Gazete Vatan Logo
Magazin Gerçek insanların filmi

Gerçek insanların filmi

Acı Tatlı Ekşi filminin galası önceki gün gerçekleşti. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un başrolünde olduğu film için “Gerçek insanların anlatıldığı bir film yaptık” dediler

Gerçek insanların filmi

Özge Özpirinçci, Buğra Gürsoy ve Gözde Türkpençe’nin başrolünü paylaştığı, ‘Acı Tatlı Ekşi’ filminin önceki gece Kanyon’da galası yapıldı. Oyuncuların birçok sanatçı dostu galaya destek oldu. Gülsoy, “Geçen yaz çektiğimiz bir filmdi. İnsanların izlerken tüm duyguları içinde bulacağı, bizim de yaşadığımız duyguları içeren, gerçek insanların anlatıldığı bir film olduğunu düşünüyorum” dedi. Özpirincçi, “Benim ruhumdan, bedenimden, aklımdan bir parçanın olduğu karakter ve bir film oldu” diye ekledi. Galaya katılan Hülya Avşar, “Aşk filmi olduğunu duyunca koştum geldim. Çok soru sorarak yormayın beni arkadaşlar hamileyim dermişim” diyerek kahkaha attı.

Tümer Metin-Gamze Topuz çifti de galaya katılan isimlerin arasındaydı. Filmin başlamasına dakikalar kala gala alanına gelen ikili, galanın Zorlu AVM’de gerçekleştiğini düşünerek ilk olarak oraya gittiklerini itiraf etti.