyle Mecidiyeköy'e gidiş geliş yapacak biçimde, Mahmutbey'den gelecek vatandaşımızı hem Fulya'ya hem Yıldız'a 7-8 dakikada ulaştırmış olacağız."
3.03.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu ve Akşener İstanbul Maratonu'na katıldı
Kılıçdaroğlu ve Akşener İstanbul Maratonu'na katıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen 43'üncü İstanbul Maratonu gerçekleştirildi. CHP ve İYİ Parti'nin Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener de katıldı.
7.11.2021 Siyaset
Erkan Petakkaya sevinçten ağladı!
Erkan Petakkaya sevinçten ağladı! Sanat, spor, iş ve dünyası, Portexe’de gerçekleşen düğünde bir araya geldi. Yeğeninin düğününde yakın dostlarını ağırlayan oyuncu Erkan Petekkaya, mutluluğunu sevinçten ağlayarak gösterdi.
24.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buğra Kavuncu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buğra kavuncu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.