Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim

Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim

IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Türk oyuncuların sıralamasında oldukça büyük değişimler yaşandı. İlk sıradaki Hande Erçel, tahtından oldu. İlk sıraya yerleşen ünlü bakın kim oldu...

Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim

IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Listedeki Türk oyuncuların sıralamaları bir hayli değişti. İlk sıradaki Hande Erçel yerine bakın hangi oyuncu geldi. 

5 NUMARA AYÇA AYŞİN TURAN

Son olarak "Ada Masalı" dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan, "İşkolik bir kadınım. Hırslar ve egolarla çok karşılaştım dersem yalan olur. Hayalini kurduğum bu yola çıkarken popülerlikten dolayı yaşayabileceklerime kendimi hazırladım" açıklamasını yapmıştı. Turan, IMDb Starmetre listesinde ilk 5'e girdi.

4 NUMARA KEREM BÜRSİN

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'ın pazarlama iletişimi bölümünden mezun olan Kerem Bürsin, ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. 9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması reklam filminde rol aldı. Oyunculuğu da işte böyle başladı. IMDb Starmetre listesinde dördüncü sıraya yerleşti.

Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk televizyon deneyimini 2014 yılında, yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı, başrollerini Sinem Kobal ile paylaştığı, Gönül İşleri adlı dizide Bedir Kocadağ karakteri ile yaptı. Sonrasında da popülerliği Türkiye'yi aştı... Can Yaman, IMDb Starmetre listesinde üçüncü sıraya yerleşti.

Haberin Devamı

2 NUMARA HANDE ERÇEL

2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılan Hande Erçel, bu yarışmada ikinci oldu. 2015-2016 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Güneşin Kızları adlı dizide Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırdı. Ekranlara böyle başlayan Erçel, bir anda büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ancak Erçel, IMDb Starmetre listesindeki zirveyi kaybetti. İlk sırada yer alan Hande Erçel tahtından oldu ve ikinci sıraya yerleşti. İşte birinci sıradaki isim...

1 NUMARA AFRA SARAÇOĞLU!

IMDb Starmetre listesinin güncel sıralamasına göre; son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Afra Saraçoğlu, zirveye adını yazdırdı. Hande Erçel'i geri bıraktı...

KARİYERİNİN REKORUNU KIRDI

Öte yandan Afra Saraçoğlu, tüm dünyada 11 Milyon kişi arasında 1664. olarak hem kariyer rekorunu kırdı hem de Türk oyuncularda zirvede yer aldı.

Haberin Devamı