Gazete Vatan Logo

Azize 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Azize dizisinin 4. Bölüm fragmanı yayınladı. Başrollerini Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı Azize dizisi 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Azize, Kartal’ı atlatıp, kaçmanın yollarını ararken, iyice köşeye sıkıştı. İşte, Azize dizisinin 4 bölüm fragmanı…

Azize 4. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Azize konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dün akşam yayınlanan 3. Bölümünden sonra, diziyi yakından takip eden kişiler, ‘’Azize yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?’’ diye aratmaya başladı. Yapımcılığı İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’ya ait olan, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu dizinin 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Azize 3. bölümle ilgili detayların yer aldığı fragman…

AZİZE 4. BÖLÜM YENİ FRAGMANI

Azize yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Alpanlar karışıyor, Kartal ailesiyle karşı karşıya geliyor!

Kartal artık iyiden iyiye Azize'nin bir sır sakladığını anlar. Azize evden gitmek istediğini söylese de Kartal buna inanmaz. Azize'nin o evde kalmak için iyi bir sebebi olduğuna emindir.

Balkan ise herkesin ortak problemidir. Bir kısım Balkan'ın uyanmasını istese de diğer kısım Balkan'ın sorun olacağını düşünür. Zira Balkan uyanırsa işlerin başına o geçecektir. Alpanlar kendi içlerinde ayrılmışlardır. Aşağıdaki linkten yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

AZİZE 4. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

AZİZE 3. BÖLÜM ÖZETİ

Azize Balkan’ın yaşadığını öğrenmiş ve kardeşiyle vedalaşmak için Alpanların evinden kaçmanın yollarını arar. Azize ve Kartal ise aralarındaki sırlara rağmen birbirlerinden etkilenmeye başlar.

Azize’nin gerçek kimliğine ulaşmak üzere olan Kartal ile Azize’nin yolları Azize’nin kardeşinde kesişir. Azize Kartal’a yakalanmadan kaçmayı başarabilecek midir?