Bombacı

Bombacı

Son dakika BOMBACI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BOMBACI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BOMBACI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bombacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bombacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 582 bombacı haberi bulunmuştur. Tüm bombacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie'
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie' İskenderiye'den Kahire Havalimanı'na giden Egyptair uçağını kaçırma girişiminde, İngiliz bir yolcunun yaptığı tepki çekmişti. Üzerine bomba bağlayan saldırgandan ilginç bir istekte bulunan yolcu, bunu neden yaptığını yıllar sonra açıkladı.
16.05.2023 Dünya
Akli dengesi yerinde olmayan kadın binaya 3 patlayıcı koydu
Akli dengesi yerinde olmayan kadın binaya 3 patlayıcı koydu Antalya’nın Alanya ilçesinde akli dengesi yerinde olmayan bir kadın tarafından bir evin 3 farklı noktasına koyulan El Yapımı Patlayıcı (EYP), PAMİT ekipleri tarafından imha edildi. Şüpheli kadın, psikiyatri servisinde gözlem altına alındı.
16.12.2022 Yaşam
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı
İstiklal Caddesi saldırısında teröristin evlilik oyunu ortaya çıktı, işte sosyal medya hesabı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Terörist Ahlam Albashır ile Bilal Hassan'ın sınırı geçmesine yardım ettikleri tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı. Bulgar basınındaki iddiaya göre bombalı saldırının 5 şüphelisi Bulgaristan'da yakalandı. Yakalananlar arasında Bilal Hassan'ın yardımcısı Amran Abdulrami de bulunuyor. Hain saldırı sonrası deşifre oldular. Bombalı saldırıyla irtibatlı isimlere dair kritik tespitler var. İşte ‘Hacı’dan ‘Jarkas Kardeşler’e, saldırının organizasyonunda yer alan kilit isimler ve rolleri...
19.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısın gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashır'in, olaydan sonra yakalandığı evin kaçmasına yardım edecek Ahmet Jarkas'ın annesine ait olduğu ortaya çıktı. Ahmet Jarkas kardeşleri ile annesinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Bu arada teröristin kaçarken elinde bulunan güllerin sırrı da çözüldü.
16.11.2022 Gündem
CNN Türk bombacı teröristin saklandığı o eve girdi! Hemen sobada yakmak istedi
CNN Türk bombacı teröristin saklandığı o eve girdi! Hemen sobada yakmak istedi İstiklal Caddesi'ndeki patlamayı gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashir, Küçükçekmece'de düzenlenen operasyonla yakalanmıştı. O teröristin yakalandığı evi CNN Türk görüntüledi.
15.11.2022 Yaşam
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi?
Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganının kimliğini açıkladı. İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısının sonrasında Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir operasyon başlatmış, şüpheliler göz altına alınmıştı. Taksim bombacısının tespit edilmesi ile ilgili görüntüler paylaşılmış, evinde yakalandığı anlar polis kamerasına yansımıştı. Bombacının kimliği ve nereden geldiği ortaya çıktı. Peki, Taksim bombacısı Ahlam Albashır kimdir? Terörist kadın bombacı Ahlam Albashır nereli, Türkiye’ye nasıl geldi? Taksim bombacısı hangi örgütten? İşte tüm detaylar…
14.11.2022 Gündem
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi?
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi? İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası saldırganın yakalanması için Emniyet güçleri operasyon başlatmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise saldırganın gözaltına alındığını belirtti. Patlama sonrası önce şüpheli kadının kaçış anı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra terör saldırısına gerçekleştiren kadın teröristin yakalanma anı polis kamerasına yansıdı. Peki, İstiklal saldırısını kim üstlendi? Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal bombacısı kim? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı!
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı! İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırının failinin yakalandığı operasyonun görüntüleri ortaya çıktı. Taksim saldırganının kimliği belli oldu. İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganına ilişkin yapılan açıklamada, "Saldırgan Suriye uyruklu Ahlam Albashır. Bombacı sorguda PKK/PYD bağlantısını itiraf etti." denildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, İstiklal Caddesi'ndeki patlamada kullanılan bombanın yüksek güçlü patlayıcılardan olan TNT olduğu belirtildi. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen terör saldırısıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 48'e yükseldi.
14.11.2022 Gündem
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu!
Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu! Kemal Sunal’ın Bombacı Mülayim karakterine hayat verdiği Korkusuz Korkak filmi bu akşam sTV’de izleyiciyle buluşacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak filmin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Korkusuz Korkak nerede çekildi, ne zaman? İşte Korkusuz Korkak oyuncuları ve konusu…
14.09.2022 Televizyon
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti
Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti Usta sinema ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı Rıza Pekkutsal, 87 yaşında hayatını kaybetti. Kemal Sunal ile birçok filmde rol alan Rıza Pekkutsal, 'Bombacı Mülayim' filmindeki memur karakteriyle hafızalara kazınmıştı.
16.08.2022 Magazin
DEAŞ operasyonu! 2 canlı bomba yakalandı
DEAŞ operasyonu! 2 canlı bomba yakalandı Mersin'de terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen 13 şüphelinin yakalanmasına yönelik şafak operasyonu düzenledi. Şüphelilerin içerisinde örgütün 'Karadul' olarak isimlendirdiği canlı bomba 2 kadının da olduğu, eylem için kentte geldikleri ortaya çıktı.
9.05.2022 Gündem
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Haber
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Gündem
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Usta Oyuncu Ayten Erman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.02.2022 Magazin
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu
İstanbul’u kana bulayacaklardı! Saldırı girişiminin detayları deşifre oldu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda nisan ayında bölücü terör örgütü PKK/YPG'ya bağlı hücre tarafından sivilleri hedef alan saldırı girişiminin şifreleri çözüldü. Kandil’in talimatıyla Suriye’nin Kamışlı bölgesinden gönderilen 4 kilo 707 gram ağırlığındaki bombalar imha edilirken, patlayıcılara bağlı 4 ayrı telefon hattı Irak’ın kuzeyindeki Kandil kampından ve Suriye’nin kuzeydoğusundaki Kamışlı’dan 37 kez arandığı, ancak frekans boğucu (jammer) cihaz sayesinde sinyal düşmeyen tuzakların harekete geçmediği ve fünyeyi ateşlemediği ortaya çıktı.
15.12.2021 Gündem
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
İntihar mektubu yazıp kendini patlattı! Öğretmen, bombacı, seri katil
İntihar mektubu yazıp kendini patlattı! Öğretmen, bombacı, seri katil Jandarmaya gelen araç yangınını altından şok eden bir olay ortaya çıktı. Araç yangını ihbarı sebebiyle bölgeye giden jandarma, bombacı olduğunu itiraf eden bir öğretmenin intihar notuyla karşılaştı. Notta, "Hastane yolundaki bombayı patlatan benim. Kamera kayıtlarına bakarsanız, oradan geçtiğimi görürsünüz. Fünye elimin altındaydı. Bir can borcum var, öderim. Halı sahadakini de ben patlattım. Konutlar mevkiindeki bombayı da patlatan benim. Bir de aynı mıntıkadaki okul arkasındakini de..." ifadeleri dikkat çekti.
19.06.2021 Gündem
Bakan Soylu öldürüldüğünü duyurmuştu! Flaş gelişme
Bakan Soylu öldürüldüğünü duyurmuştu! Flaş gelişme İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun DNA testiyle öldürüldüğünü duyurduğu Türk Bedrettin kod adlı İbrahim Şengül'ün 23 yıllık Amanos macerası sona erdi. 10 Milyon lira para ödüllü kırmızı kategoride aranan terörist Şengül, Gaziantep'te aralarında kadın ve bebeklerin de bulunduğu katliamdan, İskenderun Deniz Komutanlığına saldırılarda asker, polis, sivil 24 kişinin şehit edildiği kanlı saldırıların planlamasını ve talimatını vermekten aranıyordu.
9.02.2021 Gündem
19 yıl önce cinayeti Kanadalı polisler çözmüş
19 yıl önce cinayeti Kanadalı polisler çözmüş 12 yaşındaki Hande Çinkitaş, 2001 yılında hunharca bir cinayete kurban gitti. Baş şüpheli babasıydı, ancak kanıt bulunamıyordu. O sıralarda Kanadalı bir polis şefi, Ankara’da Türk polisine yazı analizi dersi veriyordu. Babanın, katilin bulunması için emniyete yazdığı dilekçe Kanadalı şefe gösterildi. Şef, yazıyı analiz edip, ‘Katil baba’ dedi. Fakat delil olmadığı için Nezih Çinkitaş tutuklanamadı. Ta ki önceki güne kadar.
8.11.2020 Gündem
Mardin'de sağ ele geçirilen PKK'lı teröristin bombacı olduğu ortaya çıktı
Mardin'de sağ ele geçirilen PKK'lı teröristin bombacı olduğu ortaya çıktı Mardin'in Derik ilçesinde, güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda sağ ele geçirilen 'Zana Mardin' kod adlı PKK'lı terörist Zilan Demir'in, 'Bagok' kırsalında mayın ve bombacı olarak görev yaptığı ortaya çıktı.
27.06.2020 Gündem
Avrupalı dev şirketten tepki çeken açıklama! Müslüman erkekler...
Avrupalı dev şirketten tepki çeken açıklama! Müslüman erkekler... Avrupa’da düşük fiyatlarla yolcu taşıyan Ryanair'in CEO'su O'Leary yaptığı açıklamalarıyla tepki çekti. O'Leary, genellikle Müslüman erkeklerin terörist olduğunu söyledi. Almanya'da 8 kişinin hayatını kaybettiği ırkçı saldırının üzerinden birkaç gün geçmişken böyle bir açıklama gelmesi tepkiyle karşılandı.
22.02.2020 Dünya
Bombacı kadın teröristten 'topuklu' keşif!
Bombacı kadın teröristten 'topuklu' keşif! Adana'da, terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında bombalı eylem yapmak için Türkiye'ye giriş yaptığı belirlenerek tutuklanan ve etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı olan yabancı uyruklu kadın teröristin fiziksel olarak dikkat çekmemek için kısa elbise ve topuklu ayakkabı giyip gezdiği belirlendi.
27.11.2019 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz sömüren bir devlet olmadık!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Biz sömüren bir devlet olmadık! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'de düzenlenen harekatlarla terörden arındırılan bölgelerin huzurlu bir ortama kavuşturulduğunu dile getirerek, "Amerika, Almanya, İngiltere bunu yapamaz. Yıllarca Afrika'yı Asya'yı sömürdüler. Oraları neredeyse boş bir çuval gibi bıraktılar. Biz bir yeri sömüren bir devlet olmadık hiçbir zaman. Allah'tan korkar, medeniyetimizden çekiniriz" dedi.
22.11.2019 Siyaset
İşte Azez'de yakalanan o bombacı!
İşte Azez'de yakalanan o bombacı! Türk güvenlik güçlerinin Azez’de yakaladığı teröristin DEAŞ’ın ‘baş bombacısı’ ‘Ebu Cihad El Din El Nasır Ubeyde’ kod adlı Yusuf Huba olduğunu ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli ülkelerdeki 20 saldırının faili olarak aranan Huba’nın ayrıca DEAŞ’ın tüm dünyada canlı bomba ve bomba eğitiminden sorumlu elebaşısı olduğunu söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Türk vatandaşlığından çıkarılması ile ilgili "Vatandaşlıktan çıkarılması için 229 kişilik liste vardı. Bu kişilerden 18’i ya teslim oldu ya yakalandı ya da tutuklandı. Kalan 211 kişinin (Gülen dahil) işlemi tamamlanıp Cumhurbaşkanlığı makamına sunulacak. İmzalandıktan sonra vatandaşlıktan çıkarılma işlemi tamamlanmış olacak" dedi.
22.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bombacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bombacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.