Gazete Vatan Logo

Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu!

Misafir dizisi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Misafir'in ilk bölümünde 3 çocuklu ve eşini kaybetmiş Erdem'in (Buğra Gülsoy) evine davet ettiği misafir (Gece/Hazal Kaya) ile başlayan serüveni ekranlara gelecek. Peki, Misafir dizisi uyarlama mı, konusu nedir, oyuncuları kim? Misafir hangi diziden uyarlama?

Misafir dizisi uyarlama mı? Misafir hangi diziden uyarlama, konusu ve oyuncu kadrosu!

Misafir bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. MEDYAPIM'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor. Tanıtımlarıyla beğeni toplayan dizi merakla bekleniyor. Başrolünde ise Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yer aldığı Misafir dizisi uyarlama mı, Misafir dizisi konusu nedir? Misafir dizisi hangi diziden uyarlama?

MİSAFİR DİZİSİ UYARLAMA MI, HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Misafir dizisi; Oasis dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek.

MİSAFİR DİZİSİ KONUSU ve MİSAFİR DİZİSİ OYUNCULARI

Senaryosunu Özge Aras'ın uyarladığı "Misafir"de; travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem'in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alınacak.

Misafir"in oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi başarılı isimler de yer alıyor.