Bestemsu Özdemir Sevgilisi

Bestemsu Özdemir Sevgilisi

Son dakika Bestemsu Özdemir sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bestemsu Özdemir sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bestemsu Özdemir sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bestemsu Özdemir Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bestemsu özdemir sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 bestemsu özdemir sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm bestemsu özdemir sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir ve sevgilisi bu kez kaçmadı! İlk kez el ele... 'Sanırım bu sefer aşkı buldum'
Bestemsu Özdemir ve sevgilisi bu kez kaçmadı! İlk kez el ele... 'Sanırım bu sefer aşkı buldum' Sadi Türker Dağdelen'den ayrılan Bestemsu Özdemir (29), yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntü vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynayan ünlü oyuncu ve sevgilisi Serkan Mehmet Durdu, bir mekandan çıkarken el ele görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Özdemir, mutluluğunu paylaştı.
23.04.2022 Magazin
Sadi Türker Dağdelen'den ayrılan Bestemsu Özdemir'in yeni sevgilisi!
Sadi Türker Dağdelen'den ayrılan Bestemsu Özdemir'in yeni sevgilisi! Sadi Türker Dağdelen'den ayrılan Bestemsu Özdemir (29), yeni bir aşka yelken açtı. Yeniköy'de sevgilisi olduğu öğrenilen kişiyle yemek yiyen oyuncu, mekan kapısında basın araçlarını fark edince, görüntü vermemek için ilginç bir yönteme başvurdu. Mobilya üreticisi olan beyefendinin yardımcısı da kameraların önüne geçerek, basın mensuplarını engelledi.
12.03.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir'in yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı!
Bestemsu Özdemir'in yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! Bestemsu Özdemir, şef Yağız İzgül ile başlamadan biten ilişkinin ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. 29 yaşındaki güzelin gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı.
29.01.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir neredeyse düşüyordu
Bestemsu Özdemir neredeyse düşüyordu Oyuncu Bestemsu Özdemir, sevgilisiyle gittiği mekandan çıkarken, uzun çizmeleri nedeniyle düşme tehlikesi atlattı.
27.03.2019 Magazin
Bestemsu Özdemir: Aramızda bir şey yok!
Bestemsu Özdemir: Aramızda bir şey yok! Bestemsu Özdemir ile Çağatay Ulusoy'un, aşk yaşadıkları iddia edildi.
29.01.2018 Magazin
Çağatay ile Bestemsu sabaha kadar eğlendi!
Çağatay ile Bestemsu sabaha kadar eğlendi! Emirgan'da bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir'in, aşk yaşadıkları iddia edildi.
24.01.2018 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman aşk yaşıyor!
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman aşk yaşıyor! Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir ve yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın arkadaşlığı aşka dönüştü.
4.07.2017 Magazin
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı İstanbul'u terkedip Miami'ye gidip jet hızında dönerek çocukluk aşkıyla evlenen Petek Dinçöz sahnelere de döndü. Petek Dinçöz yılbaşı gecesi için ise göbeğine kadar gelen dekoltesiyle göğüslerini sergilemekten çekinmedi. Dinçöz'ü görenler yüzündeki değişime de şaşırdı.
1.01.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir yeni yıl dileği gerçek oldu!
Bestemsu Özdemir yeni yıl dileği gerçek oldu! Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini ima etmişti. Bestemsu Özdemir’in isteği yılbaşı gecesi gerçekleşti.
1.01.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi
Bestemsu Özdemir'den evlilik açıklaması! Parmaklarını gösterdi Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te bir mekandan el ele çıkarken görüntülendiği ve o zamandan beri mutlu bir birliktelik sürdürdüğü sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini muhabirler aracılığıyla duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı Haluk Levent ile birlikte görüntülenen Durdu, sevgilisini beklediği teklifle ilgili konuşurken; Haluk Levent de ikiliye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşulanlardan haberi olmayan Özdemir ise, parmaklarını göstererek, "Evlilik teklifi almadım" dedi.
17.12.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir: İlk kez bir komedi filminde oynuyorum
Bestemsu Özdemir: İlk kez bir komedi filminde oynuyorum Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün Nişantaşı'nda bir avm çıkışı objektiflere takıldı. Özdemir, yeni film projesinden bahsetti.
15.05.2022 Magazin
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak Didem Balçın, önceki gece alışveriş merkezinde görüntülendi. Başarılı oyuncu, 'Fatma' karakaterine hayat verdiği, ilk olarak 2010 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Çakallarla Dans' serisi hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı...
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı... Bebek'te görüntülenen Sadettin Saran'ın genç bir kadınla el ele tutuştuğunu görenler sevgilisi sandı ancak yanındaki kadın kızı Lal'di...
23.04.2022 Magazin
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler'
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.
12.03.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz!
Öykü Karayel ve oğlu Roman'dan Can Bonomo'ya sürpriz! Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.
12.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir milyon 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken 'Bergen' filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
12.03.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir: 2021 için sağlık diliyorum
Bestemsu Özdemir: 2021 için sağlık diliyorum Oyuncu Bestemsu Özdemir ve sevgilisi Can Aydın, Rumeli Hisarı’ndaki evlerine girerken görüntülendi.
28.12.2020 Magazin
Darp olayından sonra flaş iddia!
Darp olayından sonra flaş iddia! Sunucu sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Hazım Körmükçü'nün rol aldığı dizinin kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü.
13.06.2018 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı!
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı! 'Martıların Efendisi' filminin galası dün akşam yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin boy gösterdiği geceye katılan oyuncu Bestemsu Özdemir 'ayrılık' açıklaması yaptı.
21.12.2017 Magazin
Can Yaman'ın yeni ve eski sevgilisi aynı dizide!
Can Yaman'ın yeni ve eski sevgilisi aynı dizide! 'Dolunay' dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Can Yaman'ın yeni ve eski sevgilisi Meryem dizisinde pişti oldu.
2.08.2017 Televizyon
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım 25 yaşındaki genç oyuncu Bestemsu Özdemir, sektörün kendisine insanlara güvenmemeyi öğrettiğini belirtiyor. Özdemir, genel olarak egosu yüksek bilinen ünlü oyuncuların aksine kasıntı biri olmadığına dikkat çekiyor.
11.03.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Bestemsu Özdemir Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bestemsu özdemir sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.