Can Yaman Kimdir

Can Yaman Kimdir

Can Yaman (d. 8 Kasım 1989, İstanbul), Türk oyuncu ve avukat. Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra 1 yıl zorunlu staj için PriceWaterhouseCoopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir. Yaman, iyi derecede İtalyanca ve İngilizce bilmektedir. Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi almıştır. İlk televizyon deneyimini 2014 yılında, yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı, başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik ve Sezai Aydın'ın paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Gönül İşleri adlı dizide Bedir Kocadağ karakteri ile yapmıştır. 2015 yılında, yönetmenliğini Osman Sınav‘ın yaptığı, FOX TV'de yayımlanan İnadına Aşk adlı dizide Yalın Aras karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında başrollerini Yeliz Kuvancı ile paylaştığı, kadrosunda Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker'in de yer aldığı Hangimiz Sevmedik adlı dizide Tarık Çam karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Dolunay adlı dizide Ferit Aslan karakterini canlandırmıştır. 2018-2019 yıllarında Star TV'de yayımlanan, Çağrı Bayrak ve Aytaç Çiçek'in yönettiği, başrollerini Demet Özdemir ile paylaştığı Erkenci Kuş adlı dizide Can Divit karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında FOX TV'de yayımlanmaya başlayan, başrollerini Özge Gürel ile paylaştığı, Deniz Yorulmazer'in yönettiği Bay Yanlış adlı dizide Özgür Atasoy karakterini canlandırdı. 2020 Aralık ayında, İtalyan bir yapım şirketi olan Luxvide şirketi ile roman kahramanının anlatılacağı Sandokan isimli bir dizi için anlaşma yaptı. Şirketin sahibi Luca Bernabei ile RTL radyosuna konuk oldu ve yeni dizi projesi hakkında anlaştıklarını duyurdu.

Can Yaman Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can yaman kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 472 can yaman kimdir haberi bulunmuştur. Tüm can yaman kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havalimanı'nda Can Yaman izdihamı!
Havalimanı'nda Can Yaman izdihamı! Türkiye'nin başarılı oyuncularından biri olan Can Yaman, kariyerine İtalya'da devam ediyor. Son olarak çocuklar için düzenlenen bir etkinlik için Brezilya'ya giden Yaman'ın, havalimanında yoğun kalabalık tarafından karşılanması gündem oldu.
30.03.2024 Magazin
Japon deprem uzmanından korkutan İstanbul açıklaması geldi
Japon deprem uzmanından korkutan İstanbul açıklaması geldi Japon Deprem Uzmanı Yoşhinori Moriwaki olası bir depremde İstanbul’da tsunami meydana geleceğini söyledi.
4.11.2023 Yaşam
Can Yaman'ın açıklaması diziyi gölgede bıraktı!
Can Yaman'ın açıklaması diziyi gölgede bıraktı! Oyuncu Can Yaman bir dijital dizi platformunda yayınlanacak olan yeni dizisinin tanıtımını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman geçtiğimiz haftalarda hayranının telefonunu yere fırlatması ile gündeme geldiği olaya da göndermede bulundu.
4.11.2023 Magazin
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi!
İtalyan spiker Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi! Oyuncu Can Yaman ile kısa bir birlikteliği olan şimdilerde ise Beşikteş'ın eski kalecisi Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu.Ünlü sunucu, son olarak sosyal medya hesabından kumsalda hamilelik pozu verdi.
27.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı!
Yasmin Erbil aşk pozunu paylaştı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir birlikte olduğu Survivor yarışmasıyla tanınan Yiğit Poyraz’la aşk pozunu sosyal medya hesabında yayınladı.
7.03.2023 Magazin
Can Yaman’ın eski aşkı Diletta Leotta'dan müjdeli haber!
Can Yaman’ın eski aşkı Diletta Leotta'dan müjdeli haber! Yakışıklılığıyla İtalya’yı kasıp kavuran oyuncu Can Yaman, İtalyan spiker Diletta Leotta ile ilişkisiyle aylarca gündemden düşmemişti. İtalyanların “rüya çift” olarak adlandırdığı ikili, bir süre sonra ayrı yollara gitmiş, Diletta gönlünü eski BJK’li kaleci Loris Karius'a kaptırmıştı. Diletta'dan müjdeli haber geldi.
6.03.2023 Magazin
Metallica'dan büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak söz bulamıyoruz'
Metallica'dan büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak söz bulamıyoruz' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak ünlü heavy metal grubu Metallica'dan Türkiye ve Suriye için büyük bir bağış geldi.
15.02.2023 Magazin
Can Yaman yardım kampanyası başlattı! 1 milyon 550 bin TL bağış topladı
Can Yaman yardım kampanyası başlattı! 1 milyon 550 bin TL bağış topladı Deprem felaketinde elini taşın altına koyan ünlüler arasında Can Yaman da yer aldı. AFAD'a 250 bin TL'lik bağış yapan ünlü oyuncu, aynı zamanda yabancı takipçilerinden de yardım istedi. "AHBAP Derneği ile iş birliği yapmaktayız" diyen oyuncu topladığı 1 milyon 550 bin TL'yi bağışladı.
15.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Türk oyuncuların sıralamasında oldukça büyük değişimler yaşandı. İlk sıradaki Hande Erçel, tahtından oldu. İlk sıraya yerleşen ünlü bakın kim oldu...
7.12.2022 Magazin
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model!
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model! Sağlık Bakanlığı’nın ağız ve diş sağlığı hizmetlerini genişletmesi amacıyla hazırladığı ‘Aile Diş Hekimliği’ projesi ilgili kesimler tarafından olumlu karşılanırken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, konuyla ilgili olarak “Ağız ve diş sağlığında yeni bir modele geçiyoruz” dedi.
19.08.2022 Gündem
Hande Erçel aracın üzerine çıkıp poz verdi! Derin yırtmaçlı kareler Instagram'ı salladı
Hande Erçel aracın üzerine çıkıp poz verdi! Derin yırtmaçlı kareler Instagram'ı salladı Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Kaan Yıldırım'a kaptırdığı iddia edilen Hande Erçel, özel hayatındaki gelişmeler ile sık sık adından söz ettiriyor. Kaan Yıldırım'dan da ayrılan Hande Erçel'in ismi son olarak Can Yaman ile birlikte anılmıştı. Kariyerinde zirveyi yaşayan Hande Erçel, son olarak aracının üzerinde derin yırtmacı ile verdiği pozlar sosyal medyayı yıktı geçti.
2.08.2022 Magazin
Can Yaman'a Disney+ Türkiye lansmanında gazetecilerden tepki! Kameraları indirip çekmediler
Can Yaman'a Disney+ Türkiye lansmanında gazetecilerden tepki! Kameraları indirip çekmediler Ülkemizde olduğu kadar özellikle İtalya olmak üzere yurt dışında da projelere imza atan ünlü oyuncu Can Yaman, dünyaca ünlü yayın platformu Disney+'ın lansman gecesine katıldı. Etkinliğe girişte basın mensupları ile konuşmayan Can Yaman'ın tavrından rahatsız olan gazeteciler tepki göstererek, ünlü oyuncuya kamera kapattılar.
15.06.2022 Magazin
Lansmanda Can Yaman krizi! Kameraları indirip çekmediler...
Lansmanda Can Yaman krizi! Kameraları indirip çekmediler... Ülkemizde olduğu kadar İtalya'da da tanınan ünlü oyuncu Can Yaman, dünyaca ünlü yayın platformu Disney+'ın lansman gecesine katıldı. Etkinliğe girişte basın mensupları ile konuşmayan Can Yaman'ın tavrından rahatsız olan gazeteciler tepki göstererek, ünlü oyuncuya kamera kapattılar.
15.06.2022 Magazin
Serkan Çayoğlu ile evlilik hazırlığında olan Özge Gürel’den aşk dolu paylaşım: Çok aşığım sevgilim
Serkan Çayoğlu ile evlilik hazırlığında olan Özge Gürel’den aşk dolu paylaşım: Çok aşığım sevgilim Son olarak Can Yaman ile 'Bay Yanlış' adlı dizide rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Özge Gürel'in kendisi gibi oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu, 35 yaşına bastı. Güzel oyuncu, evlilik hazırlığı yaptığı Çayoğlu'nun yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.
1.06.2022 Magazin
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi Demans (bellek ve benzeri zihinsel yeteneklerin bozukluğu) teşhisi konulan ve geçtiğimiz yıl mahkeme kararıyla yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasi olarak atanmasına karar verilen Pakize Suda hakkında sosyal medyada çıkan asılsız iddialar sonrası açıklama geldi. Elagözlü, teyzesinin sağlık duurmu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
27.05.2022 Magazin
Can Yaman'ın bölüm başı ücreti şaşırttı!
Can Yaman'ın bölüm başı ücreti şaşırttı! Aras Bulut İynemli’nin bölüm başına alacağı 700 bin TL gündemdeyken Can Yaman'ın alacağı ücret de belli oldu. Yakında dijital platformda yayınlanacak 'El Turco' dizisinde rol alacak olan Can Yaman'ın bölüm başına alacağı ücret belli oldu.
27.05.2022 Magazin
Can Yaman'a sosyal yardım derneği için ödül! "Onur duyuyorum"
Can Yaman'a sosyal yardım derneği için ödül! "Onur duyuyorum" 2020 yılında yayınlanan 'Bay Yanlış' dizisinin ardından kariyerine İtalya’da devam eden yakışıklı oyuncu Can Yaman’a, Monte Carlo Film Festivali’nden ödül geldi.
3.05.2022 Magazin
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım'
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım' Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Usta oyuncu Jim Carrey de oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıkladı.
3.04.2022 Magazin
Can Yaman kazandığı para ile şaşırttı!
Can Yaman kazandığı para ile şaşırttı! İtalya'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, 'Sana Mail Var' (Che Posta Perte) adlı programa konuk oldu. İki kadın hayranının hayalini gerçekleştiren ünlü oyuncunun, programdan önemli bir gelir elde ettiği konuşuluyor.
19.01.2022 Magazin
Can Yaman'ın İtalya'da konuk olduğu programdan kazandığı para dudak uçuklattı!
Can Yaman'ın İtalya'da konuk olduğu programdan kazandığı para dudak uçuklattı! İtalya'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, 'Sana Mail Var' (Che Posta Perte) adlı programa konuk oldu. İki kadın hayranının hayalini gerçekleştiren ünlü oyuncunun, programdan önemli bir gelir elde ettiği konuşuluyor.
19.01.2022 Magazin
Can Yaman'ın İtalya’da çekilen reklam filmi yayınlandı!
Can Yaman'ın İtalya’da çekilen reklam filmi yayınlandı! Can Yaman ile İtalya’nın başkenti Roma’da çekilen reklam filmi yayınlandı!
17.01.2022 Magazin
Can Yaman ve Diletta Leotta aşkıyla ilgili şok eden iddia! Can'a 'nefes alma' dediler
Can Yaman ve Diletta Leotta aşkıyla ilgili şok eden iddia! Can'a 'nefes alma' dediler Ünlü oyuncu Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta arasındaki aşkının perde arkası deşifre oldu. Güzel spiker son olarak katıldığı bir yayında, oyuncu Can Yaman ile ayrıldıklarını ve çok üzüldüğünü açıklamıştı. 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcuları ise Can Yaman-Diletta Leotta ilişkisine dair şoke edecek bir iddia attı. Programda Arto da “Can Yaman’ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inanıyorum” ifadeleriyle tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı.
7.01.2022 Magazin
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var...
Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belli oldu! Aralarında iki de Türk var... Dünyanın en yakışıklı 100 ismi belirlendi. TC Candler her sene olduğu gibi bu sene de binlerce kişi arasından dünyanın en yakışıklı isimlerini seçti. 25 yaşındaki Birmanyalı model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon dünyanın en yakışıklı 100 ismi listesinde birinci seçildi... Can Yaman 28'inci sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31'inci oldu
1.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Can Yaman Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can yaman kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.