Gazete Vatan Logo

Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?

Misafir dizisi final mi yapacak? Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Misafir dizisi ne zaman final yapacak?

Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?

Ekran serüvenine vedan eden dizilere bir yenisi daha eklendi. 11 Kasım'da ekran yolculuğuna başlayan FOX'un yeni sezondaki iddialı dizisi Misafir, istenilen reytinglere ulaşamadı.  Japonya'da ses getiren Oasis dizisinden uyarlaması olan Misafir, gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, erken final kararı alındı. Misafir dizisi 5. bölümde ekrana veda edecek.

Medyapım imzalı dizi, geçtiğimiz hafta ekrana gelen 3. bölümüyle reyting gruplarında ilk 10 yapım arasına giremedi. Dizinin final bölümü 9 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek.

FOX'un yeni dizisi Misafir'de Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler de yer alıyor.