Gazete Vatan Logo
Magazin 'Görümce' ekibi tam kadro İzmir'de

'Görümce' ekibi tam kadro İzmir'de

Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de başrollerini Buğra Gülsoy ve Eda Ece ile paylaştığı 'Görümce' filminin İzmir galası Optimum'da yapıldı.

'Görümce' ekibi tam kadro İzmir'de

BKM filmin yapımcılığını gerçekleştirdiği, Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazıp, hem de başrol oynadığı 'Görümce' filmi, tam kadro Optimum ziyaretçileriyle buluştu. Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, senaryo yazarı ve aynı zamanda başrol oyuncusu Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece, Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, İnci Pars, Özlem Öçalmaz ve Dilşah Demir, sinemaseverler ile bir araya geldi.

Film öncesi Optimum’da binlerce ziyaretçi ile buluşan film ekibi, İzmirlilere unutamayacakları bir gün yaşattı. Gupse Özay ve Buğra Gürsoy hayranları tarafından alkış yağmuruna tutulurken, yakışıklı oyuncu Buğra Gürsoy genç kızlar tarafından yakın markaja alındı. Hayranları, oyuncularla sık sık fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Söyleşinin ardından oyuncular, ziyaretçilerle birlikte filmi Optimum Cinemaximum salonlarında izledi. Oyuncular, filmin sonunda diğer salonda 'Görümce' filmini izleyen vatandaşları ziyaret ederek, sinemaseverlere şaşkınlık yaşattı.