Görümce

Görümce

Son dakika Görümce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Görümce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Görümce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görümce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görümce gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 görümce haberi bulunmuştur. Tüm görümce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evlendikten 3 gün sonra muhtarın oğluna kaçmış! Müge Anlı canlı yayında öyle bir soru sordu ki, gelin görümce kapıştı!
Evlendikten 3 gün sonra muhtarın oğluna kaçmış! Müge Anlı canlı yayında öyle bir soru sordu ki, gelin görümce kapıştı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelin ile görümce canlı yayında kapıştı. Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık'ta kaybolan Mustafa Hakkulu'nu arayan Müge Anlı, sorduğu soruyla milyonları ekran başına kilitledi. Görümce Seher ise, Mustafa Hakkulu'nın eşi Bengül hakkında ilginç iddialarda bulundu.
21.12.2023 Gündem
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi birçok filme imza atan komedyen Gupse Özay, yeni filminin müjdesini verdi. Oyuncu ve senarist, yeni filminin adını da ilk kez açıkladı.
11.09.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gelin bu işi ilk turda açık ara bitirelim" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nı da eleştirerek, "Bunların vaat ettiği bahar yalancı bahar. Ülkemizi tüm iddialarından mahrum ederek ülkemizi eski kavgalı krizli günlere döndürecekler. Karşımızdaki kumar masasının halini görüyorsunuz. Cumhuriyetle hesaplaşmak isteyenlerle beraberler. Güvenliğimiz terör örgütlerinin insafına bırakılıyor. Eserleri yıkma, milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Kaç tane iseler bir araya gelmiş ülkenin ve milletin kaderi üzerine kumar oynuyorlar. 21 yıldır ülkemizde istikrar ve güven iklimi tesis etmek için verdiğimiz mücadelenin şahidi sizlersiniz. Hepsi ağız birliği yapmışlar, bahane üretiyorlar. Neden korkuyorlar? Neyi gizlemeye çalışıyorlar biz de merak ediyoruz." ifadelerini kullandı.
8.05.2023 Gündem
Hadise müstakbel görümcesini paylaştı, notu dikkat çekti!
Hadise müstakbel görümcesini paylaştı, notu dikkat çekti! Hadise, Dinçerler ailesinin tüm fertleriyle iyi anlaşıyor. Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığında olan Hadise, müstakbel görümcesini paylaşıp doğum gününü kutladı.
18.04.2022 Magazin
Köpek tartışmasında görümce, gelini bıçakladı
Köpek tartışmasında görümce, gelini bıçakladı Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde İsmigül Ş. (34), iddiaya göre besledikleri köpeklerin dövüşmesi nedeniyle çıkan tartışmada kardeşi Kenan Güney'i (25) sopayla, eşi Esmanur Güney'i (21) de bıçakla yaraladı. İsmigül Ş. de sopa darbesiyle yaralanırken, 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.  
10.04.2022 Yaşam
Hadise, aile fotoğrafına girdi! Mehmet Dinçerler'in kız kardeşinin düğününde oynadı...
Hadise, aile fotoğrafına girdi! Mehmet Dinçerler'in kız kardeşinin düğününde oynadı... Sevgilisi Mehmet Dinçerler'den aldığı evlilik teklifini geçtiğimiz günlerde kabul eden Hadise, müstakbel kayınvalidesi ile bir araya geldi. Dinçerler'in kız kardeşinin düğününe katılan Hadise'nin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Hadise,aile fotoğrafına girdi.
23.01.2022 Magazin
Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim?
Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? Masterchef'ye yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Sevilen yarışma programlarından Masterchef başlıyor. Yemek savaşlarının yaşanacağı Masterchef'in yeni sezonda en çok merak edilen isimlerin başında İtalyan Şef Danilo Zanna geliyor. Peki, Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? İşte Masterchef Danilo Zanna hayatı ve kariyeri
26.06.2021 Gündem
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım!
Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'dan ciddi adım! Masumiyet dizisindeki set aşkı gerçek aşka dönüşen Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan aşkı tam gaz devam ediyor. Şu sıralar tatilin tadını çıkartan çiftten ilişkileriyle ilgili ilk ciddi adım geldi. Tütüncü, kız arkadaşı Alişan'ı ailesiyle tanıştırdı.
20.06.2021 Magazin
Seda Çakmaksoy kimdir? Seda Çakmaksoy’ın oynadığı tiyatrolar ve oyunculuk kariyeri!
Seda Çakmaksoy kimdir? Seda Çakmaksoy’ın oynadığı tiyatrolar ve oyunculuk kariyeri! Seda Çakmaksoy kimdir? sorusuna son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde Nuh karakterini canlandıran oyuncu Fatih Koyunoğlu hakkında ortaya attığı iddia sonrası yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Koyunoğlu'nun Kadıköy’de bir eğlence mekânında tiyatro oyuncusu Seda Çakmaksoy’a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.
26.05.2021 Gündem
Ankara'da korkunç olay! Gelin-görümce böyle hastanelik oldu
Ankara'da korkunç olay! Gelin-görümce böyle hastanelik oldu Ankara’da, 2'nci kattaki evin balkonunda dengesini kaybeden kadın ile kendisini kurtarmaya çalışan yengesi Sevcan Ö., 10 metre yükseklikten yere düştü. Hastanede tedavi altına alınan ikilinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
9.05.2021 Yaşam
İdamdan kaçtı, Adana'da dehşeti yaşadı! Bahçeye mezar kazmış
İdamdan kaçtı, Adana'da dehşeti yaşadı! Bahçeye mezar kazmış Adana'da çocuklarının gözü önünde eşi Zülküf Coşkun (36) tarafından dövülen İran uyruklu mimar Galavizh Ayoubi Amirabad (32), ülkesinde kadın hakları savunucusu aktivist olduğunu, yayınladığı kitaplar gerekçe gösterilerek dava açıldığını, idam cezasına çarptırılınca da kaçıp Türkiye'ye sığındığını söyledi. Amirabad, olayın ardından tutuklanan Coşkun'un daha önce de evin bahçesine mezar kazarak kendisini ölümle tehdit ettiğini belirtti.
16.04.2021 Gündem
Masterchef Danilo Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim?
Masterchef Danilo Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Danilo Zanna nereli, eşi kim? Masterchef Türkiye'de 16 yarışmacısıyla yeni sezona başladı. Yarışmacılar bu sezon en iyi yemeği yapmak ve Masterchef jürilerin zorlu sınavından geçmek için kıyasıya mücadele ediyor. MasterChef Türkiye'de bu yıl yine rekabet ve heyecan dolu bir sezon yaşanıyor. Masterchef yarışmacıları kadar yemekler ve jüri üyeleri izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Masterchef Danilo Şef kimdir? Şef Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Danilo Şef hayatı ve kariyeri...
12.12.2020 Gündem
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor!
Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef başlıyor! MasterChef Türkiye 3. sezonu başlıyor. MasterChef Türkiye'nin yeni sezon fragmanları yayınlandı. MasterChef jürileri yarışmacıları bu sezonda da terletecek. Heyecanla beklenen yarışmanın başlayacağı tarih, yarışmacıları ve jüri üyeleri internette merak ediliyor. Peki, Masterchef ne zaman başlıyor? Masterchef jüri üyeleri kim? Masterchef jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya kimdir? İşte Masterchef yayın tarihi, yarışmacıları ve jüri üyeleri ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Şef Survivor'da!
Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Şef Survivor'da! Survivor 2020'nin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde Anlat Bakalım heyecanı yaşanıyor. Survivor yarışmacılarına Anlat Bakalım'da Türkiye'nin ünlü isimleri eşlik ediyor. Survivor Yasin'e Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise Şef Danilo Zanna oldu. Peki, Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Şef'in hayatı hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Gelin görümcesinin para kasasını çaldırdı
Gelin görümcesinin para kasasını çaldırdı Adana’da görümcesinin içinde 160 bin lira değerinde altın ve para bulunan kasasını plan yapıp çaldıkları belirlenen gelin ile birlikte 4 kişi tutuklandı.
28.05.2020 Gündem
Danilo Zanna kimdir? Lezzetin Şarkısı programının sunucusu Şef Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli?
Danilo Zanna kimdir? Lezzetin Şarkısı programının sunucusu Şef Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Geçtiğimiz sezon MasterChef Türkiye'de jüri üyesi olarak yer alan İtalyan Şef Danilo Zanna, Lezzetin Şarkısı programıyla gündeme geliyor. Peki, İtalyan Şef Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında ve nereli? Danilo Zanna'nın eşi kim? İşte Danilo Şef hakkında merak edilenler…
26.05.2020 Gündem
Fuhuş operasyonunda gelin-görümce gözaltında!
Fuhuş operasyonunda gelin-görümce gözaltında! İzmit'te, polis ekiplerince masaj derneğine düzenlenen fuhuş operasyonunda, dernek yöneticileri 7 aylık hamile D.Ö. (22) ile görümcesi N.Ö. (33) gözaltına aldı.
18.10.2019 Gündem
'Cahilce bir hareketti'
'Cahilce bir hareketti' ‘Deliha’ filmi için 22 kilo alan ve ‘Görümce’ içinse kiloları hızlı bir şekilde veren Gupse Özay, “Sağlıksız ve cahilce bir hareketti. O defteri kapattım” dedi
4.09.2019 Magazin
Şoke eden iddia! Eski gelinlerine...
Şoke eden iddia! Eski gelinlerine... Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda, eski kayınvalidesi ve eski görümcesi, bir kadını hastanelik etti.
14.07.2019 Yaşam
‘Gelin-görümce yemek yedik’
‘Gelin-görümce yemek yedik’ ‘Görümce’ filminde birlikte rol alan Gupse Özay ve Eda Ece, önceki akşam Yeniköy’deki Arnavutköy Balıkçısı’nda buluştu.
20.01.2019 Magazin
Yakayı ele verdiler! Gelin-görümce kameralara takılınca…
Yakayı ele verdiler! Gelin-görümce kameralara takılınca… Samsun'da girdikleri iki ayrı evde hırsızlık yapan genç kadın ile 2 görümcesi polis tarafından yakalandı.
21.11.2018 Yaşam
3 yıl sonra yeniden...
3 yıl sonra yeniden... Ata Demirer'in yazdığı ve başrolü Demet Akbağ ile paylaştığı 'Hedefim Sensin' için geri sayım başladı. 'Eyvah Eyvah' serisinin yıldızları son filmden üç yıl sonra tekrar bir araya geldi.
18.08.2018 Magazin
Sağlığından eden filmlerin hasılatı  63 milyon TL
Sağlığından eden filmlerin hasılatı 63 milyon TL Gupse Özay’a filmler için alıp verdiği kilolar sebebiyle hipotiroid, haşimato, karaciğer yağlanması ve hipoglisemi teşhisi konmuştu. Oyuncuyu sağlığından eden filmlerin toplam hasılatı 63 milyon TL
16.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Görümce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görümce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.