Çağatay Ulusoy Kimdir

Çağatay Ulusoy Kimdir

Çağatay Ulusoy (23 Eylül 1990, İstanbul), Türk oyuncu ve modeldir. Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir aileye doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümünde tamamlamış ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. İlk rolü 2011'de Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki ''Emir Sarrafoğlu'' karakteridir. Dizi 2 sezon boyunca 67 bölüm olarak yayınlanmıştır. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. yapmıştır. Filmde ''Üsteğmen Ahmet Onur'' karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Film 1.195.129 kişilik gişe yapmıştır. Başrol oyuncusu Hazal Kaya'nın Adını Feriha Koydum'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi yeni sezonda ''Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu'' adıyla sezona ekibe yeni dâhil olan oyuncularla başlamıştır. Birkaç bölüm devam eden gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece ''Emir'in Yolu'' adıyla yayın hayatına devam etmiştir. Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir. Toplam 13 bölüm sürmüştür. Ay Yapım'ın yaptığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve 2013-2015 yılları arasında Star TV'de yayınlanmış olan Amerikan dizisi The O.C'nin yerli uyarlaması Medcezir dizisinde başrol oynadı. Dizi reyting rekorları kırmış ve 2 sezon boyunca 77 bölüm olarak yayınlanmıştır. Dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik etmiştir. 2015 yılında Leyla Lydia Tuğutlu ile Delibal adlı filmde rol almıştır. Film 1.465.092 kişilik gişe yapmıştır. 2016'da Colin's markasının reklam yüzü olan Ulusoy Bize Uyar adlı reklam filminde Victoria Secret mankenlerinden Taylor Marie Hill ile birlikte yer almıştır. Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı, Show TV'de 2016 - 2017 yılları arasında yayımlanan, reyting rekorları kıran İçerde dizisinde 39 bölüm Sarp Yılmaz karakterini canlandırdıktan sonra 2018-2020 yılları arasında da Netflix'te 4 sezon, 32 bölüm boyunca yayımlanan ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın başrol karakteri olan Hakan Demir rolünü üstlendi. 2021 yılında BluTv yapımı Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı isimli dizide rol alacaktır. Aynı zamanda Netflix'te yayınlanacak olan Kâğıttan Hayatlar isimli filmde başrol oynamaktadır.

Çağatay Ulusoy Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağatay ulusoy kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 772 çağatay ulusoy kimdir haberi bulunmuştur. Tüm çağatay ulusoy kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Dostluklarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı öne sürülmüştü. Bu hamle sonrası sosyal medyada ortaya atılan 'arkadaşlık bitti' iddiası gündem olmuştu. İkilinin hayranları tarafından merak konusu olan soruya Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.
7.04.2024 Magazin
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
Çağatay Ulusoy sorusunu duyan Duygu Sarışın yaptığı hareketle şaşırttı
Çağatay Ulusoy sorusunu duyan Duygu Sarışın yaptığı hareketle şaşırttı Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ive Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarışın, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un ismini duyunca yaptığı hareketle şaşırttı.
27.11.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı
Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu! Bu ismi herkes yakıştırdı Gaddar dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. AY Yapım imzalı Gaddar dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Onur Saylak yer alıyordu. Ancak kadın başrol henüz belli değildi. Gelen son haberlere göre Çağatay Ulusoy'un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu.
12.10.2023 Televizyon
Oğuzhan Uğur paylaştı: Çağatay Ulusoy'un son hali şaşırttı
Oğuzhan Uğur paylaştı: Çağatay Ulusoy'un son hali şaşırttı Bir süredir gözlerden uzak bir yaşayan Çağatay Ulusoy, Oğuzhan Uğur ile bir araya geldi.
6.09.2023 Magazin
Neslihan Atagül 3 başrollü diziyle ekrana dönüyor! Yeni partneriyle dramın dibini yaşatacak
Neslihan Atagül 3 başrollü diziyle ekrana dönüyor! Yeni partneriyle dramın dibini yaşatacak Uzun süredir ekranda olmayan oyuncu Neslihan Atagül yeni dizisiyle kış sezonunda hayranlarının karşısına çıkıyor. 2 erkek başrolün oynamasının planlandığı dizide Atagül kadın başrol olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte Neslihan Atagül'ün yeni partneri ve detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi?
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi? Terzi dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Terzi dizisi Netflix'te yayınlanıyor. Terzi Peyami'nin müstakbel eşine gelinlik dikerken hayatına giren gizemli bir kızla sırların açığa çıktığı Terzi dizisi dikkat çekiyor. Peki Terzi nerede çekild? İşte Terzi oyuncuları ve ikinci sezon tarihi...
2.05.2023 Televizyon
Çağatay Ulusoy, Ece Sükan’la aşk iddialarını yanıtladı!
Çağatay Ulusoy, Ece Sükan’la aşk iddialarını yanıtladı! Çağatay Ulusoy, geçenlerde birlikte görüntülendiği Ece Sükan’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
30.04.2023 Magazin
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı!
Oyuncu İlkin Tüfekçi’den imalı Çağatay Ulusoy yanıtı! Duygu Sarışın'dan sessiz sedasız ayrılan Çağatay Ulusoy'un adı kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile anılıyor. Yakışıklı oyuncu, çok konuşulan bu iddialara açıklık getirirken; Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen bir diğer ünlü isim İlkin Tüfekçi'den açıklama geldi.
30.04.2023 Magazin
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları!  Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları! Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç görüntüler amatör kameralara yansıdı. Kimi seyir halindeki aracın açık olan kapısından ayağını dışarı çıkararak, kimi ise kafasındaki kuş ile yolculuk yaptı. Trafiğin işlek olduğu yolda ilerleyen elektrikli skuter sürücüsü de tehlikeye aldırış etmedi.
29.04.2023 Yaşam
Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi
Ece Sükan ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.04.2023 Magazin
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay sorusu! Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün 'Oregon' filminin galasına katıldı. Eski sevgilisinin Ece Sükan ile görüntülenmesinin sorulması karşısında bakın ne yaptı...
27.04.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi!
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi! Son olarak Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy kalbini kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'a kaptırdı. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor?
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor? Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, önceki gün birlikte rol aldıkları dizinin çekimi için Bebek'e gittiler. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, daha sonra ise soluğu arkadaşları Sezin Bozacı’nın oynadığı 'Cimri' adlı tiyatro oyununda aldılar.
29.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy birlikte mi? Afra Saraçoğlu uzun yıldır aşk yaşadığıı Mert Yazıcıoğlu ile yollarını geçtiğimiz aylarda ayırmıştı. Çağatay Ulusoy da sevgilisi Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koymuştu. Sevgililerinden ayrılan ikilinin yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.
22.02.2023 Künye
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik Şahmaran dizisinde Şahsu rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Dizide Sarıkaya'nın ayakları gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi'
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! 'Artık aşk belgelendi' Yaklaşık altı yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakarak, ayrıldıklarının sinyalini vermişti. Ardından, Ulusoy'un bir mekanda meslektaşı İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, Tüfekçi'nin yaptığı bir paylaşım aşk iddialarını güçlendirdi.
21.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı! Birbirlerini takipten çıkardılar
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı! Birbirlerini takipten çıkardılar Yaklaşık beş yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ilişkisinin sona erdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dargın bir barışık olan ikilinin ayrılması hayranlarını üzerken, Ulusoy'un geçtiğimiz gece Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu öne sürüldü.
12.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy teknesine servet ödedi!
Çağatay Ulusoy teknesine servet ödedi! Doğayla iç içe olmayı seven, balık tutmak ve dalmak gibi su sporlarıyla ilgili olan Çağatay Ulusoy 25 metrelik tekne sipariş verdi. Ulusoy yeni teknesine küçük bir servet ödedi. Yaz aylarını sevgilisi Duygu Sarışın’la teknede geçiren oyuncu, gelecek yaz ailesiye Mavi Tur yapacak.
2.01.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi!
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için imaj yeniledi. Dizide bir jigoloyu canlandıracak olan Ulusoy'un yeni rolü için saçlarını uzatarak sakalını kesmesi dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Ebru Şahin bomba bir projeyle dönüyor!
Ebru Şahin bomba bir projeyle dönüyor! Hercai ve Destan dizileriyle kariyerinde başarılı bir grafik çizen Ebru Şahin, Çağatay Ulusoy'un jigoloyu canlandıracağı Centilmen filmiyle dönüş yapıyor.
13.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağatay Ulusoy Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağatay ulusoy kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.