Buğra Gürsoy

Buğra Gürsoy

Son dakika Buğra Gürsoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buğra Gürsoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buğra Gürsoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buğra Gürsoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buğra gürsoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 buğra gürsoy haberi bulunmuştur. Tüm buğra gürsoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz’ün boşanma detayı belli oldu!
Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz’ün boşanma detayı belli oldu! Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ile 5 yıllık eşi Nilüfer Gürbüz cephesinden kötü haber geldi. Oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturmuştu. Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çifti boşandı. Çiftin boşanma protokolünün detayları ortaya çıktı.
8.03.2023 Magazin
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu? Misafir dizisi final mi yapacak? Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Misafir dizisi ne zaman final yapacak?
29.11.2021 Televizyon
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu!
Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu! Misafir dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Misafir'in ilk bölümünde 3 çocuklu ve eşini kaybetmiş Erdem'in (Buğra Gülsoy) evine davet ettiği misafir (Gece/Hazal Kaya) ile başlayan serüveni ekranlara gelecek. Peki, Misafir dizisi uyarlama mı, konusu nedir, oyuncuları kim? Misafir hangi diziden uyarlama?
11.11.2021 Televizyon
"Kuzey Güney" yeniden ekranda!
"Kuzey Güney" yeniden ekranda! “Yolları ayrı, hedefleri farklı iki erkek kardeşin hayatları ve etraflarında yaşanan olaylar her Çarşamba Kanal D’de…
9.04.2020 Televizyon
Azize 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Azize 4. Bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Azize dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınladı. Başrollerini Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Azize dizisi 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Azize, Kartal’ı atlatıp, kaçmanın yollarını ararken, iyice köşeye sıkıştı. İşte, Azize dizisinin 4 bölüm fragmanı…
4.12.2019 Gündem
Gerçek insanların filmi
Gerçek insanların filmi Acı Tatlı Ekşi filminin galası önceki gün gerçekleşti. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un başrolünde olduğu film için “Gerçek insanların anlatıldığı bir film yaptık” dediler
20.12.2017 Magazin
İlişkiye süre biçmek anlamsız
İlişkiye süre biçmek anlamsız Barış Arduç ve sevgilisi Gupse Özay ile Buğra Gürsoy ve sevgilisi Nilüfer Gürbüz önceki akşam Zorlu Center AVM’de yemekte buluştu.
2.04.2017 Magazin
'Görümce' ekibi tam kadro İzmir'de
'Görümce' ekibi tam kadro İzmir'de Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de başrollerini Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile paylaştığı 'Görümce' filminin İzmir galası Optimum'da yapıldı.
5.12.2016 Magazin
Aşk Yeniden dizisine RTÜK Cezası!
Aşk Yeniden dizisine RTÜK Cezası! Sevilen dizi Aşk Yeniden'e RTÜK cezası verildi. Rüyada bikini göstermesi nedeniyle Aşk Yeniden dizisi RTÜK cezası aldı. 'Rüyada bikini gösterme' sahnesinin ahlak yapısı ile oynadığı saptandı. Aşk Yeniden dizisi yeni sezonu başlayacak mı?sorusu muallak da kaldı..
29.09.2021 Gündem
Birbirlerine övgü yağdırdılar
Birbirlerine övgü yağdırdılar 'Çok güzel bir uyum sağladık...'
10.05.2015 Magazin
Ve son 10!
Ve son 10! Bu haber hayranlarını çok üzdü
5.04.2013 Magazin
Cihangir’in ünlüleri nereye takılır?
Cihangir’in ünlüleri nereye takılır? - Son olarak Yalan Dünya dizisiyle yine gündeme gelen Cihangir pek çok ünlüye ev sahipliği yapıyor...
26.01.2013 Arşiv
'Benimle ilgisi yok'
'Benimle ilgisi yok' Bade İşçil, Buğra Gülsoy ile Burcu Kara'nın boşanmasıyla ilgili hakkındaki iddialara isyan etti
4.05.2012 Magazin
Nazilli Belediyespor'da 3 imza
Nazilli Belediyespor'da 3 imza TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, transferin son saatlerinde 3 isme birden imza attırdı.
31.08.2018 Futbol
Eskişehirspor’a kupada şok
Eskişehirspor’a kupada şok Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor, Eskişehirspor'u 2-1 yendi.
11.01.2016 Futbol
Senaryo gerçek oldu!
Senaryo gerçek oldu! Twitter hesabından duyurdu
9.05.2013 Magazin
Kamuda atama rüzgarı!
Kamuda atama rüzgarı! Yeni atamalar yapıldı
24.04.2013 Ekonomi
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
Hemen başarı istiyorum!
Hemen başarı istiyorum! Galatasaray’ın başkan adayı Ünal Aysal 14 Mayıs'taki kongre öncesi iddialı açıklamalar yaptı
22.04.2011 Futbol
Türk aydınlardan Gül'e mektup
Türk aydınlardan Gül'e mektup Türk aydınları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Anayasa değişiklik paketiyle ilgili düşüncelerini, kaygılarını içeren bir mektup yolladı...
29.09.2021 Gündem
100 aydın, Cumhurbaşkanı Gül’den Kürt sorununa barışcıl çözüm istedi
100 aydın, Cumhurbaşkanı Gül’den Kürt sorununa barışcıl çözüm istedi Gül, dün Huber Köşkü’nde akademisyen ve sivil toplum örgütü temsilcilerini kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Büyükanıt'ı duygulandıran bayrak
Büyükanıt'ı duygulandıran bayrak 13 lise öğrencisi kanıyla yaptıkları bayrağı Org. Yaşar Büyükanıt'a gönderdi
29.09.2021 Gündem
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Buğra Gürsoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buğra gürsoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.