Bestemsu Özdemir Aşk

Bestemsu Özdemir Aşk

Son dakika Bestemsu Özdemir aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bestemsu Özdemir aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bestemsu Özdemir aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bestemsu Özdemir Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bestemsu özdemir aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 bestemsu özdemir aşk haberi bulunmuştur. Tüm bestemsu özdemir aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler
Burak Deniz - Bestemsu Özdemir aşk yaşıyor mu? Saatlerce dans ettiler Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.
18.09.2023 Magazin
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor? Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Burak Deniz'in Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in Özdemir'in evinden yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.
24.07.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir'den Yağız İzgül açıklaması
Bestemsu Özdemir'den Yağız İzgül açıklaması Geçtiğimiz haftalarda böbrek iltihabı nedeniyle zor günler geçiren Bestemsu Özdemir, önceki gün ‘Sen Ben Lenin’ filminin galasında görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, ünlü şef Yağız İzgül ile yeni başlayan ilişkisi hakkında da konuştu.
19.11.2021 Magazin
Bestemsu Özdemir: Aramızda bir şey yok!
Bestemsu Özdemir: Aramızda bir şey yok! Bestemsu Özdemir ile Çağatay Ulusoy'un, aşk yaşadıkları iddia edildi.
29.01.2018 Magazin
Çağatay ile Bestemsu sabaha kadar eğlendi!
Çağatay ile Bestemsu sabaha kadar eğlendi! Emirgan'da bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir'in, aşk yaşadıkları iddia edildi.
24.01.2018 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman aşk yaşıyor!
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman aşk yaşıyor! Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir ve yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın arkadaşlığı aşka dönüştü.
4.07.2017 Magazin
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu?
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu? Oyuncu Burak Deniz'le aşk yaşadığı konuşulan Bestemsu Özdemir, önceki akşam Bebek'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Özdemir basın mensuplarını yanında görünce panikledi.
29.02.2024 Magazin
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı? Bir yıldır aşk yaşadığı yaşadığı oyuncu Bestemsu Özdemir'e 31 Aralık'ta evlilik teklifi eden ve 'Evet' cevabını alan Serkan Mehmet Durdu, tam bir ay sonra ayrılık haberiyle magazin gündemine gelmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Durdu; 11 ilde büyük yıkıma yol açan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi ve bittiği konuşulan ilişkisi hakkında konuştu.
23.02.2023 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi!
Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu çiftinden kötü haber geldi! Oyuncu Bestemsu Özdemir, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Serkan Mehmet Durdu'dan 31 Aralık'ta evlilik teklifi almıştı. Sevgilisine 'Evet' cevabını veren Özdemir, mutluluk gözyaşı döktüğü geceden tam bir ay sonra çiftten kötü haber geldi. Evlenecekleri konuşulan çiftten Durdu'nun sosyal medya hamlesi, ilişkinin bittiğini gözler önüne serdi.
20.02.2023 Magazin
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Bestemsu Özdemir: Yağız İzgül ile ilişkimiz başlamadan bitti
Bestemsu Özdemir: Yağız İzgül ile ilişkimiz başlamadan bitti Son olarak ATV'nin 'İkimizin Sırrı' adlı dizisinde rol alan oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün köpeğiyle birlikte Bebek parkında görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Özdemir, hem sağlık durumu hakkında, hem de aşk hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.
8.12.2021 Magazin
Bestemsu Özdemir'in yeni aşkı...
Bestemsu Özdemir'in yeni aşkı... Bestemsu Özdemir, kısa bir süre önce ayrıldığı avukat Nail Gönenli’yi çabuk unuttu.
12.03.2020 Magazin
Yeni aşkı Kirazcı
Yeni aşkı Kirazcı Burak Deniz’le olan ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan Büşra Develi’nin, Yiğit Kirazcı’yla aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.
28.12.2018 Magazin
Bestemsu Özdemir, Engin Akyürek’le aşk mı yaşıyor
Bestemsu Özdemir, Engin Akyürek’le aşk mı yaşıyor Bestemsu Özdemir, Engin Akyürek’le çıkan aşk dedikodularına cevap verdi.
8.11.2018 Magazin
Diplomasinin karanlık yüzü
Diplomasinin karanlık yüzü Belçim Bilgin’in başrolünü Theo James ve Ben Kingsley ile paylaştığı Hollywood yapımı Komplo, bu haftanın en iddialı filmi.
7.09.2018 Arşiv
Çağatay'la pişti gecesi
Çağatay'la pişti gecesi Tuvana Büyükçınar Demir ve İlknur Şeref’in özel koleksiyonu, önceki akşam Emirgan’daki La Boom’da görücüye çıktı.
8.03.2018 Magazin
El ele görürseniz sevgili yazın!
El ele görürseniz sevgili yazın! OYUNCU Bestemsu Özdemir, meslektaşı Ümit Kantarcılar ile çıkan aşk iddialarına şu yanıtı verdi:
20.02.2018 Magazin
Çağatay 'aşkı' başını yaktı! Feshetti...
Çağatay 'aşkı' başını yaktı! Feshetti... Menajer Engin Aykanat, Çağatay Ulusoy’u kullanarak gündeme gelmeye çalışan Bestemsu Özdemir’le anlaşmasını feshetti!
29.01.2018 Magazin
Şu an beraberiz
Şu an beraberiz Milli futbolcular Arda Turan, Burak Yılmaz, Tolga Zengin ile Oğulcan Engin ve Bedri Güntay, önceki akşam Yeniköy Arnavutköy Balıkçısı’nda yemekteydi.
25.12.2017 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı!
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı! 'Martıların Efendisi' filminin galası dün akşam yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin boy gösterdiği geceye katılan oyuncu Bestemsu Özdemir 'ayrılık' açıklaması yaptı.
21.12.2017 Magazin
Oyuncular geldikleri yeri unutmasın
Oyuncular geldikleri yeri unutmasın Meryem dizisinde avukat Beliz’e hayat veren Bestemsu Özdemir oyunculuğa yeni başlayanları uyarıyor ve “Tek diziyle ünlenip, çevresindekileri unutmasınlar” diyor.
2.09.2017 Arşiv
Can Yaman'ın yeni ve eski sevgilisi aynı dizide!
Can Yaman'ın yeni ve eski sevgilisi aynı dizide! 'Dolunay' dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Can Yaman'ın yeni ve eski sevgilisi Meryem dizisinde pişti oldu.
2.08.2017 Televizyon
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım 25 yaşındaki genç oyuncu Bestemsu Özdemir, sektörün kendisine insanlara güvenmemeyi öğrettiğini belirtiyor. Özdemir, genel olarak egosu yüksek bilinen ünlü oyuncuların aksine kasıntı biri olmadığına dikkat çekiyor.
11.03.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Bestemsu Özdemir Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bestemsu özdemir aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.