Bomba

Bomba

Son dakika bomba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.441 bomba haberi bulunmuştur. Tüm bomba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı!
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı! Galatasaray'dan Leicester City'e kiralanan milli oyuncudan flaş bir hamle geldi. Avrupa'da kalmak isteyen Yunus Akgün konuyla ilgili ilk resmi adımım attı.
18.04.2024 Futbol
İsmail Yüksek için İstanbul'a geliyorlar! Olympiakos maçı öncesi bomba gerçek ortaya çıktı
İsmail Yüksek için İstanbul'a geliyorlar! Olympiakos maçı öncesi bomba gerçek ortaya çıktı Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Olympiakos'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
Ali Koç 'her gece yatarken bizi düşün' dedi! Erden Timur'dan bomba hamle
Ali Koç 'her gece yatarken bizi düşün' dedi! Erden Timur'dan bomba hamle Ali Koç'un Erden Timur ile ilgili sözleri gündem olmuştu. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kullandığı ifadeler sonrası harekete geçti. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor. İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'ın yüzüne bakmadığı yıldız Süper Lig devine gidiyor! Mert Hakan, İsmail Yüksek olmayacak
İsmail Kartal'ın yüzüne bakmadığı yıldız Süper Lig devine gidiyor! Mert Hakan, İsmail Yüksek olmayacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de 2. sırada bulunan Fenerbahçe, 9 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirmek istiyor. Yaz transfer döneminde sarı-lacivertliler ile yeni bir sözleşme imzalayan yıldız isim için bomba transfer haberi geldi. Süper Lig devi yıldız isim için harekete geçti
27.03.2024 Fenerbahçe
Hakem görüntüleri sızdırıldı! Yer yerinden oynayacak, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya'nın sözleri olay oldu
Hakem görüntüleri sızdırıldı! Yer yerinden oynayacak, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya'nın sözleri olay oldu Türk futbolunda günden güne sıcak gelişmeler yaşanırken, daha önce benzerine rastlanmamış bir olay meydana geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun Galatasaray - Antalyaspor maçı için yapmış olduğu çevrimiçi toplantının görüntüleri sızdırıldı. Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen ve VAR hakemi Özgür Yankaya ile yaptığı görüşme ise gündeme bomba gibi düştü.
26.03.2024 Fenerbahçe
Eski tekstilcinin közde pişirdiği 'fıstık bombası' tatlısına yoğun ilgi
Eski tekstilcinin közde pişirdiği 'fıstık bombası' tatlısına yoğun ilgi Adana’da 12 yıl boyunca tekstil sektöründe çalışan ve o yıllarda iş toplantıları için gidip geldiği Gaziantep’te tatlıcıları gezmeyi alışkanlık haline getiren Şimşek Korkmaz (35), yaklaşık 5 yıl önce mesleğini bırakıp tatlıcı olmaya karar verdi. Adana’da açtığı küçük imalathanesinde kendi tarifi 'fıstık bombası' tatlısıyla dikkatleri üzerine çeken Korkmaz’ın közde pişirdiği bu tatlı, ilgi görmeye başladı.
19.03.2024 Adana
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti
İsrail'den gece katliamı! En az 80 kişi hayatını kaybetti Filistin resmi haber ajansı Wafa'nın haberine göre, İsrail'in Gazze'ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda en az 80 kişi hayatını kaybetti.
16.03.2024 Dünya
Eylem Tok ve oğlunun kaçışıyla ilgili bomba detay! Bülent Cihantimur kendini ele verdi, valiz yalanı patladı
Eylem Tok ve oğlunun kaçışıyla ilgili bomba detay! Bülent Cihantimur kendini ele verdi, valiz yalanı patladı İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı araçla Murat Aci’nin ölümüne ve dört kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantumur annesi Eylem Tok ile ABD’ye kaçmasına ilişkin soruşturma sürüyor. Dün Timur Cihantumur'un babası Bülent Cihantimur, İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade verdi. Daha önce “yurt dışına çıkış yasağı” şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanan Cihantimur, buna ek olarak ikametine en yakın polis merkezine imza vermek şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Cihantimur eski eşi Eylem Tok'un yurtdışına kaçış planı yaptığından haberi olmadığını söyledi. Oysa, anne-oğulu havalimanına götüren Ayşe Ceren Saltoğlu ifadesinde Bülent Bey'in kendisine Timur'un valizini teslim ettiğini söylemişti. İşte detaylar...
16.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta bomba ayrılık! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor
Beşiktaş'ta bomba ayrılık! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor Türkiye Kupası ve Süper Lig'de üçüncülük hedefi devam eden Beşiktaş'ta takıma devre arasında transfer olan yıldız isimle yollar ayrılacak.
14.03.2024 Beşiktaş
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç kapıyı gösterdi, Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu
İsmail Kartal'a güle güle! Ali Koç kapıyı gösterdi, Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kariyerinde dev takımların teknik direktörlüğünü yapan dünyaca ünlü isim sarı lacivertli ekibin başına geçebilir. Şu anda boşta olan tecrübeli teknik adam için bomba bir haber ortaya atıldı. Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcı radarına aldığı ifade edildi. İşte detaylar...
14.03.2024 Fenerbahçe
Ne Zaha ne de Tete'nin umrunda olmadı! Ziyech, Okan Buruk'a 'borcum var' deyip itiraf etti
Ne Zaha ne de Tete'nin umrunda olmadı! Ziyech, Okan Buruk'a 'borcum var' deyip itiraf etti Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bir türlü istediği verimi alamadığı yıldız oyuncu sezonun kalanı için bomba gibi hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun yakın çevresine, 'Takımıma borcum var' dediği ve artık klasını istikrarlı bir şekilde göstermek istediği kaydedildi.
12.03.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! Paylaşımı beğenmişti, transfer bombası patladı
Arda Güler ezeli rakibe gidiyor! Paylaşımı beğenmişti, transfer bombası patladı Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler'in sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı iddia edildi.
5.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Santos biletini kesti, yeni takımı belli oldu Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için son olarak Fernando Santos ile anlaştı. Ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerle taraftarını heyecanlandıran siyah-beyazlı takımda yıldız futbolcunun bileti kesildi. İtalyan basını ise yeni adresini duyurdu.
22.02.2024 Beşiktaş
Muslera Galatasaray'ı terk ediyor! Yeni takımını açıkladılar, işte sözleşme detayları...
Muslera Galatasaray'ı terk ediyor! Yeni takımını açıkladılar, işte sözleşme detayları... Sarı kırmızılı takımda uzun yıllardır başarılı bir şekilde forma giyen ve yeni sözleşme imzalaması gündemde olan tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. Yıldız eldiven için İtalyan kulübünün devreye girdiği ve Muslera'ya 2 yıllık sözleşme önerileceği belirtildi. İşte Muslera'nın yeni adresi ve tüm detaylar...
21.02.2024 Galatasaray
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya - Mert Demir aşk mı yaşıyor? Amsterdam detayı ortaya çıktı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Sarıkaya hakkındaki iddialar için 'Durun bakalım' yanıtını vermişti. Serenay Sarıkaya ile Mert Demir hakkında bomba bir iddia daha gündeme geldi.
18.02.2024 Magazin
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular
Altay Bayındır bombası patlıyor! Galatasaray'ı duyurdular Trendyol Süper Lig'de yoluna pür dikkat devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı kırmızılılarda Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona ermesiyle bomba bir iddia gündeme geldi. Kaleci arayışlarına giren Cimbom, Altay Bayındır operasyonunu başlattı.
18.02.2024 Şampiy10
Zaha, Ziyech, Nelsson derken bomba ayrılık kararı! Resmen fiyasko, Okan Buruk üstünü çizdi
Zaha, Ziyech, Nelsson derken bomba ayrılık kararı! Resmen fiyasko, Okan Buruk üstünü çizdi Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Tete ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor... Henüz beklenilen performansı gösteremeyen yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Tüm bu iddialar sonrası Tete'nin menajerinden resmi açıklama geldi. İşte tüm detaylar...
17.02.2024 Galatasaray
Szymanski'ye Alanyaspor cezası! Taraftar küplere binecek, bomba Mert Hakan kararı
Szymanski'ye Alanyaspor cezası! Taraftar küplere binecek, bomba Mert Hakan kararı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Alanyaspor beraberliğinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanı öncesi sürpriz kararlara imza attı. İşte detaylar...
15.02.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bomba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.